barrcode Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα παιδια, χθες το βραδυ και ενω το pc ήταν σε sleep mode παταω το power on και μου ριχνει τον γενικο.Αφου ανεβοκατεβηκε το ρελε 3 φορές γιατι εψαχνα να βρω ποια πριζα ενοχλει ,πηγα να ανοιξω παλι το pc και τπτ.Δεν ανοίγει καθόλου.Στο ιδιο πολυπριζο ειναι και η οθόνη η οποία αναβει κανονικα το φωτάκι της. Παιζει να καηκε το τροφοδοτικό?Παιζει να φταίει το πολυπριζο και να μην δίνει οσο ρευμα χρειαζεται για να παρει προς?Υπαρχει περιπτωση να μου έχει κάψει καμια μητρική ή τπτ άλλο ??? ευχαριστώ εκ των προτερων
Sheogorath Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Τι τροφοδοτικο? Δωσε στοιχεια. Λογικα ναι, κατι καηκε.
poulinos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 το πολυπριζο δυσκολο εως απιθανο.ή θα εδινε ή δεν θα εδινε αλλα σε καθε περιπτωση μπορεις να το παρακαμψεις.μαλλον τροφοδοτικο .αν εχεις εγγυηση τοτε good.
barrcode Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 LEVICOM καπως ετσι ειναι το τροφοδοτικο.Ειμαι εκτος αυτην τη στιγμη και δεν μπορω να δω.Δεν εχω εγγυηση.Το εχω πανω απο 7 χρονια.
Sheogorath Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 LEVICOM καπως ετσι ειναι το τροφοδοτικο.Ειμαι εκτος αυτην τη στιγμη και δεν μπορω να δω.Δεν εχω εγγυηση.Το εχω πανω απο 7 χρονια. Ωραία, τροφοδοτικό λοιπόν (βόμβα είναι) και πιθανόν και κάμποσα άλλα. Αν αξίζει το pc αγόρασε άλλο τροφοδοτικό και βλέπεις αν δουλεύει. Τι είναι τα υπόλοιπα κομμάτια?
barrcode Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μαλλον για αλλο τροφοδοτικό με βλέπω .τα υπόλοιπα κομμάτια δεν θυμάμαι ακριβώς τι ειναι.παιζει ρόλο; αν ειναι να το ανοίξω ξανα το κουτί. Μπορεις να μου προτείνεις ενα αλλο αντιςτοιχο τροφοδοτικό σχετικά οικονομικό ;φοβάμαι μην παρω κάποιο και δεν χωράει στο κουτί
Sheogorath Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Το φθηνότερο αξιόπιστο https://www.skroutz.gr/s/5246477/LC-Power-LC420-12-V2-31.html Έχει και ένα FSP αλλά είναι 250watt. Αν σε καλύπτει, είναι ποιοτικά καλύτερο. https://www.skroutz.gr/s/6199904/FSP-Fortron-FSP250-60HHN-85.html
poulinos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Μαλλον για αλλο τροφοδοτικό με βλέπω .τα υπόλοιπα κομμάτια δεν θυμάμαι ακριβώς τι ειναι.παιζει ρόλο; αν ειναι να το ανοίξω ξανα το κουτί. Μπορεις να μου προτείνεις ενα αλλο αντιςτοιχο τροφοδοτικό σχετικά οικονομικό ;φοβάμαι μην παρω κάποιο και δεν χωράει στο κουτί Να μην χωραει στο κουτι θαπρεπε να ειναι κανα τροφοδοτικο 1000watt plus.σε ρωτησε για τα υπολοιπα κομματια με σκοπο να δει ποση καταναλωση εχεις οποτε να σου προτεινει και το αντιστοιχο τροφοδοτικο. επισης αν ειναι κανα καλο Pc με καλα πραματα αξιζει να παρει καποιος καλυτερο τροφοδοτικο(ποιο ποιοτικο) ή και να ειναι και λιγα περισσοτερα watt για Future use.
marioshaidari Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Το φθηνότερο αξιόπιστο https://www.skroutz.gr/s/5246477/LC-Power-LC420-12-V2-31.html Έχει και ένα FSP αλλά είναι 250watt. Αν σε καλύπτει, είναι ποιοτικά καλύτερο. https://www.skroutz.gr/s/6199904/FSP-Fortron-FSP250-60HHN-85.html Τα αλλα τροφοδιτικα των 15-20 ευρω ειναι ασχημα?υπαρχει ρισκο?
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 το ρισκο ειναι παντα σχετικο.οκ δεν θα καει το σπιτι αλλα ναι δεν εχει τα καλυτερα Protections.μπορει δηλαδη να καει αυτο να καψει και τιποτε αλλο σε xtreme καταστασεις..μπορει το καλοκαιρι να ζεσταινετε και να ακους το ανεμιστηρακι να κανει θορυβο.γενικα ενα καλο τροφοδοτικο εχει πολλα συν αλλα εξαρτατε και το Pc.αν το Pc κανει 100 ευρω ναι παρε και τροφοδοτικο των 15 ευρω. Τα αλλα τροφοδιτικα των 15-20 ευρω ειναι ασχημα?υπαρχει ρισκο? 1
benign Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μαλλον για αλλο τροφοδοτικό με βλέπω .τα υπόλοιπα κομμάτια δεν θυμάμαι ακριβώς τι ειναι.παιζει ρόλο; αν ειναι να το ανοίξω ξανα το κουτί. Ασφαλως παιζει ρολο,τον πιο σημαντικο. Γραψε σε ενα χαρτι ποια ειναι η μητρικη,τι καρτα γραφικων εχεις και αν θυμασαι ποιον επεξεργαστη.
poulinos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 μητρικη και να μην το βρει μικρο το κακο.το βασικο ειναι καρτα γραφικων και cpu που τραβανε τα πολλα.απο την Cpu ισως καταλαβουμε και τι socket ειναι αλλα λιγη διαφορα κανει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα