Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα σας. σαν παιδί και εγώ και επειδή έρχονται χριστούγεννα, θα μου φέρει ο αη βασίλης λέει μια οθόνη δώρο. Το σύστημα μου είναι σχετικά καλό και η χρήση που κάνω είναι gaming και development. Για 4κ δεν υπάρχει χρήμα οπότε και μετά από αναζήτηση πιο πολύ σε αυτό το φορουμ κατέληξα εδώ

http://www.e-shop.gr/othoni-dell-se2717h-27-led-full-hd-black-p-PER.152255

αλλά βλέπω ότι προτείνεται πολύ και αυτή:
http://www.e-shop.gr/othoni-lg-29um58-p29-ultra-wide-ips-led-full-hd-black-p-PER.170772

με χαλάει αισθητικά κυρίως το ultrawide μιας που την έχω δει σε φίλο την οθόνη. λέτε να είναι θέμα συνήθειας; Έχετε να μου προτείνετε σχετικά με αυτές τις δύο και κυρίως την πρώτη κάτι παρόμοιο;

thaaaanks

Επεξ/σία από nikolakis2222
Δημοσ.

Περιοχή?αυτη που λες είναι 5ms οποτε για gaming δεν είναι κ ιδανικοτερη

κατάλαβα άρα κοιτάζω αυστηρά εκεί στα 2ms και επομένως την πρώτη επιλογή;

Δημοσ.

καλησπέρα σας. σαν παιδί και εγώ και επειδή έρχονται χριστούγεννα, θα μου φέρει ο αη βασίλης λέει μια οθόνη δώρο. Το σύστημα μου είναι σχετικά καλό και η χρήση που κάνω είναι gaming και development. Για 4κ δεν υπάρχει χρήμα οπότε και μετά από αναζήτηση πιο πολύ σε αυτό το φορουμ κατέληξα εδώ

http://www.e-shop.gr/othoni-benq-gl2760h-27-led-full-hd-black-p-PER.169071

αλλά βλέπω ότι προτείνεται πολύ και αυτή:

http://www.e-shop.gr/othoni-lg-29um58-p29-ultra-wide-ips-led-full-hd-black-p-PER.170772

με χαλάει αισθητικά κυρίως το ultrawide μιας που την έχω δει σε φίλο την οθόνη. λέτε να είναι θέμα συνήθειας; Έχετε να μου προτείνετε σχετικά με αυτές τις δύο και κυρίως την πρώτη κάτι παρόμοιο;

thaaaanks

Καλησπέρα από ποια κάρτα γραφικών αποτελείτε το σύστημα σου; 

Δημοσ.

κατάλαβα άρα κοιτάζω αυστηρά εκεί στα 2ms και επομένως την πρώτη επιλογή;

μην κοιτάς τα αναγραφόμενα respons time είναι ψέματα 

Δημοσ.

Tι λες?

Το αναγραφόμενο respons time είναι πρακτικά ψέματα δες reviews για πραγματικές τιμές

Περιοχή?αυτη που λες είναι 5ms οποτε για gaming δεν είναι κ ιδανικοτερη

Του λες ότι τα 5ms δεν είναι ιδανικά για gaming λες και το ανθρώπινο μάτι μπορεί να καταλάβει την διαφορά από 5ms-2ms για να σοβαρευόμαστε λιγακι

Δημοσ.

Καλησπέρα από ποια κάρτα γραφικών αποτελείτε το σύστημα σου; 

η κάρτα μου είναι η geforce GTX 750 Ti  ...πάει όμως και αυτή για αλλαγή άνοιξη

Δημοσ.

Το αναγραφόμενο respons time είναι πρακτικά ψέματα δες reviews για πραγματικές τιμές

Του λες ότι τα 5ms δεν είναι ιδανικά για gaming λες και το ανθρώπινο μάτι μπορεί να καταλάβει την διαφορά από 5ms-2ms για να σοβαρευόμαστε λιγακι

Φυσικα και δεν είναι ιδανικα για gaming,όπως κα τα hz allo ta 50 άλλο τα 60 άλλο τα 75 άλλο τα 144 κ άλλο τα 175 όλα εχουν διαφορα,δεν ξερω αν το καταλαβαίνεις η όχι ,παντως εγω την διαφορα την βλεπω.και πιστεψε με εχω αλλαξει πολλες οθονες και ολες αρκετα ακριβες.

όπως και να εχει τα 2ms είναι μια χαρα αλλα όχι 5ms.τωρα αν βολευεσε με τα 5 και δεν εχεις τετοια κολληματα δεν το κουβεντιάζουμε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η κάρτα μου είναι η geforce GTX 750 Ti  ...πάει όμως και αυτή για αλλαγή άνοιξη

27' σου προτείνω αυτή με σκοπό να αγοράσεις amd κάρτα γραφικών για να εκμεταλλευτείς το freesync που κάνει μεγάλη διαφορά στο gaming

μετά αυτή πολύ καλή επίσης χωρίς freesync glossy για καθαρότερη εικόνα

ultrawide lg 29um58 χωρίς freesync και lg 29um68 με freesync

αν δεν θες 27-29 υπάρχει η lg 23mp68vq με freesync και η dell u2417h χωρίς freesync

γενικά απέφυγε το tn πάνελ, tn μόνο 144hz αξίζει να πάρεις και αυτό αν παίζεις online fps

Φυσικα και δεν είναι ιδανικα για gaming,όπως κα τα hz allo ta 50 άλλο τα 60 άλλο τα 75 άλλο τα 144 κ άλλο τα 175 όλα εχουν διαφορα,δεν ξερω αν το καταλαβαίνεις η όχι ,παντως εγω την διαφορα την βλεπω.και πιστεψε με εχω αλλαξει πολλες οθονες και ολες αρκετα ακριβες.

