Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας !! ειμαι καινουργιος στην κοινοτητα ! πρην λιγες μερες αγορασα μια ψυκτρα για τον επεξεργαστη μου τυπου fm2  η ψυκτρα λεγεται (artic freezer 7 pro)  την περασα σωστα στον υπολογιστη αλλα δυστηχως οταν πατισα να αναψη ο υπολογιστης αναψε κανονικα αλλα μετα απο λιγο εσβησε απο μονος του .. μετα τον ξαναανοιξα και μπηκα σ ενα προγραμματακι που εχω και ειδα οτι η θερμοκρασια του επεξεργαστη εχει φτασει τους 120βαθμους ... μπορει να μ πει καποιος σε τι οφιλεται αυτο? δηλαδη για πιο λογο να μην λειτουργει ι ψυκτρα ...  Η ψυκτρα γραφει οτι ρουφαει πανω απο 150watts και το τροφοδοτικο μου ειναι 450!...

Δημοσ.

γεια σας !! ειμαι καινουργιος στην κοινοτητα ! πρην λιγες μερες αγορασα μια ψυκτρα για τον επεξεργαστη μου τυπου fm2  η ψυκτρα λεγεται (artic freezer 7 pro)  την περασα σωστα στον υπολογιστη αλλα δυστηχως οταν πατισα να αναψη ο υπολογιστης αναψε κανονικα αλλα μετα απο λιγο εσβησε απο μονος του .. μετα τον ξαναανοιξα και μπηκα σ ενα προγραμματακι που εχω και ειδα οτι η θερμοκρασια του επεξεργαστη εχει φτασει τους 120βαθμους ... μπορει να μ πει καποιος σε τι οφιλεται αυτο? δηλαδη για πιο λογο να μην λειτουργει ι ψυκτρα ...  Η ψυκτρα γραφει οτι ρουφαει πανω απο 150watts και το τροφοδοτικο μου ειναι 450!...

Δημοσ.

Για να ανεβάζει τέτοια θερμοκρασία ο επεξεργαστής προφανώς και δεν την έβαλες σωστά. Κατ' αρχήν έβαλες θερμοαγώγιμη πάστα? Επίσης βεβαιώθηκες ότι πατάει σωστά. Τέλος ο ανεμιστήρας της λειτουργεί? Γυρίζει?(την έχεις συνδέσει στη μητρική ή το ξέχασες?)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν  την εβαλες καλα φιλε...Ξανα βγαλε την , καθαρισε την παστουλα και απο επεξεργαστη και απο την ψυκτρα, βαλε λιγη καινουργια παστα πανω στον επεξεργαστη και κοιτα να κουμπωσεις την ψυκτρα καλα και οπως πρεπει. Κοιτα και κανα βιντεακι στο youtube να δεις τι και πως. Οταν εβγαλες την παλια, καθαρισες τον επεξεργαστη  καλα η κατευθειαν εβαλες την καινουργια?

Δημοσ.

Δεν  την εβαλες καλα φιλε...Ξανα βγαλε την , καθαρισε την παστουλα και απο επεξεργαστη και απο την ψυκτρα, βαλε λιγη καινουργια παστα πανω στον επεξεργαστη και κοιτα να κουμπωσεις την ψυκτρα καλα και οπως πρεπει. Κοιτα και κανα βιντεακι στο youtube να δεις τι και πως. Οταν εβγαλες την παλια, καθαρισες τον επεξεργαστη  καλα η κατευθειαν εβαλες την καινουργια? Σου απαντησα τα ιδια και στο αλλο ποστ που ανοιξες. Δεν πιστευω να εχεις 5-6 ακομα ιδια...

http://www.insomnia.gr/topic/630058-hardware/

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Από κάτω έχουν συνήθως είτε αυτοκόλλητο είτε πλαστικό είσαι σίγουρος ότι έβγαλες ότι είχε?

• Like 2
Δημοσ.

κατευθειαν εβαλα την καινουργια δεν καθαρισα τιποτα.. αλλα δεν ειχε κατι να σ πω την αλιθεια να καθαρισω.. :/

Δημοσ.

δεν εβγαλα κανενα αυτοκολητο απο κατω .. αλλα δεν νομιζω και να ειχε... γιατι καταλαθως αγγιξα και τ παστα αλλα πολυ λιγο.. εβγαλα την παλια  ψυκτρα και περασα κατευθειαν την καινουργια χωρις να κανω κατι.. ι καινουργια ι ψυκτρα ειχε παστα επανω .. το ανεμηστηρακι λειτουργουσε ναι την συνδεσα και με την μιτρικη.. η αλιθεια ειναι οτι δυσκολευτηκα να την περασω γιατι ακουμπουλε λιγο στης ραμ αλλα ευκολα δυσκολα το εκανα.. οταν λετε να μην την εβαλα σωστα δηλαδη τι μπορει να εκανα λαθος .. την εβαλα να πατησει με την παστα επανω στο επεξεργστη βυδωσα τα 2 σιδερακια στα πλαγια γιατι ειναι amd  και κομπλε.. τελος παντον θα το ξαναδοκιμασω σας ευχαριστω πολυυ.. εγω νομιζα οτι παιζει κατι με τ τροφοδοτικο...οτι δεν μπορει να δωσει στ ψυκτρα...

Για να ανεβάζει τέτοια θερμοκρασία ο επεξεργαστής προφανώς και δεν την έβαλες σωστά. Κατ' αρχήν έβαλες θερμοαγώγιμη πάστα? Επίσης βεβαιώθηκες ότι πατάει σωστά. Τέλος ο ανεμιστήρας της λειτουργεί? Γυρίζει?(την έχεις συνδέσει στη μητρική ή το ξέχασεςαρ

αρχηγε ι παστα ηταν οπως πηρα την ψυκτρα επανω της.. ο ανεμηστηρας κομπλε και να εννοειται οτι τι συνδεσα με τ μυτρηκη

Από κάτω έχουν συνήθως είτε αυτοκόλλητο είτε πλαστικό είσαι σίγουρος ότι έβγαλες ότι είχε?

θα κοιταξω δεν εβγαλα τιποτα απολυτος απο την ψυκτρα αλλα δεν νομιζω να ειχε κατι...

• Moderators
Δημοσ.

δεν εβγαλα κανενα αυτοκολητο απο κατω .. αλλα δεν νομιζω και να ειχε... γιατι καταλαθως αγγιξα και τ παστα αλλα πολυ λιγο.. εβγαλα την παλια ψυκτρα και περασα κατευθειαν την καινουργια χωρις να κανω κατι.. ι καινουργια ι ψυκτρα ειχε παστα επανω .. το ανεμηστηρακι λειτουργουσε ναι την συνδεσα και με την μιτρικη.. η αλιθεια ειναι οτι δυσκολευτηκα να την περασω γιατι ακουμπουλε λιγο στης ραμ αλλα ευκολα δυσκολα το εκανα.. οταν λετε να μην την εβαλα σωστα δηλαδη τι μπορει να εκανα λαθος .. την εβαλα να πατησει με την παστα επανω στο επεξεργστη βυδωσα τα 2 σιδερακια στα πλαγια γιατι ειναι amd και κομπλε.. τελος παντον θα το ξαναδοκιμασω σας ευχαριστω πολυυ.. εγω νομιζα οτι παιζει κατι με τ τροφοδοτικο...οτι δεν μπορει να δωσει στ ψυκτρα...

Το τροφοδοτικό δεν έχει σχέση με τη θερμοκρασία

Από την στιγμή που δούλευε κανονικά η προηγούμενη ψύκτρα δε παίζει θέμα στην τάση

Βάλε τον υπολογιστή να δουλέψει και δες αν δουλεύει ο ανεμιστήρας που έχει επάνω αν δουλεύει αλλά πάλι βλέπεις τέτοιες θερμοκρασίες τότε μάλλον δεν έχει μπει καλά η ψύκτρα

Για πιο λόγο έχεις και 2ο ίδιο θέμα? Δεν σου έφτανε το 1?

• Like 1
Δημοσ.

Το τροφοδοτικό δεν έχει σχέση με τη θερμοκρασία

Από την στιγμή που δούλευε κανονικά η προηγούμενη ψύκτρα δε παίζει θέμα στην τάση

Βάλε τον υπολογιστή να δουλέψει και δες αν δουλεύει ο ανεμιστήρας που έχει επάνω αν δουλεύει αλλά πάλι βλέπεις τέτοιες θερμοκρασίες τότε μάλλον δεν έχει μπει καλά η ψύκτρα

Για πιο λόγο έχεις και 2ο ίδιο θέμα? Δεν σου έφτανε το 1?

δουλευει κανονικα το ανεμηστηρακι ... τοτε θα ξανα προσπαθησω να περασω την ψυκτρα ξανα.. θα χρειαστω καινουργια παστα?

• Moderators
Δημοσ.

δουλευει κανονικα το ανεμηστηρακι ... τοτε θα ξανα προσπαθησω να περασω την ψυκτρα ξανα.. θα χρειαστω καινουργια παστα?

Καλό θα ήταν να πάρεις μια καινούργια
Δημοσ.

Καλό θα ήταν να πάρεις μια καινούργια

ευχαριστω αρχηγε .. ειδα κατι videakia και εκει χρησιμοποιουνε ενα υγρο που ψεκαζεται πανο στον επεξεργαστη για να απολυμανθη .. ειναι αναγκαιο αυτο ? Αν ναι πως λεγεται ενα τετοιο να παρω?

• Moderators
Δημοσ.

Για την δουλεια που θελεις λιγο χαρτι κουζινας (η γενικα κατι που να μην αφηνει χνουδια) με λιγο οινοπνευμα ακρει για να καθαρισεις οτι υπολοιματα εχει απο thermal paste

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...