cwn13 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια,ξερει κανεις τι δεικτη σαρ εχει? Μολις εσπασα το προηγουμενο alcatel μου κ μετα την ακρως θετικη εμπειρια απο το ot-6040d παω γι'αυτο τωρα που εχει προσφορα! Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2016 από cwn13
kosmasdel Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα παιδια,ξερει κανεις τι δεικτη σαρ εχει? Μολις εσπασα το προηγουμενο alcatel μου κ μετα την ακρως θετικη εμπειρια απο το ot-6040d παω γι'αυτο τωρα που εχει προσφορα! 1
cwn13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Ωραιος ο Κοσμας...μια ωρα εφαγα χθες κ δεν το εβρισκα! Ειναι λιγο στο Θεο για το κεφαλι στο μοντελο της προσφορας ε??
kosmasdel Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Ωραιος ο Κοσμας...μια ωρα εφαγα χθες κ δεν το εβρισκα! Ειναι λιγο στο Θεο για το κεφαλι στο μοντελο της προσφορας ε?? Όσο των Iphone Όταν μιλάς όμως η σύνδεση πέφτει σε H ή Ε/G αφού δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα Voice over LΤΕ οπότε πιθανολογώ δεν ισχύει αυτή η τιμή. 1
Oneman Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Και γω σκέφτομαι μετα το pop 9c να κτο τσιμπησω τωρα που ειναι και σε προσφορα. Αξιζει?
Antretng Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Απο τη στιγμη που υπαρχει και στο Public ιδια τιμη, δεν βλεπω λογο να αγχωνεστε το ποτε θα το παρετε. Θελω να πω οτι δεν ειναι πια "προσφορα".
Passionate Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Εμένα πάντως δεν μου γεμίζει το μάτι. Στο αμερικάνικο amazon παίζει στα 99$ κρίμα που δεν μπορούμε να το τσιμπήσουμε σε αυτή την τιμή Site: 99$
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα