kokos198 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα σας...ειμαι αναμεσα στα 3 κινητα και θελω την αποψη σας..ποιο προτείνετε? με ενδιαφερει να ειναι αξιοπιστο τηλεφωνο και να εχει ωραια χρωματα οθονης και καμερα. Εχω το S4 εδω και 2.5 χρονια και με εχει βγαλει ασπροπροσωπο...ειμαι και συναισθηματικα γιαυτο το λογο δεμενος με τη Samsung..αλλα μηπως τα αλλα 2 ειναι πιο value for money?
kokos198 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Thnx...απο κεκτημενη ταχυτητα το ξεχασα.. 1) Το ποσό που διαθέτουμε: μέχρι 4502) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): κανονική χρήση (internet, mails, soft games)3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5 - 5.54) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): αδιαφορο5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ΝΑΙ6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Ναι (δεν καιγομαι κιολας)7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; ναι8) Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; ΝΑΙ9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; ANDROID10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; 2500-3500mah11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; ΟΛΕΣ12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); ΟΧΙ13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
saruman123 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Thnx...απο κεκτημενη ταχυτητα το ξεχασα.. 1) Το ποσό που διαθέτουμε: μέχρι 450 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): κανονική χρήση (internet, mails, soft games) 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5 - 5.5 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): αδιαφορο 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ΝΑΙ 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Ναι (δεν καιγομαι κιολας) 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; ναι 8) Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; ΝΑΙ 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; ANDROID 10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; 2500-3500mah 11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; ΟΛΕΣ 12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); ΟΧΙ 13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-oneplus-36gb-64gb 1
kokos198 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Εχει απίστευτα χαρακτηριστικα το oneplus 3 αλλα δεν ξερω..πολυ κινεζικο για να ειναι αληθινο...η καμερα του αγγιζει αυτη του samsung? δεν το εχω δει ποτε απο κοντα οποτε δεν εχω και μετρο συγκρισης.. Από την αλλη αν βγαλει οποιοδηποτε προβλημα σε ποιον θα απευθυνθω? ειναι λιγο απροσωπη η κατασταση και με φοβιζει
mgee Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Μια χαρα ειναι πολυ καλο κινητο και εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης.το ειχα για κανα 2μηνο και μετα πηρα το s7 edge . Ειναι παρα πολυ γρηγορο . Απλα δεν εχει την οθονη του s7 , την μπαταρια του και την καμερα. Νταξει εχει καλη καμερα αλλα οχι στα επιπεδα του s7. Αν παθει κατι το στελνεις στην one plus. Μπες στο site τους να δεις. www.oneplus.net
mahone1 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 https://www.skroutz.gr/s/8797638/HTC-10-32GB.html
Ntelosxxx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Νομίζω οτι το s7 δε συγκρίνεται με τα αλλα δυο αν και τα αλλα δυο θα σε καλύψουν γιαυτα που το θες. Ριξε ενα ματι και το htc 10 1
stelios18120 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 S7 κατά την γνώμη μου είναι πιο μπροστά απο τα άλλα. 1
ziaba Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) πάρε το HTC ή το Samsung δεν υπάρχει λόγος να μπλέξεις με κινέζους ή LG με τα χρήματα που διαθέτεις Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2016 από ziaba 2
mgee Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 αφου πας σε αυτα τα λεφτα μονο s7 ή htc 10. 1
Fulgore Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Το Oneplus3T ειναι value for money μονο αν οι εναλλακτικες συσκευες ειναι για αγορα απο Ελληνικη αλυσιδα και αρα Ελληνικης εισαγωγης οπου οι διαφορες χρηματικα ειναι μεγαλες(καλη ωρα με το Google pixel απο Πλαισιο). Η πλακα ειναι οτι βγαλαμε υποτιθεται μια φορμα αγορας για διευκολυνση ολων,ο ανθρωπος γραφει οτι τον ενδιαφερει το κινητο να εχει Sd καρτα και καποιοι ανεφεραν το Oneplus που δεν εχει υποδοχη για sd καρτα.Ελεος δηλαδη. Απο την στιγμη που υπαρχει η δυνατοτητα αγορας απο σκρουτζομαγαζο,το S7 κερδιζει λογω του γεγονοτος οτι και τον ενδιαφερομενο τον καλυπτει απο πλευρας οθονης και απο καμερας.
ikaruga24 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κοιτάξει κάποιος πέρα από το HTC 10 και το S7 αν το μέγεθος οθόνης είναι αρκετό. Πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος. Απλά από σκρουτζομάγαζο σιγουρευτείτε ότι η συσκευή που θα έρθει στα χέρια σας είναι κανονική ευρωπαϊκή και όχι τίποτα ρουμάνικη ή για άλλη "τρίτη" χώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα