stavrosyomafias Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Επί την ευκαιρία, εμένα μου θύμισε αυτό. 2
k33theod Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μία λύση ακόμα που εξασφαλίζει ότι στις ακτές οι άσπροι είναι πάντα περισσότεροι οι ίσοι από τους μαύρους Ξεκινάν μαύρος λευκός επιστρέφει λευκός και φορτώνει πάλι μαύρο επιστρέφει λευκός φορτώνει λευκό κατεβαίνουν και οι δύο λευκοί και παίρνει τη βάρκα μαύρος φορτώνει των τελευταίο λευκό παίρνει τη βάρκα λευκός και φορτώνει τον τελευταίο μαύρο Αυτό εξασφαλίζει ότι οι μαύροι στις ακτές δεν πλειοψηφούν οι μαύροι Το σωστό είναι στο βίντεο 1
Sheogorath Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Μία λύση ακόμα που εξασφαλίζει ότι στις ακτές οι άσπροι είναι πάντα περισσότεροι οι ίσοι από τους μαύρους Ξεκινάν μαύρος λευκός επιστρέφει λευκός και φορτώνει πάλι μαύρο επιστρέφει λευκός φορτώνει λευκό κατεβαίνουν και οι δύο λευκοί και παίρνει τη βάρκα μαύρος φορτώνει των τελευταίο λευκό παίρνει τη βάρκα λευκός και φορτώνει τον τελευταίο μαύρο Αυτό εξασφαλίζει ότι οι μαύροι στις ακτές δεν πλειοψηφούν οι μαύροι Το σωστό είναι στο βίντεο Δεν μένει στην δεύτερη όχθη μόνος μαύρος? Και πάλι με το βίντεο μένουν περισσότεροι μαύροι σε μια όχθη.
kostas.xatzigeorgiou Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 ελα ρε παιδιά είναι πολύ γνωστό παράδειγμα αλγορίθμου σάν τους πύργους του Ανόι.. με ένα απλό γκουγκλάρισμα το βρίσκετε στο νετ.. 1
k33theod Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δεν μένει στην δεύτερη όχθη μόνος μαύρος? Και πάλι με το βίντεο μένουν περισσότεροι μαύροι σε μια όχθη. Ναι μόνος του δεν πειράζει 'γιατί δεν έχει λιγότερους λευκούς να επιτεθεί!!!????'^%$#%$. Αυτή είναι η λογική που έχει το πρόβλημα Τέσ' πα το σωστό είναι στο βίντεο του stavrosyomafias
Sheogorath Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Ναι μόνος του δεν πειράζει 'γιατί δεν έχει λιγότερους λευκούς να επιτεθεί!!!????'^%$#%$. Αυτή είναι η λογική που έχει το πρόβλημα Τέσ' πα το σωστό είναι στο βίντεο του stavrosyomafias Και εγώ έτσι το σκέφτηκα αλλά όπως το έθεσε ο TS ακόμα και το 1>0 μας πειράζει. Λογικά αυτό είναι το πρόβλημα, στο βίντεο, με πολύ άτυχη επιλογή αντικειμένων.
Doctor Who1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Kαλησπέρα σε όλους !!!! Οφείλω να σας ευχαριστήσω όλους που κοποιάσατε για να βρω τη λύση στο πρόβλημα. Τελικά κινήθηκα με τα βήματα του isay (με τις 9 κινήσεις). Εν τω μεταξύ ήμουν ο μόνος που είχε λύσει το πρόβλημα με 9 βήματα όλοι οι άλλοι το έλυσαν με 11 βήματα. Είδομεν. 1
k33theod Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Kαλησπέρα σε όλους !!!! Οφείλω να σας ευχαριστήσω όλους που κοποιάσατε για να βρω τη λύση στο πρόβλημα. Τελικά κινήθηκα με τα βήματα του isay (με τις 9 κινήσεις). Εν τω μεταξύ ήμουν ο μόνος που είχε λύσει το πρόβλημα με 9 βήματα όλοι οι άλλοι το έλυσαν με 11 βήματα. Είδομεν. Δυστηχώς μάλλον οι διαδρομές είναι 11 'Επρεπε να δείς το βίντεο του Stavrosyomafias Και εγώ έτσι το σκέφτηκα αλλά όπως το έθεσε ο TS ακόμα και το 1>0 μας πειράζει. Λογικά αυτό είναι το πρόβλημα, στο βίντεο, με πολύ άτυχη επιλογή αντικειμένων. Ήταν και κάπως λάθος η διατύπωση Η σωστή είναι δεν πρέπει η μαύροι ποτέ να είναι πλειοψηφία Οπότε στο 1000 μαύροι κανένας λευκός δεν τίθεται θέμα πλειοψηφίας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα