Arkoudelos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα στη παρέα. Έχω πάρει το παρακάτω laptop και θέλω να του βάλω 16GΒ RAM. Έχει δυο 4άρια μέσα αυτή τη στιγμή οπότε θα αναγκαστώ να τα βγάλω και να βάλω 2 8άρια. (μαξ 16 παίρνει). Καμμία πρόταση για σετάκι/μάρκα; Ευχαριστώ πολύ!!! http://www.e-lenovo.gr/index.php?route=product/product&product_id=489. http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=21449 8192MB (2x4096MB) DDR4 2133MHz, up to 16GB maximum memory (2x slots)
Avatar_GR Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Γιατί θέλεις να βάλεις 16GB σε λάπτοπ; Τα θέλεις για κάποια συγκεκριμένη χρήση; Αν είναι για παιχνίδια πάντως δεν θα σε βοηθήσει και πολύ
Arkoudelos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Έλεγα μπας και με βοηθήσει στο EXCEL. Τρέχω κάποια addins για τη σχολή (MEXL, @Risk, Precision Tree) και έχω βαρεθεί να με πετάει έξω από το πρόγραμμα.
Avatar_GR Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Μπα, τσάμπα λεφτά θα δώσεις φίλε. Είναι υπερ-αρκετά τα 8GB RAM DDR4 που έχεις 1
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Έλεγα μπας και με βοηθήσει στο EXCEL. Τρέχω κάποια addins για τη σχολή (MEXL, @Risk, Precision Tree) και έχω βαρεθεί να με πετάει έξω από το πρόγραμμα.Απλα κλεινε οτι αλλο εχεις και ασε antivirus μονο να τρεχει στο παρασκηνιο. 2
Arkoudelos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Τα πάντα κλειστά τα έχω, ιους δεν έχω, φρεσκοφορμαρισμένο είναι κιόλας. Save κάθε 5 λεπτά και ο αλλάχ βοηθός...... Eυχαριστώ πολύ που μου γλιτώσατε μερικά φράγκα και καλές γιορτές εύχομαι! 1
Avatar_GR Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Μήπως δεν έχει κάτσει καλά το πρόγραμμα, η έχεις κάποιο άλλο πρόβλημα software η με drivers. Δοκίμασε να ξαναπεράσεις τα προγράμματα η βάλε πιο καινούριες εκδόσεις αν μπορείς 1
Arkoudelos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Τα office που δουλεύεις είναι γνήσια; Τα πάντα γνήσια (Windows, Office, plugins) Μήπως δεν έχει κάτσει καλά το πρόγραμμα, η έχεις κάποιο άλλο πρόβλημα software η με drivers. Δοκίμασε να ξαναπεράσεις τα προγράμματα η βάλε πιο καινούριες εκδόσεις αν μπορείς Είχα περάσει 32bit office ( γελάστε ελεύθερα). Πέρασα 64bit και έχει βελτιωθεί πολύ η κατάσταση τώρα. 1
Koromaru Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους. Το καλοκαίρι πήρα ένα Lenovo Ideapad 300 με 4GB RAM και σκέφτομαι να βάλω άλλη μία 4GB RAM για να έχω 8. Έχετε προτάσεις για συμβατές και οικονομικές RAM για αυτό το μοντέλο? Επειδή δεν έχω ξαναλλάξει RAM, υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω ή κάποιο βήμα που πρέπει να γνωρίζω? Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2017 από Koromaru
Avatar_GR Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Καλημέρα σε όλους. Το καλοκαίρι πήρα ένα Lenovo Ideapad 300 με 4GB RAM και σκέφτομαι να βάλω άλλη μία 4GB RAM για να έχω 8. Έχετε προτάσεις για συμβατές και οικονομικές RAM για αυτό το μοντέλο? Επειδή δεν έχω ξαναλλάξει RAM, υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω ή κάποιο βήμα που πρέπει να γνωρίζω? Άνοιξε το καπάκι της ΡΑΜ για αρχή και δες ακριβώς πια μάρκα, μοντέλο και συχνότητες είναι. Αν βρείς ίδιο τσιπάκι αγοράζεις ένα ίδιο και είσαι κομπλέ. Είναι πολύ εύκολο να αλλάξεις την ΡΑΜ, είναι κουμπωτές βάλε/βγάλε με κάτι κλιψάκια πιάνονται. Αν δυσκολευτείς δες κανένα βίντεο στο youtube, αλλά είναι πολύ εύκολο
Koromaru Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Άνοιξε το καπάκι της ΡΑΜ για αρχή και δες ακριβώς πια μάρκα, μοντέλο και συχνότητες είναι. Αν βρείς ίδιο τσιπάκι αγοράζεις ένα ίδιο και είσαι κομπλέ. Είναι πολύ εύκολο να αλλάξεις την ΡΑΜ, είναι κουμπωτές βάλε/βγάλε με κάτι κλιψάκια πιάνονται. Αν δυσκολευτείς δες κανένα βίντεο στο youtube, αλλά είναι πολύ εύκολο Σ'ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα