Thanostr3 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Χαιρετώ τα πλήθη! Οπως νομιζω καταλάβατε απο τον τίτλο βρίσκομαι στην αναζήτησή για αγορά μιας μηχανής ( μηχανάκι βασικα) 125cc! Δε με ενοχλεί αν θα ειναι μεταχειρισμένο ή οχι και κοιτάζω γενικα να μην ξεφύγω πανω απο 2.500-3.000. Ωστόσο επειδη δεν εχω ιδιαίτερη γνώση επι του θέματος μεχρι πρότινος ελεγα να παρω κατι με χειροκίνητο σασμάν μεχρι που με έπεισαν οτι το αυτόματο ειναι πιο ευκολο στην οδηγηςη για μεσα στην πόλη...( να σημειωθεί πως η αγαπη μου για τις βέσπες ειναι απεριόριστη). Ξεκινώντας λοιπον την αναζήτησή στράφηκα στις βέσπες καθώς τα υπόλοιπα αυτόματα μου φαίνονται καπως άσχημα εξαιρουμένων λίγων τύπου scarabeo κλπ. Ομως γενικα περα απ το οτι η βέσπα ξεφεύγει σε τιμες ακουω ποικίλλα σχολια κ εχω μπερδευτεί αρκετα... το λοιπον θα ηθελα τα φώτα σας τις προτάσεις σας και τις γνώμες σας για να μπορέσω να καταλήξω σε κατι καλο και εννοειται ασφαλές! Ευχαριστω για το χρονο σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
visualizer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Καταρχας μην κολλας σε αυτα που σου λενε οτι οι μηχανες με συμπλεκτη ειναι δυσκολοτερες στην οδηγηση απο ενα αυτοματο, μονο στην αρχη θα δυσκολευτεις λιγο μετα ολα τα γινονται χωρις δευτερη σκεψη. Προσωπικα δεν ειχα καμια επαφη με μηχανακια και σε ενα μηνα με καθημερινη χρηση ο συμπλεκτης εγινε παιχνιδακι. Βασικα εγω θεωρω πως οι βεσπες ειναι πολυ ασχημες.. στην θεση σου αν ηθελα αυτοματο θα επελεγα κατι με abs αν και απεχθανομαι τα scooter...px honda sh150-300 Aπο την αλλη με 2.700 μπορεις να τσιμπησεις ενα καινουργιο cbf125 που ειναι αλεξισφαιρο και οτι πρεπει για πρωτο μηχανακι .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanostr3 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Καταρχας μην κολλας σε αυτα που σου λενε οτι οι μηχανες με συμπλεκτη ειναι δυσκολοτερες στην οδηγηση απο ενα αυτοματο, μονο στην αρχη θα δυσκολευτεις λιγο μετα ολα τα γινονται χωρις δευτερη σκεψη. Προσωπικα δεν ειχα καμια επαφη με μηχανακια και σε ενα μηνα με καθημερινη χρηση ο συμπλεκτης εγινε παιχνιδακι. Βασικα εγω θεωρω πως οι βεσπες ειναι πολυ ασχημες.. στην θεση σου αν ηθελα αυτοματο θα επελεγα κατι με abs αν και απεχθανομαι τα scooter...px honda sh150-300 Aπο την αλλη με 2.700 μπορεις να τσιμπησεις ενα καινουργιο cbf125 που ειναι αλεξισφαιρο και οτι πρεπει για πρωτο μηχανακι .. Για να μαι ειλικρινής εγω για cbf ξεκίνησα αφου και σε τέτοιο έβγαλα δίπλωμα απλα ακουσα αυτα τα γνωστά : "ειναι κουραστικό να ανεβοκατεβάζεις ταχύτητες συνεχεια μες το κεντρο" γι αυτο ειπα να κινηθώ σε αυτόματο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
visualizer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Μα δεν ειναι ξερω γω οτι θα εισαι συνεχεια ξεκινα σταματα οπως στο αυτοκινητο .. με το μηχανακι κανεις διηθηση οποτε δεν χρειαζεται να ανεβοκατεβαζεις ταχυτητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα