xrist0s4 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα εχω το ρουτερ netfaster wlan3 της hol.Θελω να μαθω εαν μπορω να δω οταν μια συσκευη ειναι συνδεμενη με το wifi μου μπορω να την μπλοκαρω μονιμα μεσα απ τις ρυθμισεις του ρουτερ? Λογικα μπαινω απο εδω 192.168.2.1 βαζω admin πανω κατω και μετα?
corsair04 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα εχω το ρουτερ netfaster wlan3 της hol.Θελω να μαθω εαν μπορω να δω οταν μια συσκευη ειναι συνδεμενη με το wifi μου μπορω να την μπλοκαρω μονιμα μεσα απ τις ρυθμισεις του ρουτερ? Λογικα μπαινω απο εδω 192.168.2.1 βαζω admin πανω κατω και μετα? άλλαξε το κωδικό ή βάλε κλείδωμα της mac address
xrist0s4 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 άλλαξε το κωδικό ή βάλε κλείδωμα της mac address Να αλλαξω κωδικο το ξερω απλα δεν θελω να με καταλαβουν...Ειναι συγγενης που τους δινω ιντερνετ αλλα το εχουν μαμισει το θεμα κ σερνετε.
corsair04 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Να αλλαξω κωδικο το ξερω απλα δεν θελω να με καταλαβουν...Ειναι συγγενης που τους δινω ιντερνετ αλλα το εχουν μαμισει το θεμα κ σερνετε. εμενα στην cosmote εχει τετοια επιλογη
Lolarikos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Mac Filter με Black ή White List, αλλαγή κωδικού Wifi ή το καλύτερο bandwidth control. Επίσης άλλαξε κωδικούς admin και root να έχεις πρόσβαση μόνο εσύ στο router. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα