Giwrgos George Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα ψάχνω κινητό για δώρο για κοντινό μου πρόσωπο και έχω προσανατολιστεί προς αυτά τα 3 χωρίς να έχω καταλήξει σε κάποιο.Η χρήση που θα κάνει είναι λίγο internet,λίγο facebook,messenger και καμιά φωτογραφία όχι κάτι φοβερό.Αν έχετε και κάποια άλλα πρόταση σε αυτά τα λεφτά να την ακούσω ευχαρίστως.Απλά ψάχνω για κάτι αξιόπιστο που θα βγάλει ένα εύλογο διάστημα,το προηγούμενο κινητό της είναι το lg l9 ii το οποίο κλείνει αισίως 2.5 έτη ζωής.
Seventy Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 κανενα απο αυτα και συμπληρωσε την φορμα δες το Motorola G4 με 2 GB RAM αν θες απο Ελλαδα για εξωτερικο αλλαζουν
Seventy Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 δες και xiaomi redmi note 3 pro απο εδω μεχρι ποσα δινεις? για να ξερουμε το χρηματικο ποσο
Giwrgos George Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Eίπα σε αυτά τα λεφτά,δηλαδή εκεί στα 120-140 ευρώπουλα
Seventy Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 ZTE Blade S6 Flex (16GB) Xiaomi Mi 4c (16GB) Meizu M3 (16GB) Huawei Ascend P8 Lite Dual (16GB) Motorola Moto G4 Play Dual (16GB) και δες και τα 2 πριν αλλα πανε στα 160
Giwrgos George Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Σε ευχαριστώ πολύ θα τα τσεκάρω!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα