johnnyf95 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα Ξεκινωντας προσφατα ειχα ενα ατυχημα με το pc και το κλωτσησα απο με την καρεκλα του γραφειου,και τοτε δεν εστελνε εικονα στην οθονη... δοκιμαζοντας τοτε πιθανες λυσεις οτι το πρβλημα ηταν στην καρτα γραφικων,ειδα και απο ειδα και το εδωσα σε ενα γνωστο για να δει τι παιζει εκεινος μου ειπε οτι ειχαν βγει οι ραμ απο τη θεση τους και για αυτο παρουσιαστηκε το προβλημα ολα καλα χθες ετυχε να ανοιξω το speecy και βλεπω οτι εμφανιζει οτι εχω 4 gb ram ενω μεσα εχω 2 μνημες των 4ων δοκιμασα μια μια τις 2 μνημες στα slot και ολα πηγαν καλα,αλλα συνεχιζει οταν συνδεεω και τις 2 να μου εμφανιζει οτι εχω μονο 4 gb δοκιμασα να αφαιρεσω την μπαταρια απο την μητρικη για να κανω reset στα bios μηπως και αλλαξει κατι αλλα τιποτα Πριν την κλωτσια με την καρεκλα ολα ηταν ενταξει ! θελω να ρωτησω το παιδι οταν το εφτιαξε του αναγνωριζε κανονικα και τις 2 μηνμες παραθετω την εικονα απο το speecy ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας
poulinos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 α.δοκιμαζεις τις μνημες στο ενα slot μια καθε φορα. μετα το ιδιο και στο αλλο slot να δεις αν παιζει και το αλλο slot.αν δεν παιζεις θα χρησημοποιησεις καποιο αλλο αν εχει και αλλα.
johnnyf95 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 ναι δοκιμασα κανονικα καθε μια μνημη σε καθε slot της μητρικης και λειτουργουσαν κανονικα (2 ειναι τα slot)
johnnyf95 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 λοιπον το ελυσα και τελικα εμφανιζονται και οι 2 απλα το speecy και το cpuz λενε οτι τρεχουν στα 665mhz ενω και οι 2 ειναι 1333 μπορω να κανω κατι για αυτο;
poulinos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 λοιπον το ελυσα και τελικα εμφανιζονται και οι 2 απλα το speecy και το cpuz λενε οτι τρεχουν στα 665mhz ενω και οι 2 ειναι 1333 μπορω να κανω κατι για αυτο; τι εφταιγε τελικα?γενικως σε διαφορες ταχυτητες βλεπεις το bus speed και οχι αυτο που περιμενεις να δεις πχ 1333 ή 1666 ή δεν ξερω τι.οπως και σε cpu μπορει καπου να λεει fsb * multiplier .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα