Προς το περιεχόμενο

sony sbh50 vs sbh52 vs sbh54

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω δίλημμα σχετικά με τα 3 αυτά bluetooth. Θέλω ένα απ'τα τρία γιατί με βολεύουν στη μηχανή και στο γυμναστήριο αλλά ποιο είναι το καλύτερο; Κάποτε είχα το sbh52 αλλά χάλασε το κουμπί on-off εκτός εγγύησης και βγήκε άχρηστο. Κατά τα άλλα, όσο λειτουργούσε ήταν τέλειο. Ποια η άποψή σας; 

• Moderators
Δημοσ.

Eιμαι κατοχος του Sbh52 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Ωστοσο, επειδη σε συγκριση με το sbh50 ειναι το ιδιο με μονη διαφορα πως το 52 χρησιμοποιειται και διχως ακουστικα, το οποιο ειναι ενα feature που δε χρησιμοποιησα ποτε, αν επαιρνα τωρα, αναμεσα σε αυτα θα κατεληγα στο 50.

Για το 54 δεν εχω αποψη, αλλα προφανως ως upgraded version θα ειναι σιγουρα καλη και σχεδιαστικα μου αρεσει περισσοτερο (αν ειναι παραγοντας το design).

Δημοσ.

Eιμαι κατοχος του Sbh52 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Ωστοσο, επειδη σε συγκριση με το sbh50 ειναι το ιδιο με μονη διαφορα πως το 52 χρησιμοποιειται και διχως ακουστικα, το οποιο ειναι ενα feature που δε χρησιμοποιησα ποτε, αν επαιρνα τωρα, αναμεσα σε αυτα θα κατεληγα στο 50.

Για το 54 δεν εχω αποψη, αλλα προφανως ως upgraded version θα ειναι σιγουρα καλη και σχεδιαστικα μου αρεσει περισσοτερο (αν ειναι παραγοντας το design).

Παράγοντες είναι ο καλός ήχος, να μην αποσυνδέεται και η τιμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...