JohnGreek94 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Το Aerocool 500 στο σκρουτζ έχει 36 ευρώ. Δηλ. 18 ολόκληρα ευρά πιο κάτω και δεν αξίζει από eshop. Παραγγελνω απο eshop επειδη λογο συνεργασιας με τον πατερα μου μου ερχονται τα πραγματα χωρις μεταφορικα αντικαταβολες κλπ και δεδομενου οτι μια κουτα μπορει να ζυγιζει απο 5 εως και 10 κιλα το οποιο μπορει να εκτοξευσει το κοστος των μεταφορικων καταλαβαινετε πιστευω γιατι προτιμω το eshop.
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Μα τι σχέση έχει ο πατέρας σου? Οποιοσδήποτε που παραγγέλνει από το eshop και υπάρχει στην περιοχή του υποκατάστημα δεν πληρώνει μεταφορικά. Εκτός και αν μένεις σε απομακρυσμένη περιοχή. Το ένα το κουτί που πτοτείνω έχει μεταφορικά 4.80 οπότε δεν εκτοξεύει το κόστος. Το άλλο κουτί ναι έχει αρκετούτσικα (12 ευρώ) εκτός αν μένεις Θεσσαλονίκη που δεν πληρώνεις.
jeandoumpier Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Το Aerocool 500 στο σκρουτζ έχει 36 ευρώ. Δηλ. 18 ολόκληρα ευρά πιο κάτω και δεν αξίζει από eshop. Η αλήθεια είναι ότι το e-shop το βαράει στο κεφάλι το aero!! Ο φίλος όμως προτιμάει αγορά από e-shop απ'ότι έγραψε. Γι'αυτό του πρότεινα ως εναλλακτική και το zalman z3 plus που είναι πολύ καλό,φθηνότερο και έχει αρκετούς προ-εγκατεστημένους ανεμιστήρες- και ας είναι ελάχιστα μκρότερο ως προς τις διαστάσεις. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Η αλήθεια είναι ότι το e-shop το βαράει στο κεφάλι το aero!! Ο φίλος όμως προτιμάει αγορά από e-shop απ'ότι έγραψε. Γι'αυτό του πρότεινα ως εναλλακτική και το zalman z3 plus που είναι πολύ καλό,φθηνότερο και έχει αρκετούς προ-εγκατεστημένους ανεμιστήρες- και ας είναι ελάχιστα μκρότερο ως προς τις διαστάσεις. Τα πάντα βαράει το eshop εδώ και κανα 2-3 χρόνια. 2
jeandoumpier Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Τα πάντα βαράει το eshop εδώ και κανα 2-3 χρόνια. Ναι...Επειδή συναρμολογούν ''δωρεάν'', έχουν από νωρίς αυξημένες τις τιμές.
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δεν είναι λόγω συναρμολόγησης. Είχε καλές τιμές τα προηγούμενα χρόνια αλλά τα 2-3 τελευταία έχουν ανέβει στα ύψη λόγω κυρίως των οικονομικών προβλημάτων που είχε που ως συνήθως την πληρώνει ο καταναλωτής.
soik85 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 http://www.e-shop.gr/case-zalman-r1-atx-mid-tower-black-p-PER.815010 1
JohnGreek94 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Μα τι σχέση έχει ο πατέρας σου? Οποιοσδήποτε που παραγγέλνει από το eshop και υπάρχει στην περιοχή του υποκατάστημα δεν πληρώνει μεταφορικά. Εκτός και αν μένεις σε απομακρυσμένη περιοχή. Το ένα το κουτί που πτοτείνω έχει μεταφορικά 4.80 οπότε δεν εκτοξεύει το κόστος. Το άλλο κουτί ναι έχει αρκετούτσικα (12 ευρώ) εκτός αν μένεις Θεσσαλονίκη που δεν πληρώνεις. Ζω σε απομακρυσμενη περιοχη και απλα ο πατερας μου γνωριζει τον τυπο που εχει υποκαταστημα σε μια πολη σχετικα κοντα ο οποιος που και που περναει απο την πολη μου και φερνει πραγματα. Ωραιο το κουτι που μου προτεινες αλλα νομιζω ειναι καπως παρα πολυ overkill (και πανω απτο budget μου) απο αυτο που θελω. Ευχαριστω παντως για την προταση. Τωρα το θεμα μου ειναι να βρω 2 καλα fanakia να βαλω τα οποια δεν εχω θεμα απο οποιο μαγαζι και ναναι
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Γιατί για τα fans δεν θα πληρώσεις μεταφορικά?
