kostiska13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 καλησπέρα σε όλους, ψάχνω ένα κινητό android με ταβάνι τα 200 εβρω (όχι απαραίτητα καινούριο). είδα το xiaomi redmi note 4 και με εντυπωσίασαν τα χαρακτηριστικά του σε σχέση με την τιμή του . θα ήθελα αν το έχει κάποιος να μου πει πως είναι το κινητό μετα την πάροδο κάποιο χρονικού διαστήματος.Η εμπειρία μου σε android σταματάει στο samsung galaxy s2 το οποίο όμως μου έβγαζε διάδορα προβλήματα όπως το σήμα ή να κολλαει και να θέλει επανεκίνηση κλπ.Έπειτα πήγα στο iphone 5 το οποίο με χαιρέτησε πρόσφατα.Δεν έχω γνώσεις να κάνω διάφορα πράγματα που διαβάζω εδω μέσα όπως να περάσω μια "custom rom" ???? από το κινητό δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις σε κάμερα και ποιότητα εικόνας (όλα τα σχετικά καινούρια αρκούν) απλά θέλω να έχει κάποια καλή αυτονομία και να είναι "γρήγορο" δηλαδη να μην κολλάει και να surfαρω άνετα στο ιντερνετ χωρίς να θέλω 10 μέρες για να ανοίξω μια σελίδα. Αξίζει το xiaomi ? ύπαρχει κατι καλύτερο που να καλύπτει τις απαιτήσεις μου ? Όλες οι προτάσεις και οι γνώμες είναι ευπρόσδεκτες!Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Locke_John Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 καλησπερα φιλε. με κοστος περιπου 150ευρω, ψαξε στο google "xiaomi redmi note 3 pro international (ή special edition θα γραφει) Geekbuying (ειναι το πιο αξιοπιστο μαγαζι που τα εχει διαθεσιμα)" και διαλεξε το γκρι/μαυρο ή το ολόχρυσο(πιο γυναικειο). δεν υπαρχει κατι καλυτερο για Ελλάδα αυτη την εποχη, σε οικονομικό smartphone .
stelios18120 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Xiaomi είναι ότι καλύτερο να αγορασεις Ειδικά το note 3 pro είναι ότι καλύτερο υπάρχει για τα χρήματα που ζηταει 1
kostiska13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις ! το special edition από το redmi note 3 pro τι διαφορά έχει ? τα κοιτάω και μου φαίνονται ίδια. επίσης στο greekbuying μου βγάζει sold out για αυτό που μου πες Locke_John, να πάω στο official international 3 gb 32 gb?
kostiska13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 παιδιά να πάρω αυτό ? http://www.mygad.gr/XIAOMI-Redmi-Note-3-PRO-eksapirino-1-8GHz-3GB-RAM-32GB-ROM-mavro&tracking=5730894aa669b το χρειάζομαι άμεσα και δεν έχω χρόνο να περιμένω παράδοση απ έξω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα