Προς το περιεχόμενο

Μια σοβαρότατη περίπτωση!!!

BadBoy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν το πρόβλημα που αντιμετωπίζω το τελευταίο δεκαήμερο περίπου είναι το εξής:

Τα WinXP pro SP1 που τρέχουν απελπιστικά καλά σε σημείο που έχω αρχίσει να ανησυχώ. Ούτε crashes, ούτε errors, ούτε conflictions, ούτε ασυμβατότητες, ούτε τίποτα. Όπως καταλαβαίνετε αυτό είναι πολύ σοβαρό. Η ερώτηση μου είναι: Μήπως υπάρχει κανένα patch από τη Microsoft που θα κατεβάσω και θα εγκαταστήσω για να επανέρθουν τα κολλήματα στο φυσιολογικό τους επίπεδο; Άραγε μήπως να έκανα 50 απανωτά format; Αντιμετωπίζει κανείς από σας αυτό το πρόβλημα;

Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας. :D

Δημοσ.

Δεν είχα την ατυχία να αντιμετωπίσω κάτι τέτοιο.

Δοκίμασε να κάνεις μιά βόλτα από το download.com και διάφορα άλλα παρόμοια sites και να εγκαταστήσεις όσο περισσότερα άχρηστα προγράμματα βρεις εκεί. Όλο και κάποιο θα βρεθεί που θα επαναφέρει τα windows στο φυσιολογικό τους επίπεδο. :lol:

Καλή τύχη...

Edit: Μπορείς επίσης, γιά να μην παιδεύεσαι, να εγκαταστήσεις το SP2 alpha. Αυτό θα σου λύσει σίγουρα το πρόβλημα όπως μόνο η μαμά Microsoft ξέρει.

Δημοσ.

Δυστυχώς φίλε μου!!! Σύμφωνα με την Microsoft πρόκειται για μείζων σφάλμα των WindowsXP!!( :shock: ) Κατέβασε το τελευταίο patch, βαλε μερικα dialer, demos, worms, trojans, και γενικά οτι πιο άχρηστο βρεις στο internet. Επίσης, σύμφωνα πάντα με την Microsoft, πρέπει να σβήσεις τo άχρηστο αρχείο explorer.exe. Πραγματικά σε λυπάμαι….. :D :D

Δημοσ.

Αμάν παιδιά με αγχώσατε! Για να καταλάβετε σε τι απελπιστικό επίπεδο είμαι σήμερα έπαιζα για 10 συνεχόμενα λεπτά το Halo και δεν κόλλησε! Παιδιά θα ακολουθήσω τις συμβουλές σας αλλά περιμένω και άλλη βοήθεια γιατί ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ!!! :shock:

Δημοσ.
Λοιπόν το πρόβλημα που αντιμετωπίζω το τελευταίο δεκαήμερο περίπου είναι το εξής:

Τα WinXP pro SP1 που τρέχουν απελπιστικά καλά σε σημείο που έχω αρχίσει να ανησυχώ. Ούτε crashes' date=' ούτε errors, ούτε conflictions, ούτε ασυμβατότητες, ούτε τίποτα. Όπως καταλαβαίνετε αυτό είναι πολύ σοβαρό. Η ερώτηση μου είναι: Μήπως υπάρχει κανένα patch από τη Microsoft που θα κατεβάσω και θα εγκαταστήσω για να επανέρθουν τα κολλήματα στο φυσιολογικό τους επίπεδο; Άραγε μήπως να έκανα 50 απανωτά format; Αντιμετωπίζει κανείς από σας αυτό το πρόβλημα;

Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας. :D[/quote']

Μάλλον έμαθες να τα setareis ... δεν είναι τίποτα.

Άλλοι το παθαίνουν αργά και άλλοι γρήγορα :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Tsekare to folder \windows. Exei poly kala pragmata gia na peiraxeis/dokimaseis.

Poly kalh fash einai na dokimaseis dexi click se kapoio apo ta arxeia ekei k meta 'delete'. Kalh epityxia k kalh prwtoxronia! :D

Δημοσ.

Δυστυχώς φίλε μου!!! Σύμφωνα με την Microsoft πρόκειται για μείζων σφάλμα των WindowsXP!!( ) Κατέβασε το τελευταίο patch, βαλε μερικα dialer, demos, worms, trojans, και γενικά οτι πιο άχρηστο βρεις στο internet. Επίσης, σύμφωνα πάντα με την Microsoft, πρέπει να σβήσεις τo άχρηστο αρχείο explorer.exe. Πραγματικά σε λυπάμαι…..

exete dikio.... :D

auta ta xp teinoun na katantisoun monotona....... :o

twra teleutaia den mou parousiazoun kanena problima....

palia kathe treis kai ligo format... :shock: :shock:

Gia koitakste na kanete kati giati anisuxw......

(ftoy na min ta matiasoume....) :D

Δημοσ.

katebase tipota apo to emule kai trexe...8/10 einai trojan poy egkioyntai thn katastrofh ton win soy.An pali den se ikanopoiei ayth h lysh klise ta pop up killers,antivirus,firewall kai mpene se ypopta sites kai katebaze aberta...den nomizw na eisai toso tyxeros kai na thn glytwseis! :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...