Προς το περιεχόμενο

outlook xp

SSS787878

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω καταχωρισει σημειωσεις, επαφες , και κρατω ημερολογιο στο outlook xp. αυτο που θα θελα να ρωτησω ειναι σε ποιο ή ποιους φακελους πανε και καταχωρουνται ολα αυτα. και αυτο διοτι αν εγω θελησω π.χ να κανω ενα φορματ ή να μεταφερω ολες τις επαφες μου και σημειωσεις σε αλλον υπολογιστη να ξερω απο που να τις αντλησω. χωρια οτι θελω να κρατησω και κανενα backup. εγω το εψαξα αλλα ακρη δεν βρηκα. αν ξερει καποιος ας βοηθησει. ευχαριστω :D

Δημοσ.

Το Outlook κρατά τα πάντα σε ένα μοναδικό αρχείο. Για να το βρεις, ψάξε στο δίσκο για αρχεία με κατάληξη pst (*.pst), ή άνοιξε το Outlook και πήγαινε στο μενού File, στην επιλογή Data File Management.

Δημοσ.

prepei prota na kaneis show hidden files and folders

gia Outlook Express

C:\Documents and Settings\Your Login Name\Local Settings\Application Data\Identities\{5C4942C6-6F4B-466E-B2FE-2546E7311F61}\Microsoft\Outlook Express

gia Microsoft Outlook

C:\Documents and Settings\Your Login Name\Application Data\Microsoft\Outlook

allios mporeis na keneis search

gia Outlook Express .dbx

gia Microsoft Outlook .pst

Δημοσ.

τα εψαξα ολα οσα αναφερετε πιο πανω ολοι και αυτο που ειδα ειναι οτι:

1. το αρχειο με καταληξη pst αναφερεται σε ολο το outlook οπου μεσα σε αυτο βρισκονται βεβαια και τα δεδομενα σου. δηλ. αν π.χ το σβησεις τοτε το outlook παει περιπατο! οποτε το αντιγραφεις!

2. το path που αναφερει ο sidarta οδηγει σε κατι αρχειακια που αναφερονται στο outlook τα οποια ομως αν τα σωσεις καπου αλλου και μετα απο το outlook σβησεις π.χ καποιες επαφες σου τοτε ακομα και αν τα αρχειακια αυτα τα επαναφερεις στην αρχικη τους θεση νομιζοντας οτι ετσι θα επανελθουν και οι επαφες σου τοτε την πατησες! τιποτα .

τελικα απο οτι ειδα μονο με το pst αρχεο οπου σωζεται ουσιαστικα ολο το outlook κανεις δουλεια.

τωρα αν ο φιλος ο ba_eas μπορει να βοηθησει και με το ονομα του προγραμματος θα το εκτιμουσα.

παντως σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας! :D :D :D

Δημοσ.

Το C:\Documents and Settings\Your Login Name\Local Settings\Application Data\Identities\{5C4942C6-6F4B-466E-B2FE-2546E7311F61}\Microsoft\Outlook Express και τα αρχεία .dbx είναι μόνο για το Outlook Express.

Το Outlook αποθηκεύει ΤΑ ΠΑΝΤΑ μέσα στο αρχείο pst, οπότε δεν χρειάζεσαι κάτι ιδιαίτερο για να κάνεις backup.

Τα προγράμματα που κάνουν backup το μόνο επιπλέον που μπορούν κάνουν (αν δεν χρησιμοποιείς το Outlook Express), είναι να κρατήσουν backup και από τις ρυθμίσεις του mail account (username, password, mail servers κλπ)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...