Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες,

χθες είδα το mate 8 από κοντά. Ήταν σχετικά όμορφο και μαζεμένο σε διαστάσεις.

Το θέμα είναι ότι δεν έχει τουλάχιστον 4 gb που θα ήθελα, όπως άλλωστε και αρκετά από τα κινητά που προτάθηκαν.

Η έκδοση με τα 4gb δεν υπάρχει στην Ελλάδα, όπως και το samsung Α9 pro, που θα μου άρεσε.

Θέλω μεν πολλές ίντσες αλλά και διάρκεια στο χρόνο, όπως λέω και στον τίτλο.

Κάτι άλλο που σκέφτηκα, όταν έπιασα το mate 8 στα χέρια μου ήταν ότι οι 6" δεν έχουν τελικά μεγάλη διαφορά από τις 5,5" που έχω τώρα. Για να καταλάβω διαφορά ίσως θα πρέπει να πάω πάνω από 6".

Το θέμα όμως είναι ότι οι επιλογές είναι πολύ περιορισμένες και για τις αξιόλογες πρέπει να γίνει παραγγελία από το εξωτερικό.

https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-letv-max-2-x820
Δημοσ.
Ευχαριστώ, αλλά έχω καταλήξει στο mi max από Ελλάδα και τώρα σκέφτομαι ποια έκδοση να προτιμήσω.

Αξίζει η έκδοση prime με 652 και 4 gb (390€) σε σχέση με την 650 και 3gb (232€) ή και την 652 με 3gb (329€);

Ποιά έκδοση προτείνετε για τη χρήση που το θέλω;

Δημοσ.

Όντως, το διόρθωσα,

Έχω βρει από vickmall αυτήν που αναφέρει ota update:

Official Stable Global ROM(OTA update&No Greek).

Ξέρεις ποιά θα είναι η ουσιαστική διαφορά με την official rom;

Σκέφτομαι να το πάρω και από ελληνικό κατάστημα, καθώς μπορώ να συμψηφίσω το ΦΠΑ και να κερδίσω χρόνο και εγγύηση.

Η διαφορά ειναι ότι η άλλη Ρομ που υπάρχει (παρότι και οι δύο λέγονται official μιας και βγαίνουν από την xiaomi), δεν έχει play store και δε θα πάρει ποτέ ελληνικά, σε αντίθεση με την global.
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Αξίζει η τεράστια διαφορά στην τιμή των εκδοσεων του κινητού λόγω περισσότερων gb, επεξεργαστή και gb της ram;

Δηλαδή από τα 232 ευρώ της έκδοσης με επεξεργαστή 650 και 3 gb μέχρι τα 390 της έκδοσης με 652 και 4 gb ram; 

Προφανώς και θα ήθελα να πάρω τα καλύτερα χαρακτηριστικά, αλλά να υπάρχει και μία καλή αναλογία value for money.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Αξίζει η τεράστια διαφορά στην τιμή των εκδοσεων του κινητού λόγω περισσότερων gb, επεξεργαστή και gb της ram;

Δηλαδή από τα 232 ευρώ της έκδοσης με επεξεργαστή 650 και 3 gb μέχρι τα 390 της έκδοσης με 652 και 4 gb ram;

Προφανώς και θα ήθελα να πάρω τα καλύτερα χαρακτηριστικά, αλλά να υπάρχει και μία καλή αναλογία value for money.

Για να γλιτωσεις λεφτα μονο απο εξω.
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. 

Έγινε η παραγγελία του xiaomi mi max prime 128 gb 4gb ram από ελληνικό κατάστημα,

καθώς από κινέζικο κατάστημα η τιμή ήταν περίπου 280 ευρώ και από το ελληνικό χωρίς το ΦΠΑ περίπου 305 ευρώ και έχω ελληνική εγγύηση, μικρότερο χρόνο παράδοσης και στηρίζω λίγο την ελληνική επιχειρηματικότητα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Έγινε η παραγγελία του xiaomi mi max prime 128 gb 4gb ram από ελληνικό κατάστημα,

καθώς από κινέζικο κατάστημα η τιμή ήταν περίπου 280 ευρώ και από το ελληνικό χωρίς το ΦΠΑ περίπου 305 ευρώ και έχω ελληνική εγγύηση, μικρότερο χρόνο παράδοσης και στηρίζω λίγο την ελληνική επιχειρηματικότητα.

Η ελληνική εγγύηση που έχεις δεν έχει διαφορά απ' την κινεζική εφόσον -χτύπα ξύλο- πάθει κάτι, θα πρέπει να περιμένεις ένα μήνα. Όπως και να'χει πάντως, καλορίζικο!
Δημοσ.

και έχω ελληνική εγγύηση

Καταρχήν καλορίζικο.

Ελληνική ναι μεν αλλά και πάλι θα πάει Κίνα

Δημοσ.

Η ελληνική εγγύηση που έχεις δεν έχει διαφορά απ' την κινεζική εφόσον -χτύπα ξύλο- πάθει κάτι, θα πρέπει να περιμένεις ένα μήνα. Όπως και να'χει πάντως, καλορίζικο!

Ευχαριστώ.

Για το χρόνο αναμονής σε τυχόν πρόβλημα έχεις δίκιο. Βέβαια, μεγάλος χρόνος αναμονής μπορεί να τύχει και σε αντιπροσωπείες που βρίσκονται στην Ελλάδα.

Ωστόσο, επεκτείνεται η ευθύνη για πραγματικά ελαττώματα και συμφωνημένες ιδιότητες και σε ελληνική εταιρία.

Επομένως, αν υπάρξει σοβαρό πρόβλημα μπορώ να κινηθώ νομικά κατά της ελληνικής εταιρίας και όχι να πρέπει να στραφώ κατά της κινέζικης κατασκευαστικής. Αυτό για μένα είναι παραπάνω διασφάλιση και το επισημαίνω.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...