Kostas.karras Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Η θα πας σε 6100 η σε 6500 μιας και ειναι μικρη διαφορα απο τον 6400. Με αυτο το budget πας στον 6100 που θα εισαι μια χαρα..μην σε αγχωνει οτι ειναι i3, ειναι 6ης γενιας Καρτα γραφικων απο skroutz https://www.skroutz.gr/s/10504692/MSI-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-OC-GTX-1050-Ti-4GT-OC.html
dimoskoutr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Ναι ναι το είδα. Σε ευχαριστω Το τροφοδοτικό πρέπει να το αλλάξω σε αυτό που μου προτεινες? Αν αφήσω αυτήν που έγραψα,θα μου σηκώνει καρτα επεξεργαστή κλπ? 19 μηνύματα Δημοσίευση σήμερα, 20:01 Ναι ναι το είδα. Σε ευχαριστω Το τροφοδοτικό πρέπει να το αλλάξω σε αυτό που μου προτεινες? Αν αφήσω αυτήν που έγραψα,θα μου σηκώνει καρτα επεξεργαστή κλπ? Και επίσης μήπως το τροφοδοτικό είναι μικρό με αυτά που προτεινεις ή όχι ? Το τροφοδοτικό το σύστημα σου το τρώει και φτύνει και τα κουκούτσια όχι απλά το σηκώνει.... το θέμα είναι ότι δεν μας έχεις πει τι παιχνίδια παίζεις ακριβως και σε τι ανάλυση. Αν δεν μας πεις ο καθένας θα λέει το μακρύ και το κοντο του. Αν είναι μόνο counter strike και lol και τέτοια τότε και η rx460 σε καλύπτει εύκολα. Αν θες πιο απαιτητικά πηγαίνεις σε 6100 επεξεργαστή για να χωρέσει μια gtx1050ti που σου προτεινε ο από πάνω. 1
Kiou_87 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Όχι με.πολυ τρελές.απαιτησεις αλλά να σηκώνει και καινούργια παιχνίδια
dimoskoutr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Σαν ποια καινούργια παιχνίδια δηλαδή; Δεν βοηθάνε οι γενικότητες. Γίνε πιο συγκεκριμένος να μπορέσουμε να σου προτείνουμε το καλύτερο για τις ανάγκες σου στα χρήματα που δίνεις.
SouLSLayeR Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Αν είναι να δώσεις ~180+ για 1050Τi και να ανησυχείς, δώσε κάτι παραπάνω και πάρε μια 470 να είσαι άνετος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα