KilliK Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Είδα το βίντεο του AVGN και αναρωτιέμαι αν έχει απομείνει κανένα τέτοιο κατάστημα αποκλειστικά με arcade παιχνίδια στην Αθήνα ή κάπου αλλού στην Ελλάδα. γνωρίζει κανείς;
kioukiou800 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Village Ρέντη κατι ψιλά...Η συντήρηση, ειδικά στα pinball, στοιχίζει αρκετά, αν έμεινε κανένας να ασχολείται ακόμα...
adi32 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Πριν 20 χρονια πηγαιναμε και τα ταιζαμε Τωρα βλεπω καποια σε village και στην επαρχια και μου φαινονται τραγικα κιτς και εκτος τοπου και χρονου 1
chek2fire Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 πάντως εγώ αν έβρισκα πουθενά ένα bumblebuble θα έπαιζα και ένα wonder boy
logistoulis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 τα arcades δεν εξαφανίστηκαν στην ελλάδα λόγω φρουτακίων; ή με απατά η μνήμη μου; μέχρι και όταν τελείωνα το σχολείο υπήρχα αρκετά, θυμάμαι σε κοπάνες να πηγαίνουμε στο παλιό village στο μαρούσι (πριν το mall) και να παίζουμε 2
dimyok Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Τα εκλεισε ο Ν.3037/2002 απαγόρευσης εγκατάστασης και λειτουργίας εν γένει ηλεκτρονικών παιγνίων 4
logistoulis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 α γεια σου, φουλ καθυστέρηση δε μπορούμε να κυνηγήσουμε τον παράνομο τζόγο; απαγορεύουμε τις οθόνες φάση, απαγορεύουμε τον ηλεκτρισμό δε μπορούμε να πιάσουμε τη φοροδιαφυγή; θα φορολογούμε και *** είναι γνωστή η αντιμετώπιση που έχουμε στα προβλήματα μας και η μεγαλύτερη ειρωνεία είναι ότι ενώ πλέον τζόγο μπορείς να έχεις και στο κινητό σου λόγω της εξέλιξης της τεχνολογίας, ο νόμος για τέτοια μηχανήματα παίζει να είναι ακόμα ο ίδιος
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 bumblebuble Ωραίες εποχές που είχαμε λεφτά και ψιλά... 2
Tobajara Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Τα μόνα arcades που ξέρω να υπάρχουν ακόμα είναι σε multiplex, ειδικά μεγάλες καμπίνες για shoot'em up τύπου Time Crisis ή racing. Για μικρότερες, πιο "παραδοσιακές" καμπίνες δεν έχω ιδέα, αν και ίσως έχουν ξεμείνει σε κανένα μπιλιαρδάδικο σαν το Παλλάδιον κοντά στην Ομόνοια για όσους θυμούνται.
Athanasios2104 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Snow Bros, Wonder Boy, Metal Slug και αλλα πολλά.. Μόνο House of the Dead δεν έπαιξα ποτέ, ήμουν μικρός ακομη
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Θυμάμαι 20 δραχμές 1 credit Golder Axe Μου την έσπαγαν τρελα όταν κάποιοι hording με ένα πάκο νομίσματα 1
chek2fire Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 απλά το wonder boy το ξεφτιλίζω, το πάω στους τρίτους πάγους H μουσική αυτή πάντως με έχει στοιχειώσει https://www.youtube.com/watch?v=yshRYTJQ9DI αυτός ο άμπαλος που παίζει στο video ούτε τα συστήματα δεν ξέρει για ζωές και bonus που βγαίνουν, τα κρυφά δλδ. Εδώ αν δείτε στα πρώτα λεπτά τις μέλισες τις τρώει μια μια.. αυτές τις περνάς μονοκοπανιά ... τι να λέω..
bedazzled Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Ωραίες εποχές, αλλά από την άλλη σκεφτείτε ότι το «τάισμα» τους ήταν τα "microtransactions" του τότε. Όποιος ήταν pro player πέρναγε όλο το παιχνίδι με ένα credit... όποιος ήταν άμπαλος τάιζε ξανά και ξανά. Υπήρχαν βέβαια και οι πονηροί με την πετονιά, λολ. Σήμερα επέστρεψαν με τα F2P και την συντήρηση/ρεύμα/internet του μηχανήματος τα πληρώνεις εσύ... 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Ωραίες εποχές, αλλά από την άλλη σκεφτείτε ότι το «τάισμα» τους ήταν τα "microtransactions" του τότε. Sorry αλλα τελείως άσχετη παρομοίωση bud. Είναι σαν να λες αγόρασα το arcade και συνεχίζω να το ταΐζω...
adi32 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 πανε οι εποχες αυτες τα κοριτσια στο pacman τα αγορια στο το πιο πολυ χρημα το ειχα ριξει σε αυτο και μετα σε κοντρες με αλλους στους Ολυμπιακους αγωνες που παιζαμε με αναπτηρα για μεγαλη ταχυτητα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα