megaklhs Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα σας θα ήθελα να μου πείτε εάν γίνετε να μπλοκάρω κάποια sites μέσα απο το ρούτερ μου γενικά το δίκτυο μου έτσι ώστε να μην μπορεί να μπεί κανένας απο το δίκτυο μου σε αυτά... μπήκα στ ορουτερ μου το δοκίμασα αλλά μου τα μπλοκάρει μόνο όταν τα πατάω επάνω στην διεύθυνση.. εάν το γράφω κανονικά στην μπάρα του google στην αναζήτηση το βγάζει κανονικά... υπάρχει κάποιος τρόπος ;
corsair04 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα σας θα ήθελα να μου πείτε εάν γίνετε να μπλοκάρω κάποια sites μέσα απο το ρούτερ μου γενικά το δίκτυο μου έτσι ώστε να μην μπορεί να μπεί κανένας απο το δίκτυο μου σε αυτά... μπήκα στ ορουτερ μου το δοκίμασα αλλά μου τα μπλοκάρει μόνο όταν τα πατάω επάνω στην διεύθυνση.. εάν το γράφω κανονικά στην μπάρα του google στην αναζήτηση το βγάζει κανονικά... υπάρχει κάποιος τρόπος ; ναι γίνεται σε ποιο δίκτυο ανήκεις και ποιο router έχεις
megaklhs Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 ναι γίνεται σε ποιο δίκτυο ανήκεις και ποιο router έχεις ZXHN H108L wind
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα