Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκίμασε το εξής... Βάλε την καινούργια κάρτα στην συνέχεια βγάλε το Pc απο την μπρίζα και πάτησε το Pc να ανάψει (πάτα το κανα δυό φορές) ξανα βάλε το καλώδιο τροφοδοσίας και δοκίμασε αν ανάβει. Τώρα αν έχεις Windows 8/10 απενεργοποίησε το fast boot.

• Moderators
Δημοσ.

Αρχικά κατά 99% τίποτα δεν έχει θέμα

Η κάρτα κατά είναι πολύ πιθανό να έχει μόνο Dvi-d που δίνει μόνο ψηφιακό σήμα οπότε για αυτό δεν περνεις σήμα

Το VGA είναι αναλογικό

Πες μας πια υλοποίηση έχεις ακριβώς της 460 να δούμε τις εξόδους που έχει ακριβώς

http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?pid=9C9F764B-490D-45EB-B6B6-A40A2AF43984&lang=eng

Η κάρτα λογικά είναι αυτή (όντως δεν έχει έξτρα τροφοδοσία ) αλλα έχει Dvi-d που δεν βγάζει αναλογικό σήμα

Δημοσ.

Καταρχήν σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

1. Η οθόνη μου δεν έχει VGA, έχει DVI, οπότε δεν υπάρχει θέμα με το σήμα.

2. Αυτή ακριβώς είναι η κάρτα.

3. Έκανα αυτά που αναφέρατε(να βγάλω το PC από την πρίζα...), αλλά πάλι δεν παίρνω σήμα.

Δημοσ.

Δες το καλώδιο hdmi που έχεις αν είναι v. 1.3 γιατί αυτό υποστηρίζει η συγκεκριμένη οθόνη.

Υποψιάζομαι ότι έχεις καλώδιο v.1.4.

Δημοσ.

Μάλιστα. Οπότε δεν ισχύει αυτό για το καλώδιο που σου έγραψα πιο πάνω. Δώσε την κάρτα πίσω για έλεγχο κι ας είναι καινούργια.

¨ολα μπορεί να συμβούν.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις.Με πήραν σήμερα και μου είπαν ότι η κάρτα έχει πρόβλημα και ότι θα μου στείλουν άλλη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...