Προς το περιεχόμενο

Εγγύηση Lenovo smartphone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα μου εμφάνισε δύο προβληματάκια το lenovo p70-A μου, αγορασμένο αρχές Μαρτίου.Το κυριότερο πρόβλημα που ήταν με την οθόνη του διορθώθηκε με αλλαγή αυτής.

Ομως είχε βγαλει προβλημα και το καλωδιο  usb φορτισης. Εχω κανει δοκιμες και με αλλα καλωδια ,φορτιστες , κινητα,κλπ και συμπερανα οτι αυτο ευθυνεται για την πααρα πολυ αργη η ακομα και μηδαμινη φορτιση του κινητου.Επισης οταν συνδεεται με αυτο το καλωδιο στον υπολογιστη δεν αναγνωριζεται σε αντιθεση με αλλα καλωδια.Οποτε εχει 100% προβλημα το καλωδιο,το οποιο ομως δε μου αντικατεστησαν με τη δικαιολογια οτι εχει 6 μηνες εγγυηση. Τι ισχυει ?Στο βιβλιαρακι του κινητου λεει για εγγυηση ενος ετους για προιον/φορτιστη,ενω για μπαταρια/ακουστικα 6 μηνες( δεν ξερω αν παιζει ρολο το βιβλιαρακι).
Εχω δικιο να θελω αντικατασταση? Να τσακωθω μαζι τους?

Δημοσ.

Το ίδιο θέμα είχα και εγώ με καλώδιο σε λενοβο ταμπλετ το οποίο απλά δεν φορτίζε. Δεν τσακωθηκα μαζί τους αγόρασα απλά ένα φθηνότερο καλώδιο

• Like 1
Δημοσ.

Απλα με νοιαζει,γιατι με το δικο του καλωδιο φορτιζε πληρως απο 0-100% περιπου σε λιγοτερο απο 2.5 ωρες,ενω με κατι αλλα που εχω θελει πανω απο 3-3.5.

Φαινεται παιζει ρολο το παχος του.Επισης δεν ανεχομαι ,αν τυχον ισχυει,την κοροιδια,δηλαδη αφου χρειαστηκε που χρειαστηκε αντικατασταση η οθονη ,και εφοσον αναφερει στο βιβλιαρακι για 1 χρονο εγγυηση ο φορτιστης ( φανταζομαι το καλωδιο λογιζεται σαν μερος του φορτιστη και οχι κατι ξεχωριστο) γιατι να μην το αλλαξουν κι αυτο (σιγα το κοστος γι αυτους) και να μου πουν λανθασμενα; για 6 μηνες εγγυηση επ αυτου.

Τελος φανταζομαι για αναλογης ποιοτητας και παχους καλωδιο , θα χρειαζεται κανα 10ρι+ ευρω. γιατι να τα δωσω χωρις λογο...

Δημοσ.

Ποιο πολλα θα χαλασης μεχρι να βρεις ακρη παρα αμα παρεις εναν και να ξεμπερδεψεις.

Ασε και την ταλαιπωρια.

θα σου προτεινα αν θες καποια apk απο το Play Store που λενε δίαφορες πληροφορίες για την μπαταρία του κινητού να δεις αν εχεις και εκει προβλημα.

1) Nova Battery Tester 2) Battery Monitor Widget Pro 3) CurrentWidget: Battery Monitor 4) GSam Battery Monitor

Επισης το Ampere apk για να δεις αν φορτιζει σωστα οντως ο φορτιστης σου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...