CrazyBobs Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα θα ήθελα να αγοράσω έναν ιντελ επεξεργαστή μαζί με μητρικη και ραμ. Το ποσό που διαθέτω είναι έως και 300 ευρώ. Παιδιά δεν μπορώ παραπάνω και αυτά νέα δυσκολία τα μάζεψα. Η χρήση που κάνω δεν είναι τρομερή. Παιζω gta v καθώς βλεπω ταινίες και σερφαρω στο νετ. .ωστόσο έχω μια gtx 750 ti msi 2gb dual fan.. psu Corsair vs 450w. Ssd samsung 850 evo 250 gb... έχω ραμ απλώς θέλω κάποια πιο καλή. Αυτές που έχω είnai 2x4gb ccrusial ballistix 1600mhz cl9..οπότε καταλάβενεται. .. θα με ενδιέφερε να παρω και κάτι μεταχειρισμενο με την προϋπόθεση ότι θα ειναι άριστο. .Να προσθεσω ότι πριν είχα τον fx 6300 3.9ghz.. αλλά δεν πήγαινε. ..πιστεύω θα δω διαφορά με καποιόν οικονομικο ιντελ.
CrazyBobs Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Βρήκα κάποιος i5 6600k στα 220-230... κουτατοι με εγγυηση... αν κρατήσω τιέ δύο ραμ μου οι οποίες είναι 2x4gb crusial ballistix ddr3 1600mhz cl9.. θα έχω κάποιο προβλημα; διότι είδα ότι ο επεξεργαστής υποστηρίζει ραμ ddr3l....οπότε θα έμενα με αυτές τις ραμ ίσως μέχρι να τις πουλήσω η της δώσω σε κάποιον φίλο για κάποιο σύστημα του ... έτσι ώστε να βγει λίγο πιο ακριβώς επεξεργαστής και η μητρικη και τότε ίσως είναι καλύτερα. . Ακουω γνωμες. .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα