Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω φάει κόλλημα με το γεγονός οτι πρέπει στην σημερινή εποχή ενα κινητό με Android να έχει 3gb μνήμης ρε γαμώτο αλλιώς θα είχα περισσότερες επιλογές η αλήθεια είναι. 

Makeran111 να σαι καλά για την προσφορά σου στο θέμα!

Ευχαριστώ τους υπολοιπους για τις προτάσεις σας με βοηθήσατε αρκετά.

Δημοσ.

δεν υπάρχει θέμα μία χαρά είναι... είχα πολλές συσκευές με 3gb (g3, mx4 pro, mx5, x style, p9) δεν είδα ποτέ διάφορα με τα 2gb (moto x, z ultra, mi4c, p9 lite) που είχα και έχω τώρα .... παίζουνε ρόλο και οι ταχύτητες επεξεργαστή/μνήμης όχι μόνο το μέγεθος

είχα και συσκευές με 1gb ram οι οποίες ήταν αρκετά καλές HTC m8mini και moto g3 δεν έτρωγαν σχεδόν καθόλου κολλήματα

Δημοσ.

Αυτό το μαγαζί δείχνει οτι είναι Βουλγαρία με μια αναζήτηση που έκανα χθες γιατί είδα πολύ καλές τιμές οπότε δεν είναι οτι καλύτερο απο πλευράς χρόνου και αξιοπιστιάς. Σήμερα την επεισα με ενα lenovo αδερφικού φίλου οτι 5.2-5.3 με 5.5 που θέλει δεν έχει μεγάλες διαφορές οπότε μπαίνουν και άλλα κινητά στο παιχνίδι. Το A5 θα προσπαθησω να το δω απο κοντά καθώς και το Huawei p9 lite και μαζί με κάποιες άλλες επιλογες που μου προτείνατε θα κάνω μέσα στην εβδομάδα την αγορά.

• Like 1
Δημοσ.

αν θες αξιοπιστία, άμεση παραλαβή τότε πάρε κάτι άλλο από τα γνωστά καταστήματά το συγκεκριμένο όντως είναι λίγο πολύ λαχείο

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πιστευω για γυναικα το sony xa ultra απλα εχει λιγο μπαταρια

Samsung j7. Πολυ καλο κινητο για τα λεφτα και για την δικια μου αναμεσα στα 2 ειμαι

Ισως παω στο j7 λογο οτι το εχει κοπελα του κολητου μου και ειναι αρκετα φτηνο

Δημοσ.

Ο ανθρωπος ειπε με καλες καμερες οπωσδηποτε και γραφτηκαν κατι moto g και κατι j7.

Φιλε αν θες καλη καμερα και οχι του κιλου βαλε ενα 40ρι ακομα και παρε ενα s6 η ενα huawei p9.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...