Gkoukouz Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Ποσό που διαθέτουμε : έως 2500 Χρήση υπολογιστή : Gaming Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: κανένα Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη: υπάρχει 46 άρα Sony bravia full hd Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι: Όχι. Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε: χαλκιδα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι από ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά από διαφορετικά καταστήματα: Από eshop κατά προτίμηση αλλά και από όλα δεν υπαρχει θέμα Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί από τον ενδιαφερόμενο: από εμενα Θέλω τουλάχιστον για 2-3 ακόμα χρόνια να παίζω τα νέα games σε full γραφικά .. ευχαριστώ προκαταβολικά ). Case υπάρχει ένα corsair 200r
Stogianz Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 2,500 ευρώ για να παίζεις σε 1080p οθόνη κρίμα είναι Πάρε και μια 4κ οθονούλα αλλίως για 1080p και ένα σύστημα με πολύ λιγότερα θα σε καλύψει άνετα! Σου βάζω το λινκ της εικόνας απο ένα ενδεικτικό ακριβό build,full overkill για την οθόνη σου (δεν έβαλα ψύκτρα καθώς δεν ξέρω αν θες αέρα ή νερο το οποίο και δεν χρειάζεται. Προτείνω πάντως μια dark rock 3 pro) Πιστεύω πως και ένα σύστημα σαν αυτό της υπογραφής μου θα σε καλύψει πάντως
Gkoukouz Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Αν προσθέσω και μία οθόνη ώστε να βλέπω διάφορα σε σχέση με αυτή που έχω θα ανέβει πολύ το κασέ;και όχι δεν θεκω να μπλεξω με νερό μου αρκεί μία καλή ψυκτρα
Theos_Gr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 φιλε,με 2500κ παιρνεις και τουμπανο πισι και τουμπανο οθονη gaming.500-600 η οθονη και σου μενουν και 2κ να κανεις το πισι.. Εφτιαξα μια συνθεση στα 2228..και καταλαθος πατησα back....όπως και να εχει με 2500 εισαι ανετος να ξερεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα