Vkoupri Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα οπως γραφει και ο τιτλος θα ηθελα να μαθω κατα ποσο ειναι εφικτο και σχετικα απλο να βαλω ξανα στο Z1 το stock firmware του κινητου..εχω περασει το Cyanogen 12 εδω και κανενα 6μηνο απλα τωρα τελευταια εχει αρχισει να ειναι ενοχλητικο γιατι περα απο το θεμα με την καμερα που δεν λειτουργει οπως θα επρεπε απλα επειδη δεν την χρησιμοποιω δεν με ενδιαφερε...τωρα τελευταια εχει συνεχομενα κολληματα με το wifi που δεν πιανει το δικτυο μου και που μονο μετα απο reboot στρωνε,καθως και σε περιοχη με πολλα δικτυα εμφανιζει 3-4.οποτε θα ηθελα να δω αν στο στοκ firmware ειναι καλυτερα τα πραγματα η απλα το κινητο εκανε τον κυκλο του γτ περασαν και 3χρονια.. ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας οποιαδηποτε πληροφορια στην διαθεση σας..
saruman123 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα οπως γραφει και ο τιτλος θα ηθελα να μαθω κατα ποσο ειναι εφικτο και σχετικα απλο να βαλω ξανα στο Z1 το stock firmware του κινητου..εχω περασει το Cyanogen 12 εδω και κανενα 6μηνο απλα τωρα τελευταια εχει αρχισει να ειναι ενοχλητικο γιατι περα απο το θεμα με την καμερα που δεν λειτουργει οπως θα επρεπε απλα επειδη δεν την χρησιμοποιω δεν με ενδιαφερε...τωρα τελευταια εχει συνεχομενα κολληματα με το wifi που δεν πιανει το δικτυο μου και που μονο μετα απο reboot στρωνε,καθως και σε περιοχη με πολλα δικτυα εμφανιζει 3-4.οποτε θα ηθελα να δω αν στο στοκ firmware ειναι καλυτερα τα πραγματα η απλα το κινητο εκανε τον κυκλο του γτ περασαν και 3χρονια.. ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας οποιαδηποτε πληροφορια στην διαθεση σας.. http://www.insomnia.gr/topic/599533-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B8%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-xperia-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B5/?fromsearch=1
Vkoupri Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Σε ευχαριστώ πολύ για την παραπομπή στο θέμα σου δεν το περίμενα ότι θα είναι τόσο απλό να του βάλω το stock firmware μιας και το εκοβα περίπλοκο όπως να βάλω το cyanogen
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα