mpulis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2003 Χρονια Πολλά παιδιά. Έχω ένα μηχάνημα με Win XP Pro Gr. Έκανα πρόσφατα format. Κατέβασα όλα τα updates, έβαλα ό,τι ήταν να του φορτώσω, έκανα ανασυκρότηση (από τα windows). Ξανφικά χθες που προσπαθησα να κάνω ξανα ανασυγκρότηση δίσκου, διαπίστωσα ότι κολούσε για πολύ ώρα. Δίνοντας έλεγχο δίσκου με διόρθωση σφαλμάτων μου έβγαλε ότι κάποιοι τομείς είναι unreadable διόρθωσε ένα και τα άλλα τα άφησε ετσι. Στη ύνέχεια προσπάθησα ανασυγκρότηση και έλεγχο με τα εργαλεία του Νorton αλλά κανένα αποτέλεσμα. Ο δίσκος μέχρι στιγμής δουλεύει μια χαρά (μόνο που δεν κάνει ανασυγκρότηση). Φοβάμαι όμως στο μέλλον μη μου δημιουργήσει προβλήματα. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια άλλη λύση; Έχει χτυπήσει ο δίσκος και είναι για πέταμα; (Sorry αν σας κούρασα..) :?
Jaco Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2003 Μήπως έχεις αλλάξει το cluster size του δίσκου μετά από την εγκατάσταση σε μεγαλύτερο...;;; Συνήθως, αυτό συμβαίνει στα XP με την αλλαγή του cluster size στο primary partition που βρίσκεται το λειτουργικό...
Dyolf Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2003 Βασικά ποιά έκδοση του Speed disk (norton) έχεις; Δοκίμασε και με το εργαλείο των XP και πές μας
mpulis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2003 Δεν έχω πειράξει το cluster size (τουλάχιστον όχι εκούσια..) και Speed disk ver: 7.00.22. Δοκίμασα ανασυγκρότηση με το εργαλείο των windows και πάλι κολλούσε ...
Jaco Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 Αν δεν σου είναι δύσκολο δοκίμασε να τον κάνεις defrag σε κανά φίλο για να τσεκάρεις ότι δεν φταίει τουλάχιστον ο δίσκος... αν στον κάνει κανονικά τότε μάλλον φταίει το λειτουργικό...
hexdec Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 dokimase na xrisimopoihseis ena proggy e3idikeumeno sto defrag prosopika protino to diskeeper tou opoiou h ekdosi lite einai free sto internet kai litourgi poli kala apo tin epoxi pou to dokimasa se NT
mpulis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Παιδια συνέβη το εξής ακατανόητο. Επειδή ό,τι και αν δοκιμασα δεν γινόταν τίποτα, είπα να μπω σε safe mode με γραμμή εντολών και να προσπαθήσω να δόσω έλεγχο δίσκου από εκεί. Στο ψάξιμο για το προγραμμα μου έτυχε κάτι και αναγκάστηκα νε κλείσω το μηχάνημα. Όταν το ξανάνοιξα είδα έκπληκτος ότι όλα δουλέυαν εντάξει!!!! Και ανασυγκρότηση έκανε και κανένα πρόβλημα δεν έβρισκε στον έλεγχο!!!! Όλα ΟΚ!!! Αφού ευχαρίστησα την τύχη μου, προσπαθώ να καταλάβω τι συνέβει... Καλή χρονιά σε όλους!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.