Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω το επομενο κινητο της γυναικας μου και παρολο που εχω δει και διαβασει διαφορα θα ηθελα και την γνωμη σας.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 330€

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Internet browsing, socia media, Viber και messenger, φωτογραφιες(οτι κανει καθε γυναικα με ενα κινητο δηλαδη). Αυτα και τιποτα αλλο. ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΗΔΕΝ!

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:5,5-6 in

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Οχι

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Οπωδηποτε

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; οχι

8) Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; Ναι

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android. Εγω εχω WP phone και ειμαι απολυτα ευχαιλριστημενος αλλα η συζηγος δεν θα το καταφερει.

10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Να κραταει μια ημερα της χρησης που ανεφερα πιο πανω

11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Λογω ελλειψης χρονου μιας και ειναι για δωρο Χριστουγεννων μονο Ελλαδα.

12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Οχι

13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινουργιο.

Πληροφοριακα να αναφερω οτι το τωρινο κινητο της ειναι το Lg G2 οποτε καταλαβαινετε οτι ειναι δυσκολο να βρεις κατι που θα το ξεπερασει κατα πολυ ακομα και τωρα. Επισης λογω κολληματος δεν θελει κινεζικο αν και προσπαθω να την πεισω εστω για τα Huawei.

Εχω σκεφτει τα εξης: Sony Xperia XA ultra καθως και το Huawei Mate S.

Δημοσ.

Το Honor 8, το G5 και ειδικα το Nova εχουν μικρες οθονες για καθημερινο browsing μιας και συνεχως παραπονειται οτι το G2 εχει μικρη οθονη. Εκτος αν το G2 χωλαινει εκει λογω αναλυσης; Το motorola δεν εχει ραδιοφωνο νομιζω; Γιατι θελει να ακουει μουσικη οταν παει για τρεξιμο.

Δημοσ.

Το Honor 8, το G5 και ειδικα το Nova εχουν μικρες οθονες για καθημερινο browsing μιας και συνεχως παραπονειται οτι το G2 εχει μικρη οθονη. Εκτος αν το G2 χωλαινει εκει λογω αναλυσης; Το motorola δεν εχει ραδιοφωνο νομιζω; Γιατι θελει να ακουει μουσικη οταν παει για τρεξιμο.

με 5,5-6ιντσο θα πηγαίνει για τρέξιμο? το χόνορ + μότο δεν έχουν ράδιο

Δημοσ.

Γυναικες φιλε....τι να πεις για την αβυσσο της ψυχης τους!

δες το Α9 2016 στο bestprice μπαταρία, οθόνη, κάμερα όλα σούπερ

• Like 1
Δημοσ.

Για το Sony Xa ultra που ειπα που ειδα οτι εχει πολυ καλη οθονη και 3Gb μνημης με επεξεργαστη καλο για αυτα που θελω και φωτογραφικες πολυ καλες για τα λεφτα που δινεις τι γνωκη εχετε; Ξαναλεω παιχνιδια δεν θα παιξει ουτε ενα. 90% browsing και Fb και 10% φωτογραφιες ειναι η χρηση που κανει.

Δημοσ.

εγω θα σου ελεγα Honor 8 αλλα  δεν θα το θελει 100% το xa ultra απο μπαταρια ειναι αστα να πανε τωρα απο καμερα καλο  ειναι .Γιατι δεν κοιτας το A5 2016 για γυναικα οτι πρεπει ειναι και η κατασκευη και η καμερα

κανει και 250 και τα αλλα τα κρατας :)

Δημοσ.

Πολυ μικρη μπαταρια δεν βλεπω να βγαζει μερα.

Δεν εχει στερειο ηχεία.

Εχει mediatek επεξεργαστη.......

Το πιο δυνατο spec του XA Ultra για μενα ειναι η καμερα.

Παρε το Motorola Moto X Play

Το μονο κακο ειναι που εχει 2gb ram.

Δημοσ.

Για το Sony Xa ultra που ειπα που ειδα οτι εχει πολυ καλη οθονη και 3Gb μνημης με επεξεργαστη καλο για αυτα που θελω και φωτογραφικες πολυ καλες για τα λεφτα που δινεις τι γνωκη εχετε; Ξαναλεω παιχνιδια δεν θα παιξει ουτε ενα. 90% browsing και Fb και 10% φωτογραφιες ειναι η χρηση που κανει.

μακριά απ το  xa ultra η μπαταρία του δεν φτάνει ούτε για ζήτω

Δημοσ.

Ψαχνω το επομενο κινητο της γυναικας μου και παρολο που εχω δει και διαβασει διαφορα θα ηθελα και την γνωμη σας.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 330€

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Internet browsing, socia media, Viber και messenger, φωτογραφιες(οτι κανει καθε γυναικα με ενα κινητο δηλαδη). Αυτα και τιποτα αλλο. ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΗΔΕΝ!

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:5,5-6 in

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Οχι

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Οπωδηποτε

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; οχι

8) Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; Ναι

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android. Εγω εχω WP phone και ειμαι απολυτα ευχαιλριστημενος αλλα η συζηγος δεν θα το καταφερει.

10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Να κραταει μια ημερα της χρησης που ανεφερα πιο πανω

11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Λογω ελλειψης χρονου μιας και ειναι για δωρο Χριστουγεννων μονο Ελλαδα.

12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Οχι

13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινουργιο.

Πληροφοριακα να αναφερω οτι το τωρινο κινητο της ειναι το Lg G2 οποτε καταλαβαινετε οτι ειναι δυσκολο να βρεις κατι που θα το ξεπερασει κατα πολυ ακομα και τωρα. Επισης λογω κολληματος δεν θελει κινεζικο αν και προσπαθω να την πεισω εστω για τα Huawei.

Εχω σκεφτει τα εξης: Sony Xperia XA ultra καθως και το Huawei Mate S.

*σύζυγος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...