Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα εγκατάσταση των windows 7 64bit σε νέο υπολογιστή με μητρική Asus H110M-K και αντιμετωπίζω κάποια περίεργα προβλήματα με την onboard κάρτα ήχου. Αρχικά δεν λειτουργούσε ο ήχος καθόλου και έβγαινε σφάλμα στην εγκατάσταση του οδηγού. Η εγκατάσταση από το cd της μητρικής αποτύγχανε, καθώς και η αναζήτηση(και αυτόματα αλλά και χειροκίνητα ορίζοντας τη διαδρομή). Τελικά κατάφερα να εγκαταστήσω τον οδηγό μέσω της επιλογής "Επιλογή από μια λίστα προγραμμάτων οδήγησης..." όπου εκεί είχε 2 επιλογές(προφανώς αυτόματα έμπαινε αυτή που δεν ήταν κατάλληλη).

Μετά από αυτό ο ήχος λειτούργησε, αλλά η ένταση είναι πολύ χαμηλή. Δοκίμασα ότι επιλογές μπόρεσα να βρω σχετικά με τον ήχο χωρίς αποτέλεσμα. Ενώ η ένταση είναι στο 100% ο ήχος παίζει στο 5% και ενώ ο δείκτης έντασης δείχνει στο 100 το κινούμενο γραφικό(πράσινο χρώμα) που απεικονίζει την μεταβολή στην ένταση του ήχου αντί να φτάνει στο 100 ή έστω να έχει μια διακύμανση κοντά σ' αυτή την τιμή(αφού η ένταση είναι στο 100) ανεβαίνει μέχρι το 10 περίπου. 

Το μηχάνημα δεν είναι δικό μου και δεν έχω πρόσβαση σ' αυτό αυτή τη στιγμή κι έτσι δεν μπορώ να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες. 

Έχει κανείς αυτή τη μητρική? Έχει αντιμετωπίσει παρόμοια προβλήματα με τον ήχο? Καμιά ιδέα να βρεθεί λύση, γιατί μου έχουν φορτωθεί και θέλω να ξεμπερδεύω μ' αυτό :-D  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...