όπως και να εχει τα 2ms είναι μια χαρα αλλα όχι 5ms.τωρα αν βολευεσε με τα 5 και δεν εχεις τετοια κολληματα δεν το κουβεντιάζουμε

σου ξαναλέω πως τα αναγραφόμενα ms που δίνουν οι κατασκευαστές δεν ισχύουν μπορείς να δεις reviews για να έχεις μια άποψη

όσο για τα hz αυτό υσχύει που λες εκεί φαίνεται η διαφορά δεν αντιλέγω αλλά στα 2-5ms μόνο ένα έμπειρο μάτι μπορεί να δει διαφορά αν δει και τα 1-5ms που δίνουν οι κατασκευαστές είναι ψέματα δες σε reviews πραγματικούς χρόνους αποκρισης

εσυ βλέπεις διαφορά λόγο 144hz monitor που έχεις 

Επεξ/σία από gregory83
  • Like 2
Δημοσ.

27' σου προτείνω αυτή με σκοπό να αγοράσεις amd κάρτα γραφικών για να εκμεταλλευτείς το freesync που κάνει μεγάλη διαφορά στο gaming

μετά αυτή πολύ καλή επίσης χωρίς freesync glossy για καθαρότερη εικόνα

ultrawide lg 29um58 χωρίς freesync και lg 29um68 με freesync

αν δεν θες 27-29 υπάρχει η lg 23mp68vq με freesync και η dell u2417h χωρίς freesync

γενικά απέφυγε το tn πάνελ, tn μόνο 144hz αξίζει να πάρεις και αυτό αν παίζεις online fps

σου ξαναλέω πως τα αναγραφόμενα ms που δίνουν οι κατασκευαστές δεν ισχύουν μπορείς να δεις reviews για να έχεις μια άποψη

όσο για τα hz αυτό υσχύει που λες εκεί φαίνεται η διαφορά δεν αντιλέγω αλλά στα 2-5ms μόνο ένα έμπειρο μάτι μπορεί να δει διαφορά αν δει και τα 1-5ms που δίνουν οι κατασκευαστές είναι ψέματα δες σε reviews πραγματικούς χρόνους αποκρισης

εσυ βλέπεις διαφορά λόγο 144hz monitor που έχεις 

σχετικά με την πρώτη πρόταση σου λέει ότι είναι εξαντλημένη από το συγκεκριμένο μαγαζί -.- . εναλλακτικά με amd FreeSync πώς σου φαίνεται αυτή http://www.e-shop.gr/othoni-dell-se2717h-27-led-full-hd-black-p-PER.152255.

μάρεσε και η άσπρη ιδιαίτερα σε χρώμα. Τέλος  αν κατλάβα καλά για την ultrawide lg 29um58 χωρίς freesync [δλδ αυτή που έβαλα στο 1ο ποστ] είσαι υπέρ ;

Δημοσ.

σχετικά με την πρώτη πρόταση σου λέει ότι είναι εξαντλημένη από το συγκεκριμένο μαγαζί -.- . εναλλακτικά με amd FreeSync πώς σου φαίνεται αυτή http://www.e-shop.gr/othoni-dell-se2717h-27-led-full-hd-black-p-PER.152255.

μάρεσε και η άσπρη ιδιαίτερα σε χρώμα. Τέλος  αν κατλάβα καλά για την ultrawide lg 29um58 χωρίς freesync [δλδ αυτή που έβαλα στο 1ο ποστ] είσαι υπέρ ;

Η dell se2717h μάλλον έχει pwm dimming οπότε είναι καλύτερα να την αποφύγεις

Για την lg 29um58 καλή οθόνη αλλά αν μπορείς να την πας να την δεις από κοντά σε κάποιο κατάστημα να δεις άμα σου αρέσει το ultrawide

εναλλακτικά η lg 29um68 είναι καλύτερη επιλογή με freesync εφόσον πάρεις amd κάρτα γραφικών

Η hp 27es πολύ καλή επίσης χάνει μόνο στο ότι δεν έχει freesync

• Like 1
Δημοσ.

εχω παρεγειλει 27mp68 απο e-shop εδω και μια βδομαδα και λενε οτι θα παραλαβω την αλλη παρασκευη

παρτους κανα τηλ αμα θες μπας και εχουν παραγειλει παραπανω κτλ αλλιως γερμανικο αμαζον

Δημοσ.

Την dell τη βρίσκεις και φθηνότερα άμα θες: Dell-SE2717H αλλά στη θέση σου θα κοίταζα εκτός από την lg που αναφέρθηκε και για Samsung-S27F350FHU με freesync ή HP-27es χωρίς.

Οι Ultrawide λένε τρελά για gaming πάντως να ξέρεις, αλλά έχε υπ' όψιν σου ότι η 29άρα σε ύψος είναι όσο μια 23άρα wide...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...