darkHorse1990 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 γεια σας εχω ενα κινητο του τιτλου και μαλλον εχει καποιο θεμα η πλακετα γιατι ενω φορτιζε κανονικα επαψε να φορτιζει και δεν ανοιγει καθολου ακομα και με φορτισμενη μπαταρια. Εχω δυο ιδια κινητα και τους αλλαξα μπαταριες για να δω αν αναβει. Το ερωτημα μου ειναι λοιπον αν μπορω να παρω τις φωτογραφιες απο το κινητο αυτο? 1
ΚΑΡΑΜΑΖΩΦ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Αφού δεν ανάβει καθόλου λογικά δεν μπορείς να πάρεις τις φωτογραφίες από μέσα ούτε και με κάποιο πρόγραμμα της εταιρείας (για τον υπολογιστη) που συνδέεις το κινητό. Ίσως κάνει κάτι η αντιπροσωπεία .
life is music Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 γεια σας εχω ενα κινητο του τιτλου και μαλλον εχει καποιο θεμα η πλακετα γιατι ενω φορτιζε κανονικα επαψε να φορτιζει και δεν ανοιγει καθολου ακομα και με φορτισμενη μπαταρια. Εχω δυο ιδια κινητα και τους αλλαξα μπαταριες για να δω αν αναβει. Το ερωτημα μου ειναι λοιπον αν μπορω να παρω τις φωτογραφιες απο το κινητο αυτο? αμα το προβλημα ειναι στην φορτιση μαλλον τα εχει παιξει h θύρα π φορτίζει οποτε πας σε ενα μαγαζι οπως το igarage dineis 25 eyrw s allazoyn thn θύρα φορτίσεις και ολα οκ
ZELOMOTH Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 αμα το προβλημα ειναι στην φορτιση μαλλον τα εχει παιξει h θύρα π φορτίζει οποτε πας σε ενα μαγαζι οπως το igarage dineis 25 eyrw s allazoyn thn θύρα φορτίσεις και ολα οκ Μαλλον δεν διαβαζεις τι λεει. Ξανα σκεψου το και περιμενω σωστοτερη απαντηση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα