Προς το περιεχόμενο

iphone 7 plus voice control

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έχω τo Siri ανοιχτό αλλά όχι σε Lock Screen (Settings>Siri & Settings>Touch ID & Passcode). Έτσι όταν είναι locked η οθόνη και πατηθεί παρατεταμένα το Home Button δεν συμβαίνει τίποτα. Μόνο από unlocked Screen ανοίγει το Siri με παρατεταμένο που είναι λιγότερο ενοχλητικό απ' το Voice Control και για κάποιους χρήσιμο. Επίσης απενεργοποιημένο το "Hey Siri", αν και δεν μου έτυχε (όταν το είχα on) να ενεργοποιηθεί κατά λάθος από κάποια παρόμοια φράση.

Δημοσ.

Εγώ έχω τo Siri ανοιχτό αλλά όχι σε Lock Screen (Settings>Siri & Settings>Touch ID & Passcode). Έτσι όταν είναι locked η οθόνη και πατηθεί παρατεταμένα το Home Button δεν συμβαίνει τίποτα. Μόνο από unlocked Screen ανοίγει το Siri με παρατεταμένο που είναι λιγότερο ενοχλητικό απ' το Voice Control και για κάποιους χρήσιμο. Επίσης απενεργοποιημένο το "Hey Siri", αν και δεν μου έτυχε (όταν το είχα on) να ενεργοποιηθεί κατά λάθος από κάποια παρόμοια φράση.

κι εγω προς το παρον ετσι το εκανα..

Δημοσ.

Ναι αλλα τωρα δεν εχουμε 10.2 ..

Το έγραψα ολοκάθαρα πιο πάνω. Επίσης σε καμία εβδομάδα 2 το πολύ θα το έχουμε θεωρώ.

Δημοσ.

Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Προσβασιμότητα -> Κουμπί Αφετηρίας -> Και στο παρατεταμένο πάτημα βάζεις την επιλογή όχι.

Όλα αυτά με την προυπόθεση να είσαι στην 10.2 από χθες το βράδυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...