Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα το βίντεο του AVGN και αναρωτιέμαι αν έχει απομείνει κανένα τέτοιο κατάστημα αποκλειστικά με arcade παιχνίδια στην Αθήνα ή κάπου αλλού στην Ελλάδα. γνωρίζει κανείς;

Δημοσ.

Πριν 20 χρονια πηγαιναμε και τα ταιζαμε

Τωρα βλεπω καποια σε village και στην επαρχια και μου φαινονται τραγικα κιτς και εκτος τοπου και χρονου

• Like 1
Δημοσ.

τα arcades δεν εξαφανίστηκαν στην ελλάδα λόγω φρουτακίων; ή με απατά η μνήμη μου; 

μέχρι και όταν τελείωνα το σχολείο υπήρχα αρκετά, θυμάμαι σε κοπάνες να πηγαίνουμε στο παλιό village στο μαρούσι (πριν το mall) και να παίζουμε 

• Like 2
Δημοσ.

α γεια σου, φουλ καθυστέρηση

δε μπορούμε να κυνηγήσουμε τον παράνομο τζόγο; απαγορεύουμε τις οθόνες φάση, απαγορεύουμε τον ηλεκτρισμό

δε μπορούμε να πιάσουμε τη φοροδιαφυγή; θα φορολογούμε και ***

είναι γνωστή η αντιμετώπιση που έχουμε στα προβλήματα μας 

και η μεγαλύτερη ειρωνεία είναι ότι ενώ πλέον τζόγο μπορείς να έχεις και στο κινητό σου λόγω της εξέλιξης της τεχνολογίας, ο νόμος για τέτοια μηχανήματα παίζει να είναι ακόμα ο ίδιος 

Δημοσ.

Τα μόνα arcades που ξέρω να υπάρχουν ακόμα είναι σε multiplex, ειδικά μεγάλες καμπίνες για shoot'em up τύπου Time Crisis ή racing. Για μικρότερες, πιο "παραδοσιακές" καμπίνες δεν έχω ιδέα, αν και ίσως έχουν ξεμείνει σε κανένα μπιλιαρδάδικο σαν το Παλλάδιον κοντά στην Ομόνοια για όσους θυμούνται.

Δημοσ.

απλά το wonder boy το ξεφτιλίζω, το πάω στους τρίτους πάγους :P

H μουσική αυτή πάντως με έχει στοιχειώσει :D

https://www.youtube.com/watch?v=yshRYTJQ9DI

αυτός ο άμπαλος που παίζει στο video ούτε τα συστήματα δεν ξέρει για ζωές και bonus που βγαίνουν, τα κρυφά δλδ. Εδώ αν δείτε στα πρώτα λεπτά τις μέλισες τις τρώει μια μια.. αυτές τις περνάς μονοκοπανιά ... τι να λέω.. 

Δημοσ.

Ωραίες εποχές, αλλά από την άλλη σκεφτείτε ότι το «τάισμα» τους ήταν τα "microtransactions" του τότε. :)

Όποιος ήταν pro player πέρναγε όλο το παιχνίδι με ένα credit... όποιος ήταν άμπαλος τάιζε ξανά και ξανά. Υπήρχαν βέβαια και οι πονηροί με την πετονιά, λολ.

Σήμερα επέστρεψαν με τα F2P και την συντήρηση/ρεύμα/internet του μηχανήματος τα πληρώνεις εσύ...

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίες εποχές, αλλά από την άλλη σκεφτείτε ότι το «τάισμα» τους ήταν τα "microtransactions" του τότε. :)

Sorry αλλα τελείως άσχετη παρομοίωση bud. Είναι σαν να λες αγόρασα το arcade και συνεχίζω να το ταΐζω... :D

Δημοσ.

πανε οι εποχες αυτες

τα κοριτσια στο pacman

τα αγορια στο

το πιο πολυ χρημα το ειχα ριξει σε αυτο

και μετα σε κοντρες με αλλους στους Ολυμπιακους αγωνες που παιζαμε με αναπτηρα για μεγαλη ταχυτητα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...