Προς το περιεχόμενο

Μεταφορά του installation folder απο τον HDD σε ssd

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από vdeseris,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα,

Παρέλαβα σήμερα τον MX300 750GB που τσιμπησα απο black Friday και ήρθε η ωρα να τον δουλεψω. Το πρωτο πράγμα που θέλω να κάνω είναι αν γίνεται να μεταφέρω όλον τον installation folder που περιλαμβανει κυρίως τα παιχνίδια απο τον HDD στον νέο ssd. Αν ναι, μπορεί να γίνει με απλό (copy/cut)/paste του φακέλου ή δε θα δουλέψει?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

δεν θα δουλεψει αυτο.αντιθετα αμα κανεις Clone ολον τον δισκο θα δουλεψει.

ο λογος που το Copy δεν δουλευει ειναι οτι υπαρχουν εγγραφες στην Registry που λενε οτι το παιχνιδι σου πχ ειναι στο c:\program files\diablo ενω εσενα θα ειναι στο d:\program files\diablo.

Δημοσ.

Το θέμα είναι οτι θέλω να πάρω μονο τον συγκεκριμένο φάκελο... Αν κάνω clone όλο το δισκο δε φτανει... Είναι 1TB ο HDD και τα 780gb είναι γεμάτα... Αρα καμια αλλη λύση?

Δημοσ.

δεν ξερω και δεν νομιζω να υπαρχει αλλη λυση περα απο το να κανεις Install παλι τα παιχνιδια και να μεταφερεις τα save.

Δημοσ.

Σε ποιο partition είναι τα games? Στο ίδιο με τα windows στο c?

Οχι καμια σχέση... Στον άλλον ssd της υπογραφής είναι το λειτουργικό. Στον HDD έχω τα installations των παιχνιδιων και γενικότερα δουλεύει σαν αποθήκη... Εγώ θέλω να τσιμπησω μονο τον φάκελο που έχω τα παιχνίδια να μην τα ξαναπερναω... Αλλά αν πρέπει να ξανακανω install ok θα το κάνω :/
Δημοσ.

Καποια παιχνιδια ισως δουλεψουν.

Καποια αλλα παλι οχι και θα πρεπει να βρεις ενα ενα και να αλλαξεις τη διευθυνση.

Αν εχεις ορεξη,κανε το.

• Λύση
Δημοσ.

Οχι καμια σχέση... Στον άλλον ssd της υπογραφής είναι το λειτουργικό. Στον HDD έχω τα installations των παιχνιδιων και γενικότερα δουλεύει σαν αποθήκη... Εγώ θέλω να τσιμπησω μονο τον φάκελο που έχω τα παιχνίδια να μην τα ξαναπερναω... Αλλά αν πρέπει να ξανακανω install ok θα το κάνω :/

Ευκολο τοτε. Copy paste τον φακελο στον ssd, αλλαζεις το drive letter σε hdd και ssd μεταξυ τους (δηλαδη αν ειναι d και e τα κανεις e και d) ρεσταρτ και κατα 99% θα παιξει

Αν εχεις και προγραμματα στον hdd θα πρεπει να αντιγραψεις και αυτα

Δημοσ.

Ευκολο τοτε. Copy paste τον φακελο στον ssd, αλλαζεις το drive letter σε hdd και ssd μεταξυ τους (δηλαδη αν ειναι d και e τα κανεις e και d) ρεσταρτ και κατα 99% θα παιξει

Θα το δοκιμασω αυτό... Ετει κ αλλιως αν καταστραφούν θα τα κάνω install έτσι κ αλλιως!
Δημοσ.

Τα windows?

Δημοσ.

Πως θα αλλαξει path στο δισκο που ειναι τα windows μεσα?

τα windows ειναι σε αλλο partition.

αν δεν εχεις μεσα τα windows γιατι αυτο τωρα το ειδα που το γραψες τοτε θα κανεις αυτο που ειπαν πιο πανω.οτι δηλαδη θα μεταφερεις ολον τον καταλογο απο τον εναν δισκο στον αλλον και μετα θα αλλαξεις γραμματα.πχ αν ο ενας ειναι d και ο αλλος e θα κανεις τον d πχ f μετα θα κανεις το e σε d και μετα βαζεις τον f να γινει e ξανα.προσοχη ομως .αν ο δισκος περα απο τα παιχνιδια που θα μεταφερεις εχει και προγραμματα που ΔΕΝ θα μεταφερεις τοτε δεν θα παιξουν.δηλαδη ή θα τα κανεις ολα ή αλλιως θα εχεις θεματα διοτι αν πχ εχεις ενα office μεσα τοτε θα ψαχνει σε λαθος δισκο.δεν θα βρει το αρχειο/αρχεια και θα πεταξει error.

Δημοσ.

Παιδιά το εκανα έτσι όπως ειπατε με αλλαγή των γραμμάτων και έγινε τέλειο! Δουλεύει άψογα το πράγμα! Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...