Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

a. Δηλαδή ο snapdragon με emulation (και OS overhead) είναι γρηγορότερος και με χαμηλότερη κατανάλωση από τις υλοποιήσεις της Intel που οι εφαρμογές τρέχουν native.

b. Περνάμε σε ARM για όλα - από δεύτερο CPU σε BBC micro από τα 80ς σχεδόν παντού σήμερα.

Δημοσ.

Αναμένουμε δηλαδή windows 10 συσκευές που θα τρέχουν με snapdragon; Λογικά θα είναι και αρκετά φθηνές (αν και ίσως λιγότερο αποδοτικές). Για αρχή και η x32 αρχιτεκτονική δεν είναι κακό . Δεν θα τρέξει κανείς photoshop σε snapdragon ,αλλά μάλλον κάποιο excel,κανά chrome και προφανώς inking.

Αν τα emulators είναι γρήγορα τότε μιλάμε για μία κίνηση ρουά ματ από τη microsoft για το android το οποίο μέχρι προτείνως είχε τους πάμφθηνους ARM και παρόλο που τόσο κάποιες συσκευές windows όσο και android είχαν φθηνά specs οι Intel πάντα ήταν πιο ακριβοί από τους arm (νομίζω πλήρωναν και κάποιο ποσοστό στην intel/microsoft).

Πολύ καλά νέα.

Edit: Virtualization not capable :(:(

Δημοσ.

ευελπιστώ στην υποστήριξη και άλλων snapdragon, όπως τον 801. :)

Impossible. Θα παίζει μόνο σε επεξεργαστές με Virtualization on CPU. Δηλαδή Snapdragon 835 και πάνω...

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια, τα windows θα τρέχουν native σε snap 835. Όλες οι uwp θα τρέχουν native. Το μόνο που θα τρέχει σε emulation με virtualization θα είναι οι desktop εφαρμογές.

Επίσης κανένας snap από 820 και κάτω δεν θα υποστηρίζεται, μόνο 835 και πάνω που έχει virtualization.

Δημοσ.

Και όλα αυτά για το business κομμάτι. Δεν θα με χαλούσε καθόλου να έχω τις εφαρμογές μου στο κινητό σαν να έχω τον υπολογιστή μαζί μου.  

Δημοσ.

Και όλα αυτά για το business κομμάτι. Δεν θα με χαλούσε καθόλου να έχω τις εφαρμογές μου στο κινητό σαν να έχω τον υπολογιστή μαζί μου.  

Και για το consumer...

• Like 1
Δημοσ.

Και για το consumer...

Αυτοί βρίσκονται σε "δεύτερη μοίρα". Σίγουρα και για αυτούς κατα ένα μικρό μέρος. Πιο πολύ η Microsoft κοιτάει στο business κομμάτι. Σαφώς και οι απλοί καταναλωτές θα ευνοηθούν απο αυτό αλλά εστιάζει περισσότερο στον επαγγελματία. Στο θέμα του απλού καταναλωτή το έχει χάσει - όχι ολοκληρωτικά - το παιχνίδι προ πολλού από το android. Για αυτό άλλωστε έφερε το linux και έκανε όλες αυτές τις κινήσεις.

Δημοσ.

Νομίζω πως ζούμε την τεχνολογική εποχή, όπου αρχίζουν να εξαλείφονται οι παθογένειες του παρελθόντος σε κάθε σύστημα ξεχωριστά, αλλά παρατηρώ επίσης και μια ευρύτερη "συνεργασία" και συμβατότητα μεταξύ των λειτουργικών και των εταιριών.

Δημοσ.

Ταξιδι Αθηνα-Λαμια μεσω.... Κρητης.

Σιγουρα καποιους θα τους βολεψει, το θεμα ομως δεν ειναι παντα η βολεψη αλλα η αποδοτικοτητα.

Ας πουμε να φτιαξεις μια σωστη εφαρμογη για ARM αρχιτεκτονικη δεν παιζει;

Ειλικρινα, θα τρεξει κανεις x86-64 chrome σε ARM; Την ιδια ωρα που υπαρχουν πολλες αξιολογες επιλογες.

Μιλαμε για διαδικασιες που δεν εχουν κανεναν σεβασμο στους πορους ενος συστηματος εξ' ορισμου.

Η Microsoft προσπαθει να κερδισει ενα χαμενο παιχνιδι στις mobile συσκευες, αλλα τα τραγικα λαθη στρατηγικης πληρωνονται.

• Like 2
Δημοσ.

Όταν το πλήρες λειτουργικό της τρέξει με το καλό σε φορητές συσκευές μόνο χαμένο δεν θα έχει το παιχνίδι. Μετά θα πουλάει smart/κανονικό PC 2 σε 1. Μπορεί να είναι low end, αλλά θα είναι PC. Τόσα χρόνια άπειρα μηχανήματα με παρόμοιες επιδόσεις (αλλά πολύ μεγαλύτερο μέγεθος και λιγότερη αυτονομία) έχουν πουληθεί και κανείς δεν παραπονέθηκε.  Να δούμε πώς θα τα πανε και από αυτονομία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...