stavros34 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ξερω αν ειναι το σωστο θεμα αλλα δεν ξερω που αλλου να ρωτησω. Θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει καποιο προγραμμα που οταν θα συνδεονται τα ατομα στο wifi του μαγαζιου μου να τους στελνω ενα μυνημα ή ενα notification ειτε στο λαπτοπ ειτε στο κινητο ή στο ταμπλετ. Υπαρχει δυνατοτητα να γινει?
2MikronS Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Ενα για ολα δε ξερω αν υπαρχει, για windows ας πουμε υπαρχει το lan messenger, αλλα δε εχει για android. Μπορεις αν σε βολευει καποια online εφαρμογη οπως το skype που κανει για ολα.
stavros34 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Τι μπορω να κανω με το skype? Θελω οταν μπαινει καποιος στο wifi του μαγαζιου μου να του στελνω ενα μυνημα. Με το skype τι μπορω να κανω?
prixtis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Παντως ότι και να κάνεις πρέπει να τρέξουν οι πελάτες κάποια εφαρμογή να δέχεται μυνήματα. Το μύνημα θα εμφανιστεί από εφαρμογή που θα τρέχουν και δεν θα τους γίνεται pop-up ένα μύνημα από το πουθενά στα καλά καθούμενα. Ισως να μπορούσε να γίνει κάτι μέσω proxy να τους βγάζει μια σελίδα εμφανίζοντας το μύνημα όταν αλλάζουν σελιδα, αλλά δεν νομίζω να αξίζει τον κόπο/κόστος. Βέβαια υπάρχει και η λύση του τηλεβόα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα