Mrkllfvz Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Γειά σας ! Δουλεύω στα social media και στο digital design και ψάχνω developers (Web, Android, ios) για συνεργασία! Είχα κάποιους συνεργάτες οι οποίοι είτε έφυγαν στο εξωτερικό (και πολύ καλά έκαναν και έχουν πολύ δουλειά) είτε είναι πολύ απασχολημενοι αυτό το καιρό! Βιάζομαι να κλείσω μια συνεργασία! Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ένα προσωπικό μνμ να βρεθούμε να το συζητήσουμε!
Moderators Kercyn Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Νομίζω αυτά πάνε στις αγγελίες.
Mrkllfvz Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δεν είδα καμία αγγελία που να προσφέρει εργασία ή κάτι σχετικό!
Moderators Kercyn Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Εσύ θα φτιάξεις αγγελία με το τι ψάχνεις.
Mrkllfvz Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Οκ...απλά φοβάμαι μην χαθεί στο άπειρο των πωλούνται και αγοράζονται...
corsair04 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Οκ...απλά φοβάμαι μην χαθεί στο άπειρο των πωλούνται και αγοράζονται... εδώ δεν έχει καμιά σχέση με πωλούνται-αγοράζονται
Luciddream Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Νομίζω αυτά πάνε στις αγγελίες. Κακώς πάντως, ποιος θα μπεί εκεί να κοιτάξει... καλύτερα να είχαμε εδώ ένα sticky topic για προσφορές.. ας το φτιάξει κάποιος mod (oh, wait...) 1
Mrkllfvz Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 εδώ δεν έχει καμιά σχέση με πωλούνται-αγοράζονται Ναι το είδα....αλλά πρόσεξα πως δεν τα κοιτάει και κάνεις...όπως και να έχει εγραψα και εκεί το θέμα μου ...
poulinos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 οι αγγελιες στις αγγελιες καλως ή κακως ετσι εχει αποφασιστει. Υπαρχει κατηγορια θεσεις εργασιας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις