sinikos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα. Στο επαγγελμα μου και στην περιοχή μου είναι κενη η περιοχή δεξιά απο τα αποτελεσματα του google. Πως μπορω να βαλω την επιχειρησή μου εκεί? Πρεπει απαραίτητα να έχω και ιστοσελίδα? Γιατι νομίζω οτι έχω δει και επιχειρήσεις, χωρίς ιστοσελίδα. Επίσης αν φτιαξουμε 2 ιδιες επιχειρησεις για την περιοχή μας, ποιος θα βγαίνει εκεί? Παράδειγμα
socialworldgr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Γεια σου sinikos. Αυτο που εννοείς είναι το Knowledge Panel, το οποίο παρουσιάζει πληροφορίες για την επιχείρηση. Αυτο βέβαια στην περίπτωση που καταλάβει οτι η αναζήτηση έγινε για μία συγκεκριμένη επιχείρηση. Υπάρχουν αρκετά βήματα μερικά απο αυτά είναι η δημιουργία Google Plus (Google My Business). Περισσότερα: https://support.google.com/business/answer/6331288?hl=en
sinikos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Thanks εκανα μια εγγραφη, συμπληρωσα και στοιχεια της επιχειρησης, εφτιαξα και σελιδα στο google plus, και μου ειπε οτι θα μου σταλει επιβεβαιωση με το ταχυδρομειο. Οποτε οταν ερθει και η επιβεβαιωση, λογικα θα με βαλει (αφου δεν υπαρχει αλλος)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα