Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στους απανταχού insomniacs,

λοιπόν:

1) Το ποσό που διαθέτουμε:       500 ευρώ

2) Την χρήση του κινητού:       google - όλες οι εφαρμογές, Onenote, chrome, Adobe Acrobat Reader, Word, TinyScanner,  multitasking, επαγγελματική χρήση 

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:    Ιδανικά πάνω από 5.5" σε όσο το δυνατόν μικρότερες διαστάσεις συσκευής

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):     Αναγνώστης Δαχτ. Αποτυπ.

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;     Μας ενδιαφέρουν, αλλά όχι υπερβολικές απαιτήσεις

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;      Όχι 

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; -

8) Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί;       Ναι

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;     Όχι

10) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία;         Ναι

11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Κυρίως από Ελλάδα

12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);       Όχι

13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;       Καινούριο

Συμπληρωματικά, με ενδιαφέρει να είναι αξιόπιστη η συσκευή, καθώς είναι επαγγελματικό εργαλείο και να διαρκέσει η καλή της απόδοση για χρόνια, πάνω απο 3gb ram θα βοηθούσε νομίζω.

Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας.

Επεξ/σία από denomizw
Δημοσ.

λοιπόν:

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 500 ευρώ

2) Την χρήση του κινητού: google - όλες οι εφαρμογές, Onenote, chrome, Adobe Acrobat Reader, Word, TinyScanner, multitasking, επαγγελματική χρήση.

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Ιδανικά πάνω από 5.5" σε όσο το δυνατόν μικρότερες διαστάσεις συσκευής

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Αναγνώστης Δαχτ. Αποτυπ.

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Μας ενδιαφέρουν, αλλά όχι υπερβολικές απαιτήσεις

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Όχι

8) Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; Ναι

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Όχι

10) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία; Ναι

11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Κυρίως από Ελλάδα

12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι

13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούριο

Συμπληρωματικά, με ενδιαφέρει να είναι αξιόπιστη η συσκευή, καθώς είναι επαγγελματικό εργαλείο και να διαρκέσει η καλή της απόδοση για χρόνια.

Μιας και είναι η συσκευή μου και θεωρώ ότι ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σου, προτείνω moto z play

https://www.skroutz.gr/s/9941623/Motorola-Moto-Z-Play-32GB.html

Δημοσ.

Πόσο άσχημο και ψεύτικο το μπροστά κουμπί σε αυτό το motorola !

1)Samsung s7 edge ( βγαίνει λίγο παραπάνω αλλά τα χει όλα όσα θες και καλό service -->  http://www.skroutz.gr/s/8333136/Samsung-Galaxy-S7-Edge-32GB.html

2)One plus 3T (Δεν παίρνει sd αλλά είναι 64ρι ή 128) -> https://oneplus.net/gr/oneplus-3t

3)Huawei mate 8 dual ->  http://www.skroutz.gr/s/8212098/Huawei-Mate-8-Dual-32GB.html

4)Huawei nexus 6p (δεν παίρνει sd είναι 32gb αλλά stock android ότι καλύτερο ->  http://www.skroutz.gr/s/7557550/Huawei-Nexus-6P-32GB.html

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Έλεγα να υπερβώ τις 5.5".

Το σκεφτόμουν και γω το Nexus 6p και το Mate 8, αλλά και το Xiaomi Mi Max Prime, λόγω παραπάνω gb και καλύτερης τιμής.

Διστάζω λόγω των διαστάσεων της συσκευής. 

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι είναι μεγαλούτσικο το Mi Max.

Αν δεις εδώ (https://www.youtube.com/watch?v=IFf_Kx2sJ8I) που κάνει σύγκριση με το Mate 8 (του οποίου οι διαστάσεις είναι πολύ καλές για 6άρι - σχεδόν 5,5 σε μέγεθος, λόγω μικρών bezels), είναι σχεδόν 1 δάχτυλο πιο ψηλό (και ελάχιστα πιο φαρδύ).

Αν δεν έχεις θέμα με το ύψος του κινητού, δίνεις 70 ευρώ λιγότερα (από Ελλάδα πάντα) και το παίρνεις...

Αν μπορείς, πήγαινε και σε κάποιο κατάστημα να το πιάσεις στο χέρι το Mate 8 για να δεις πως κάθεται, για να έχεις και μια κάποια εικόνα και για το Xiaomi.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λοιπόν:

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 500 ευρώ

2) Την χρήση του κινητού: google - όλες οι εφαρμογές, Onenote, chrome, Adobe Acrobat Reader, Word, TinyScanner, multitasking, επαγγελματική χρήση

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Ιδανικά πάνω από 5.5" σε όσο το δυνατόν μικρότερες διαστάσεις συσκευής

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Αναγνώστης Δαχτ. Αποτυπ.

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Μας ενδιαφέρουν, αλλά όχι υπερβολικές απαιτήσεις

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Όχι

8) Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; Ναι

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Όχι

10) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία; Ναι

12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι

13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούριο

Συμπληρωματικά, με ενδιαφέρει να είναι αξιόπιστη η συσκευή, καθώς είναι επαγγελματικό εργαλείο και να διαρκέσει η καλή της απόδοση για χρόνια, πάνω απο 3gb ram θα βοηθούσε νομίζω.

http://legacy.bestprice.gr/item/2154772762/samsung-galaxy-a9.html?qid=39bx8Iy_UgQ_f43e5_806&seq=1

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Ρε ts ακόμα με τόσα λεφτά και δεν βρηκες κινητό;

:P

Κλασσικη περιπτωση που ο ενδιαφερομενος ανοιγει θεμα και μετα εξαφανιζεται.

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες, 

χθες είδα το mate 8 από κοντά. Ήταν σχετικά όμορφο και μαζεμένο σε διαστάσεις.

Το θέμα είναι ότι δεν έχει τουλάχιστον 4 gb που θα ήθελα, όπως άλλωστε και αρκετά από τα κινητά που προτάθηκαν.

Η έκδοση με τα 4gb  δεν υπάρχει στην Ελλάδα, όπως και το samsung Α9 pro, που θα μου άρεσε.

Θέλω μεν πολλές ίντσες αλλά και διάρκεια στο χρόνο, όπως λέω και στον τίτλο.

Κάτι άλλο που σκέφτηκα, όταν έπιασα το mate 8 στα χέρια μου ήταν ότι οι 6" δεν έχουν τελικά μεγάλη διαφορά από τις 5,5" που έχω τώρα. Για να καταλάβω διαφορά ίσως θα πρέπει να πάω πάνω από 6".

Το θέμα όμως είναι ότι οι επιλογές είναι πολύ περιορισμένες και για τις αξιόλογες πρέπει να γίνει παραγγελία από το εξωτερικό.

Δημοσ.

Επειδή δεν βλέπω προτάσεις για εναλλακτικές, 

σκέφτομαι να πάω στο mi max pro με 128 gb και 4 gb ram.

Ποιά έκδοση rom να αγοράσω, ώστε να έχω μία εμπειρία, όσο το δυνατό πιο κοντά σε αυτή με συσκευή που θα προοριζόταν για Ελλάδα και να περνάω εύκολα τα updates;

Δεν με ενδιαφέρουν τα ελληνικά.

Δημοσ.

Επειδή δεν βλέπω προτάσεις για εναλλακτικές,

σκέφτομαι να πάω στο mi max pro με 128 gb και 4 gb ram.

Ποιά έκδοση ram να αγοράσω, ώστε να έχω μία εμπειρία, όσο το δυνατό πιο κοντά σε αυτή με συσκευή που θα προοριζόταν για Ελλάδα;

Δεν με ενδιαφέρουν τα ελληνικά.

Μάλλον εννοείς "ρομ". Οι global rom, stable ή developer δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο, έχουν προεγκατεστημενα το play store και ό,τι άλλο χρειάζεται για να δουλέψει απροβληματιστα.
Δημοσ.

Όντως, το διόρθωσα,

Έχω βρει από vickmall αυτήν που αναφέρει ota update:

Official Stable Global ROM(OTA update&No Greek).

Ξέρεις ποιά θα είναι η ουσιαστική διαφορά με την official rom;

Σκέφτομαι να το πάρω και από ελληνικό κατάστημα, καθώς μπορώ να συμψηφίσω το ΦΠΑ και να κερδίσω χρόνο και εγγύηση.
Δημοσ.

Κάτι άλλο που σκέφτηκα, όταν έπιασα το mate 8 στα χέρια μου ήταν ότι οι 6" δεν έχουν τελικά μεγάλη διαφορά από τις 5,5" που έχω τώρα. Για να καταλάβω διαφορά ίσως θα πρέπει να πάω πάνω από 6".

Δεν είναι όλα τα 6άιντσα το ίδιο σε μέγεθος. Το Mate 8 πρέπει να είναι το πιο μαζεμένο από όλα. Αν δεις, π.χ. ένα Lumia 640xl που είναι 5,7 ίντσες, μπορεί να είναι και πιο μεγάλο από το Mate.

Κάτι αντίστοιχο σε 5,5 είναι το LG G4, που είναι από τα πιο μαζεμένα σε διαστάσεις 5,5άρια (υπάρχουν 5ιντσα που είναι πιο μεγάλα ή ίδια σε μέγεθος).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...