zanskou Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 H Cooler Master είναι μια από τις εταιρείες αυτές για τις οποίες δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Γνωστή εδώ και χρόνια από την παρουσία της σε πολλούς τομείς της αγοράς περιφερειακών μας έχει συνηθίσει σε ποιoτικές λύσεις και ένα ευρύ φάσμα προϊόντων τα οποία απευθύνονται σε ένα αντίστοιχα ευρύ καταναλωτικό κοινό. Σήμερα, πρόκειται να δοκιμάσουμε μια από τις τελευταίες προτάσεις της εταιρείας στο κομμάτι της ψύξης επεξεργαστών και συγκεκριμένα το νέο μοντέλο υδρόψυξης Masterliquid Pro 240. Στο εν λόγω μοντέλο η εταιρεία έχει ενσωματώσει διάφορα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά τα οποία όπως ισχυρίζεται βοηθούν στην αποδοτικότερη λειτουργία του και τα οποία αν και δεν είναι ορατά δια γυμνού οφθαλμού εντοπίζονται κυρίως στο σχεδιαστικό κομμάτι. Έτσι πρόκειται για ένα κύκλωμα με ανασχεδιασμένη αντλία και μπλοκ αλλά και ορισμένες διαφοροποιήσεις στο ψυγείο που σύμφωνα με την Cooler Master μπορούν να δώσουν εξαιρετικά αποτελέσματα ακόμη και σε έναν απαιτητικό τελικό χρήστη σε συνδυασμό με το πλεονέκτημα πως δεν υπάρχει καμία απολύτως ανάγκη για συντήρηση ή συμπλήρωση του ψυκτικού υγρού. Πάμε λοιπόν να δούμε τι ακριβώς έχει δημιουργήσει αυτή τη φορά η Cooler Master, μέσα από τις ενότητες της παρουσίασης που ακολουθεί, η οποία όπως πάντα θα ξεκινήσει με μια σύντομη επισκόπηση των τεχνικών χαρακτηριστικών του υπό δοκιμή προϊόντος. Site: CoolerMaster Masterliquid Pro 240 Review 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrHavoC Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 πρωτο σχολιο! νικησα! ωραια υδροψυξη! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damoclesword Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Συγγνώμη,προς τον αρθρογράφο: ποιητικές λύσεις; Ίσως ήθελες να γράψεις ποιοτικές; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyo73 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Πλακα μας κανει η coolermaster, που μονο master δεν ειναι.Freezer 240 και αντε γεια.Δεν βρισκω λογω να επιλεξει κανεις κατι αλλο σε AIO και με τιμη χωμα. Σιγουρα δεν κανανε λαθος τιμολογηση απο το λογιστηριο τις Arctic cooling. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas314p Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Επειδή δεν έχω καταλάβει ακόμα αυτό μπορεί να μπει και σε κάρτα γραφικών ? 2ο υπάρχει περίπτωση διαρροής και να τα κάψει όλα ? Πχ από λάθος τοποθέτηση κλπ? 3ο μπορεί να υποστηρίξει και cpu και GPU μαζί? Συγνώμη αλλά δεν έχω ασχοληθεί διότι φοβάμαι με τα ζουμιά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 ε τότε πάρε απλά μια μεταλλική ψύκτρα, ένα κομμάτι μέταλλο δε χαλάει ποτέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DigitalElf Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Αν είχε και τα 5 χρόνια εγγύησης της σειράς Nepton θα ήταν καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantinos! Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Το review της Nepton240m θα ήθελα να δω που έχω διαβάσει διθυραμβικές κριτικές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
torm23 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Ίσως δεν καταλαβαίνω εγώ καλά το γράφημα, η arctic liquid freezer 120 είναι στα πρώτα test καλύτερη από την αντίστοιχη 240 της ίδιας εταιρείας; πόσο λογικό είναι αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ειναι απαραίτητο πως μια μικρή υσροψυξη θα ειναι χειρότερη από μια μεγάλη. Παίζουν πολλά πράγματα ρολο και γενικά ειναι κατι που ειναι δύσκολο μεν αλλα συμβαίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
torm23 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Θα περίμενα πως η 240 με διπλάσιο ψυγείο και 2 ανεμιστήρες να έχει σίγουρα καλύτερη απόδοση από την 120. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas7812 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 εχω την Corsair H105 και την Αrctic Liquiid 120.Η Corsair με 4 ανεμιστήρες δεν παίζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas7812 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Επειδή δεν έχω καταλάβει ακόμα αυτό μπορεί να μπει και σε κάρτα γραφικών ? 2ο υπάρχει περίπτωση διαρροής και να τα κάψει όλα ? Πχ από λάθος τοποθέτηση κλπ? 3ο μπορεί να υποστηρίξει και cpu και GPU μαζί? Συγνώμη αλλά δεν έχω ασχοληθεί διότι φοβάμαι με τα ζουμιά . Ξέρω παιδιά που προσάρμοσαν κλειστή υδρόψυξη cpu πάνω σε gpu.Θέλει πατέντες και δεν το προτείνω .Αν θέλεις να ψύξεις κάρτα γραφικών θα πρέπει να κάνεις custom κύκλωμα υδρόψυξης με αντλία ,σωληνώσεις ,ρεζερβουάρ,κτλ.και απαιτεί εμπειρία. Exω χρησιμοποιήσει αρκετές "κλειστές" κατά το παρελθόν , σε δύο χάλασε το μοτεράκι κυκλοφορίας του υγρού , αλλά ποτέ δεν είχα διαρροή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristos. Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Έχω την nepton 280l δεν παίζετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xatzhz Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Μπορεί να είναι καλή αλλά τις hydroψήκτρες της corsair δεν τις αλλάζω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα