Προς το περιεχόμενο

Νικήτρια η Samsung στις ΗΠΑ ενάντια στην Apple για υπόθεση "αντιγραφής στοιχείων" σχεδιασμού

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πραγματικά τέτοια σχόλια είναι ο ορισμός της καταναλωτικής κατάντιας.

Δεν είναι προσωπικό, αλλά κάπου πρέπει να ειπωθεί και αυτό. Δεν διαβάσατε καν τι λέει το άρθρο και χαίρεστε με κάτι τόσο μίζερο, το οποίο πρακτικά δεν σας επηρεάζει καθόλου.

Σοβαρά όποιος πιστεύει πως ακόμα και το γενικότερο design pattern των σημερινών smartphones είναι "παρθενογένεση" της apple, μάλλον είναι το πολύ 15 χρονών, ή πριν μερικά χρόνια ανακάλυψε την τεχνολογία:

p900-2.png

Sarcasm detection failed φίλε Lomar.... Κάθε άλλο παρά υπερκατανάλωσης είμαι. Σιγά μη χαιρόμουν για τις δικαστικές νίκες της μιας ή της άλλης εταιρείας. Δεν έχω καμία συμπάθεια για καμία εταιρεία. Όλες προσπαθούν να βγάλουν το μέγιστο δυνατό κέρδος και είναι διατεθειμένες να κάνουν τα πάντα για να το επιτύχουν. Δε βρίσκω κανένα λόγο συμπάθειας σε αυτό.
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα πρότεινα τα άρθρο να γίνει pin. Να το διαβάζουν οι Samsung warriors πριν να γράφουν για αντιγραφές. Δεν δικαιώθηκε η Samsung, απλά θα πληρώσει λιγότερα από το 1 δις που ήταν να πληρώσει. Η ουσία είναι ότι υπάρχει πια Δικαστική απόφαση ότι αντιγράφει την Apple κι όχι το αντίθετο. Την μοναδική συσκευή που αντέγραψε το iphone όταν παρουσιάστηκε είναι το iPod. :-)

• Like 1

Θα πρότεινα τα άρθρο να γίνει pin. Να το διαβάζουν οι Samsung warriors πριν να γράφουν για αντιγραφές. Δεν δικαιώθηκε η Samsung, απλά θα πληρώσει λιγότερα από το 1 δις που ήταν να πληρώσει. Η ουσία είναι ότι υπάρχει πια Δικαστική απόφαση ότι αντιγράφει την Apple κι όχι το αντίθετο. Την μοναδική συσκευή που αντέγραψε το iphone όταν παρουσιάστηκε είναι το iPod. :-)

+1

Τις δικαστικες απόφασεις οπου η apple καταπαταει πατεντες της samsung ή των nokia-sony ή την συμφωνια πολλων εκατομμυριων με την Ericcson για να κανει license τις πατεντες που χρησιμοποιουσε η Apple χωρις αδεια ωστε να σταματησει η Ericcson τις αγωγες θα τις κανουμε pin; ;)

Βλεπεις συμβαινει και το αντιθετο(ασχετα με το τι λες), για αυτο καλο ειναι να μην φοραμε παρωπιδες.

• Like 4

maxresdefault.jpg

Παιδιά ευτυχώς που γράφει SAMSUNG το δεξιά γιατί δε μπορούσα να τα ξεχωρίσω!

Οκ, δες και την παρακάτω εικόνα και πες μου...

Άλλαξαν το σχήμα του home button μόνο!

Anyway και εμένα με βρίσκει αντίθετο ο υπερβολικός πια πόλεμος της πατέντας και των "δανεικών" design elements. Κουράσαν εμάς και τους δικαστές πιστεύω.

tumblr_nkotcwQV0q1r3kdlto1_500.jpg

• Like 1

Εγώ δεν έχω κουραστεί. Δε ξέρω για εσάς, αλλά δε με έχει φωνάξει κανείς σε δικαστήριο για κατάθεση, οπότε, όχι, δεν έχω κουραστεί. Αν κουραστώ, δεν πατάω το λινκ.

Απο την μια η Samsung κατασκευάζει parts για τα κινητά της Apple και απο την άλλη τραβιούνται στα δικαστήρια.Σαν ζευγάρι που τσακώνονται και τα ξαναβρίσκουν λόγω ζήλιας και ενδιαφέροντος.Οπότε η σχέση ανάμεσα σε Samsung και Apple είναι υγιής,δεν υπάρχει λόγος/οι ανησυχίας.  B)

Οκ, δες και την παρακάτω εικόνα και πες μου...

Άλλαξαν το σχήμα του home button μόνο!

Anyway και εμένα με βρίσκει αντίθετο ο υπερβολικός πια πόλεμος της πατέντας και των "δανεικών" design elements. Κουράσαν εμάς και τους δικαστές πιστεύω.

tumblr_nkotcwQV0q1r3kdlto1_500.jpg

Με το ποστ σου με αναγκάζεις να μιλήσω για 6 γρίλιες στη σειρά και για  2 σειρές των 5 και τέτοια. Ας είμαστε λίγο λογικοί πια. Η Apple πάντα εκεί είχε το ηχείο και η Samsung διάλεγε ανάμεσα σε 3 σημεία (πλάτη ψηλά S3, πλάτη χαμηλά S4, κάτω μπέζελ Ν3 και ξανά κάτω πλάτη). Το ίδιο ισχύει και για το jack, από πλευράς Samsug. Πότε πάνω, πότε κάτω. Δεν υπάρχει θέμα συζήτησης καν. 

Κάποιες εταιρίες κάνουν κάποια πράγματα και κάποιοι ακολουθούν. Όλοι είναι μια παρέα και σε μια παρέα δε μπορούν να έχουν πάντα οι ίδιοι...... την πρωτιά.....πρέπει να γυρίζει, όπως λένε και στα γήπεδα...ρολόι πάνε αυτά τα πράγματα :P

• Like 1

Εν τω  μεταξύ η Apple κατοχύρωσε ΝΟΜΙΖΩ ως πατέντες ΚΑΜΠΥΛΕΣ κινητού σε φάση "μόνο έχω θα κάνω oval κινητό με γωνίες τόσες μοίρες"

Είναι πραγματικά αστείο όλο αυτό...

εχμ οχι, δεν ειναι, γιατι οι συγκεκριμενες καμπυλες και το design γενικοτερα δεν ειναι θεμα εμπνευσης αλλα εφαρμογης της αισθητικης και της λειτουργικοτητας μεσω μελετης κανονων που διεπουν τα παντα γυρω μας οπως ο χρυσος κανονας, το πως επιδρουν τα χρωματα, τα σχηματα στη ψυχολογια κοκ

καποιοι καθονται και τα μελετουν αυτα δημιουργωντας iconic designs και καποιοι αλλοι απλα τα αντιγραφουν κακην κακως χωρις να ξερουν καν γιατι το κανουν με τα γνωστα αποτελεσματα

το αλφαβηταρι του καλου design απο τον lead designer της Braun  στα 70s:

https://readymag.com/shuffle/dieter-rams/intro/

Το μόνο κατά της Apple που έχω είναι ότι έπρεπε με όλα αυτά τα λεφτά που της έδωσε η Samsung να μοίραζε τσάμπα iPhone  :D

με την ιδια λογικη θα μπορουσε η Samsung να βαλει να πληρωσουν τα προστιμα οι οπαδοι της καταναλωτες της  :D

+1

Τις δικαστικες απόφασεις οπου η apple καταπαταει πατεντες της samsung ή των nokia-sony ή την συμφωνια πολλων εκατομμυριων με την Ericcson για να κανει license τις πατεντες που χρησιμοποιουσε η Apple χωρις αδεια ωστε να σταματησει η Ericcson τις αγωγες θα τις κανουμε pin; ;)

Βλεπεις συμβαινει και το αντιθετο(ασχετα με το τι λες), για αυτο καλο ειναι να μην φοραμε παρωπιδες.

Απλά αστείο. Αν δεν υπήρχε ο Bill Gates κι ο Steve Jobs σιγά να μην είχαμε internet γενικότερα. Να μιλάει όμως ο σχιστομάτης εκ φύσεως και πεποιθήσεως αντιγραφέας Samsung είναι αστείο. Ο επόμενος που περιμένω να πει ότι τον αντιγράφει η Apple είναι ο Ζευβουδάκης :-)  

Απλά αστείο. Αν δεν υπήρχε ο Bill Gates κι ο Steve Jobs σιγά να μην είχαμε internet γενικότερα. Να μιλάει όμως ο σχιστομάτης εκ φύσεως και πεποιθήσεως αντιγραφέας Samsung είναι αστείο. Ο επόμενος που περιμένω να πει ότι τον αντιγράφει η Apple είναι ο Ζευβουδάκης :-)

Ασχετα πραγματα.

Απο καποιον που απο οτι φαινεται φοραει παρωπιδες, δεν περιμενα να παρει υποψην του τις "Δικαστικες απόφασεις ότι η apple αντιγράφει/καταπαταει πατεντες αλλων" παρα μονο παιρνει υποψην του την "Δικαστική απόφαση ότι η samsung αντιγράφει την Apple".

Δυο μετρα και δυο σταθμα. Απο που αγοραζεις παρωπιδες;;

Sarcasm detection failed φίλε Lomar.... Κάθε άλλο παρά υπερκατανάλωσης είμαι. Σιγά μη χαιρόμουν για τις δικαστικές νίκες της μιας ή της άλλης εταιρείας. Δεν έχω καμία συμπάθεια για καμία εταιρεία. Όλες προσπαθούν να βγάλουν το μέγιστο δυνατό κέρδος και είναι διατεθειμένες να κάνουν τα πάντα για να το επιτύχουν. Δε βρίσκω κανένα λόγο συμπάθειας σε αυτό.

Well baited then my friend... Well baited ;)

• Like 1

Σταματήστε να γράφετε ανοησίες επιτέλους, κουραστικό έχει καταντήσει.

Δεν μίλησα για σένα φυσικά. Εσύ είσαι φαινόμενο και θα εργαζόσουν στο Αμερικάνικο πεντάγωνο και θα είχες internet έτσι κι αλλιώς. Για μας τους υπόλοιπους το είπα. 

Ασχετα πραγματα.

Απο καποιον που απο οτι φαινεται φοραει παρωπιδες, δεν περιμενα να παρει υποψην του τις "Δικαστικες απόφασεις ότι η apple αντιγράφει/καταπαταει πατεντες αλλων" παρα μονο παιρνει υποψην του την "Δικαστική απόφαση ότι η samsung αντιγράφει την Apple".

Δυο μετρα και δυο σταθμα. Απο που αγοραζεις παρωπιδες;;

H Apple οδηγεί τις εξελίξεις όπως και να το δεις στην μετά IBM εποχή που ζούμε. Οι υπόλοιποι βγάζουνε φτηνότερα υποκατάστατα γιαυτό έχουν και μερίδιο στην αγορά. Αν δεν έβγαινε το iPad λες να είχε βγάλει η Samsung ή η ZER tablet ως mainstream; 

Δες το "electric dreams" για να καταλάβεις ποια είναι η Apple και ποια η Samsung και η ZER. 

H Apple οδηγεί τις εξελίξεις όπως και να το δεις στην μετά IBM εποχή που ζούμε. Οι υπόλοιποι βγάζουνε φτηνότερα υποκατάστατα γιαυτό έχουν και μερίδιο στην αγορά. Αν δεν έβγαινε το iPad λες να είχε βγάλει η Samsung ή η ZER tablet ως mainstream;

Δες το "electric dreams" για να καταλάβεις ποια είναι η Apple και ποια η Samsung και η ZER.

Ασχετα πράγματα παλι.

Εγραψες κατι που δεν ισχύει(οτι η apple δεν εχει δικαστικες αποφασεις κατα της για καταπατηση πατεντων) και μετα γραφεις ασχετα πράγματα.

Θα πρότεινα τα άρθρο να γίνει pin. Να το διαβάζουν οι Samsung warriors πριν να γράφουν για αντιγραφές. Δεν δικαιώθηκε η Samsung, απλά θα πληρώσει λιγότερα από το 1 δις που ήταν να πληρώσει. Η ουσία είναι ότι υπάρχει πια Δικαστική απόφαση ότι αντιγράφει την Apple κι όχι το αντίθετο.

Δεν μίλησα για σένα φυσικά. Εσύ είσαι φαινόμενο και θα εργαζόσουν στο Αμερικάνικο πεντάγωνο και θα είχες internet έτσι κι αλλιώς. Για μας τους υπόλοιπους το είπα.

Βλέπω τη 2η παράγραφο, μετά βλέπω τι έγραψες για Jobs,Gates και Internet.

Πραγματικά, έχεις τόσο λάθος, που δεν αξίζει καν να προσπαθήσει κάποιος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...