Προς το περιεχόμενο

nokia lumia 610

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας εχω ενα κινητο του τιτλου και μαλλον εχει καποιο θεμα η πλακετα γιατι ενω φορτιζε κανονικα επαψε να φορτιζει και δεν ανοιγει καθολου ακομα και με φορτισμενη μπαταρια.

Εχω δυο ιδια κινητα και τους αλλαξα μπαταριες για να δω αν αναβει.

Το ερωτημα μου ειναι λοιπον αν μπορω να παρω τις φωτογραφιες απο το κινητο αυτο?

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αφού δεν ανάβει καθόλου λογικά δεν μπορείς να πάρεις τις φωτογραφίες από μέσα ούτε και με κάποιο πρόγραμμα της εταιρείας (για τον υπολογιστη) που συνδέεις το κινητό.

Ίσως κάνει κάτι η αντιπροσωπεία .

Δημοσ.

γεια σας εχω ενα κινητο του τιτλου και μαλλον εχει καποιο θεμα η πλακετα γιατι ενω φορτιζε κανονικα επαψε να φορτιζει και δεν ανοιγει καθολου ακομα και με φορτισμενη μπαταρια.

Εχω δυο ιδια κινητα και τους αλλαξα μπαταριες για να δω αν αναβει.

Το ερωτημα μου ειναι λοιπον αν μπορω να παρω τις φωτογραφιες απο το κινητο αυτο?

αμα το προβλημα ειναι στην φορτιση μαλλον τα εχει παιξει  h θύρα π φορτίζει  οποτε πας σε ενα μαγαζι οπως το igarage dineis 25 eyrw s allazoyn thn  θύρα φορτίσεις και ολα οκ 

Δημοσ.

αμα το προβλημα ειναι στην φορτιση μαλλον τα εχει παιξει  h θύρα π φορτίζει  οποτε πας σε ενα μαγαζι οπως το igarage dineis 25 eyrw s allazoyn thn  θύρα φορτίσεις και ολα οκ 

Μαλλον δεν διαβαζεις τι λεει. Ξανα σκεψου το και περιμενω σωστοτερη απαντηση..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...