JohnGreek94 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Γιατί για τα fans δεν θα πληρώσεις μεταφορικά? Θα τα παρω απο κει που παιρνω και την νεα καρτα την οποια δεν την παιρνω απτο eshop επειδη η τιμη ειναι πολυ-τσιμπιμενη
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Επειδή δεν βγάζω άκρη καλή συνέχεια. 2
ZELOMOTH Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Παραγγελνω απο eshop επειδη λογο συνεργασιας με τον πατερα μου μου ερχονται τα πραγματα χωρις μεταφορικα αντικαταβολες κλπ και δεδομενου οτι μια κουτα μπορει να ζυγιζει απο 5 εως και 10 κιλα το οποιο μπορει να εκτοξευσει το κοστος των μεταφορικων καταλαβαινετε πιστευω γιατι προτιμω το eshop. Δε πα να συνεργαζεται και με ολο σου το σοϊ! Απαξ και στο skroutz στο βρηκε ο φιλτατος blue 18 ευρω κατω, αυτο σημαινει οτι και 10 ευρω μεταφορικα να πληρωνες(που δεν το νομιζω καν για τοσο) παλι κερδισμενος θα ησουν απο 5-10 ευρω! 2
jeandoumpier Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Θα τα παρω απο κει που παιρνω και την νεα καρτα την οποια δεν την παιρνω απτο eshop επειδη η τιμη ειναι πολυ-τσιμπιμενη Δεν μας λες αν θέλεις το μαγαζί απο το οποιο θα αγορασεις την κάρτα και τα ανεμιστηρακια μήπως βρεις εκεί το κουτί ή κάποιο παρόμοιο? Για να μην πληρωσεις τα παραπανισια στο eshop. 1
JohnGreek94 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δεν μας λες αν θέλεις το μαγαζί απο το οποιο θα αγορασεις την κάρτα και τα ανεμιστηρακια μήπως βρεις εκεί το κουτί ή κάποιο παρόμοιο? Για να μην πληρωσεις τα παραπανισια στο eshop. http://www.inter-eshop.com/product/858/ilektronikoi-ypologistes-hardwarekartes-grafikongigabytegigabyte-geforce-gtx1060-6gb-gv-n1060wf2oc-6gd/ η http://www.quickshop.gr/ProductDetails.aspx?product=344DFF35-AE19-49EC-9FC3-7E74D520B79A Απο εδω σκευτομαι να αγορασω την καρτα γραφικων. Απο κουτια αυτα που εχει στο budget μου μου φαινοντα καπως πολυ ασχημα και τα υπολοιπα ειναι πανακριβα αρα παραμενω στον aero 500. Απο ανεμιστηρακια βλεπεις κατι καλο και φτηνο στα site?
jeandoumpier Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Αφού εν τέλει θα αγοράσεις το aerocool έτσι κι αλλιώς από το e-shop.gr, δες αυτά για ανεμιστηράκια...-> http://www.e-shop.gr/corsair-air-series-sp120-led-white-high-static-pressure-120mm-fan-single-pack-p-PER.814862 Άν σου φαίνονται ακριβά, υπάρχουν και πιο φθηνά και απλά http://www.inter-eshop.com/product/862/ilektronikoi-ypologistes-hardwaremoodingcoolingcase-fanarcticarctic-f12-afaco-12000-gba01-/ (το ίδιο μαγαζί που θα πάρεις την κάρτα είναι). 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα