sofia_01 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 γνωριζει καποιος πως μπορω να απενεργοποιησω τελειως το voice control και το siri .....και τα δυο .....
taslikos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Θα βγει τέτοια εντολή στο iOS 10.2 περίμενε να κυκλοφορησει.
sofia_01 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Θα βγει τέτοια εντολή στο iOS 10.2 περίμενε να κυκλοφορησει. αντε να δουμε...ευχαριστω!!!!
CheOnWeb Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ έχω τo Siri ανοιχτό αλλά όχι σε Lock Screen (Settings>Siri & Settings>Touch ID & Passcode). Έτσι όταν είναι locked η οθόνη και πατηθεί παρατεταμένα το Home Button δεν συμβαίνει τίποτα. Μόνο από unlocked Screen ανοίγει το Siri με παρατεταμένο που είναι λιγότερο ενοχλητικό απ' το Voice Control και για κάποιους χρήσιμο. Επίσης απενεργοποιημένο το "Hey Siri", αν και δεν μου έτυχε (όταν το είχα on) να ενεργοποιηθεί κατά λάθος από κάποια παρόμοια φράση.
sofia_01 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ έχω τo Siri ανοιχτό αλλά όχι σε Lock Screen (Settings>Siri & Settings>Touch ID & Passcode). Έτσι όταν είναι locked η οθόνη και πατηθεί παρατεταμένα το Home Button δεν συμβαίνει τίποτα. Μόνο από unlocked Screen ανοίγει το Siri με παρατεταμένο που είναι λιγότερο ενοχλητικό απ' το Voice Control και για κάποιους χρήσιμο. Επίσης απενεργοποιημένο το "Hey Siri", αν και δεν μου έτυχε (όταν το είχα on) να ενεργοποιηθεί κατά λάθος από κάποια παρόμοια φράση. κι εγω προς το παρον ετσι το εκανα..
taslikos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Το siri γινεται.Το voice control οχι και στα 2 θα γινεται απο 10.2 και μετα. δες Site: στο 4:43
Expertr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 και στα 2 θα γινεται απο 10.2 και μετα. δες Site: στο 4:43 Ναι αλλα τωρα δεν εχουμε 10.2 ..
taslikos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Ναι αλλα τωρα δεν εχουμε 10.2 .. Το έγραψα ολοκάθαρα πιο πάνω. Επίσης σε καμία εβδομάδα 2 το πολύ θα το έχουμε θεωρώ.
thodoris20s Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Προσβασιμότητα -> Κουμπί Αφετηρίας -> Και στο παρατεταμένο πάτημα βάζεις την επιλογή όχι. Όλα αυτά με την προυπόθεση να είσαι στην 10.2 από χθες το βράδυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα