Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η dell se2717h μάλλον έχει pwm dimming οπότε είναι καλύτερα να την αποφύγεις

Για την lg 29um58 καλή οθόνη αλλά αν μπορείς να την πας να την δεις από κοντά σε κάποιο κατάστημα να δεις άμα σου αρέσει το ultrawide

εναλλακτικά η lg 29um68 είναι καλύτερη επιλογή με freesync εφόσον πάρεις amd κάρτα γραφικών

Η hp 27es πολύ καλή επίσης χάνει μόνο στο ότι δεν έχει freesync

σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου. η αλήθεια είναι ότι αισθητικά δεν μου κάθησε καλά η ultrawide ...ενώ η hp27es από την πρώτη στιγμή που την είδα μου άρεσε πάαρα πολύ αισθητικά. μάλλον κατά εκεί κλίνω

• Like 1
Δημοσ.

σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου. η αλήθεια είναι ότι αισθητικά δεν μου κάθησε καλά η ultrawide ...ενώ η hp27es από την πρώτη στιγμή που την είδα μου άρεσε πάαρα πολύ αισθητικά. μάλλον κατά εκεί κλίνω

πολύ καλή επιλογή

• Like 1
Δημοσ.

Εντελώς φιλικά και γενικά μιλώντας επειδή το βλέπω και από αλλού, καλό είναι όταν αγοράζουμε προϊόντα τεχνολογίας το αισθητικό κομμάτι να πέφτει σε δεύτερη μοίρα. Δεν λέω να το αγνοείς τελείως αλλά όπως και να το κάνουμε η ουσία, οι επιδόσεις και η πρακτικότητα (σε προϊόντα τεχνολογίας ξαναλέω) είναι πιο σημαντικά. Όπως και να έχει η HP είναι καλή επιλογή. (αν όμως πχ. προτιμούσες την dell απλά και μόνο επειδή είναι για σένα πιο όμορφη και αγνοόντας τα μειονεκτήματά της, θα ήσουν λάθος - για μένα πάντα)

• Like 2
Δημοσ.

Εχεις πει 15 φορες οτι σε χαλαει αισθητικα η ultrawide. Τοτε γτ την βαζεις σαν υποψηφια για την αγορα σου?

γτ αμφιταλαντευόμουν για το αν θα πρέπει να είναι αυτός ο λόγος για να την απορρίψω τελείως και το επαναλαμβάνω στα μηνύματα γτ σήμερα το πρωί πήγα και την είδα ξανά . όπως λέει και το παραπάνω μήνυμα ας πούμε, λέει ο χρήστης ότι καλό είναι να παραβλέπω το αισθητικό κομμάτι για προϊόντα τεχνολογίας. Δεν είμαι έμπειρος στην αγορά οθονών καθόλου ναι όντως με χαλάει αισθητικά, όμως έχω ακούσει τ καλύτερα από τους φίλους μου για το game που παίζουμε και το πώς απεικονίζεται για αυτό ήθελα και τις απόψεις παιδιών στο φόρουμ σχετικά με αυτόν τον προβληματισμό μου.

• Like 2
Δημοσ.

γτ αμφιταλαντευόμουν για το αν θα πρέπει να είναι αυτός ο λόγος για να την απορρίψω τελείως και το επαναλαμβάνω στα μηνύματα γτ σήμερα το πρωί πήγα και την είδα ξανά . όπως λέει και το παραπάνω μήνυμα ας πούμε, λέει ο χρήστης ότι καλό είναι να παραβλέπω το αισθητικό κομμάτι για προϊόντα τεχνολογίας. Δεν είμαι έμπειρος στην αγορά οθονών καθόλου ναι όντως με χαλάει αισθητικά, όμως έχω ακούσει τ καλύτερα από τους φίλους μου για το game που παίζουμε και το πώς απεικονίζεται για αυτό ήθελα και τις απόψεις παιδιών στο φόρουμ σχετικά με αυτόν τον προβληματισμό μου.

εγω παντως να σου πω, οτι καθε νεα αγορα που κανει καποιος θα πρεπει να τη συνηθισει. (δλδ μεσα σε μια μερα γινεται αυτο, αντε 2)

ειτε πας απο 23αρα σε 27αρα, ή σε ultrawide και παει λεγοντας. Αυτο που σου λενε οι φιλοι σου για τις ultrawide, ειναι οτι νιωθουν το immersion. Το επιβεβαιωνω και γω γτ εχω ultrawide και σου τη προτεινω. Τσπ, καλη αγορα σου ευχομαι οτι κι αν παρεις

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...