tstefan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρα. Σήμερα αγόρασα καινούρια κάρτα γραφικών και οθόνη(αναγκαστικά, γιατί η οθόνη έχει έξοδο vga ενώ η κάρτα όχι). Ο υπολογιστής ανοίγει κανονικά, ενώ η οθόνη βγάζει no signal. Ξαναέβαλα την παλιά κάρτα και ανοίγει κανονικά. Έχει πρόβλημα η κάρτα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
corsair04 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρα. Σήμερα αγόρασα καινούρια κάρτα γραφικών και οθόνη(αναγκαστικά, γιατί η οθόνη έχει έξοδο vga ενώ η κάρτα όχι). Ο υπολογιστής ανοίγει κανονικά, ενώ η οθόνη βγάζει no signal. Ξαναέβαλα την παλιά κάρτα και ανοίγει κανονικά. Έχει πρόβλημα η κάρτα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ποια κάρτα πήρες ? τι χαρακτηριστικά έχει το pc μήπως έχει τροφοδοσία και δεν την σύνδεσες
tstefan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 sapphire RADEON rx 460 2GB GDDR5 και οθόνη LG TV Monitor 22'' 22MT48DF. intel core i3 στα 3.10Ghz, 8GB μνήμη. δεν έχει τροφοδοσία η κάρτα. δοκίμασα με hdmi και dvi αλλά τίποτα. ενώ η με την παλιά κάρτα όλα καλά.
vasdim1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Σύνδεσε το εξάπινο (τροφοδοσία) στο πίσω μέρος της κάρτας
tstefan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 δεν έχει εξάπινο η συγκεκριμένη κάρτα.
kastor-Ntouts Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Συνδεεις την παλια με vga πανω στην εξοδο της μητρικης η σε παλια καρτα? Μηπως το προβλημα ειναι στην καινουρια καρτα , και δεν βγαζει εξοδο στην οθονη . Τσεκαρε καταρχας , με συνδεδεμενη την παλια οθονη , ο υπολογιστης αναγνωριζει την καρτα γραφικων? Edit : ακυρο , τωρα ειδα οτι και παλια σε καρτα συνδεες την οθονη.
vasdim1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Ok. Εγώ είδα στη φωτο ότι έχει. Εσύ ξέρεις καλύτερα αφού την έχεις μπροστά σου.
tstefan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 είναι άλλη κάρτα αυτή.δεν είναι η δικιά μου.
vasdim1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Αφού δεν έχει έξτρα τροφοδοσία δοκίμασε το εξής: Σβήνεις τον υπολογιστή. Αφαιρείς το καλώδιο τροφοδοσίας από την πρίζα. Ανήγεις το καπάκι Ξεκουμπώνεις την τροφοδοσία της μητρικής Αφαιρείς την μπαταρία cmos Περιμένεις περίπου 15-20 λεπτά ξαναβάζεις την μπαταρία, κουμπώνεις τροφοδοσία κ.λπ. Πιθανώτατα θα έχεις αποτέλεσμα. 1
tstefan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Σε ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δεν νομίζω ότι μπορώ να κάνω τις παραπάνω κινήσεις. και η παλιά μου κάρτα δεν είχε έξτρα τροφοδοσία. παρόλαυτα η οθόνη ανοίγει με την παλιά κάρτα ενώ με την νέα όχι. Η λογική δεν λέει ότι η νέα κάρτα είναι ελαττωματική;
vasdim1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Άνοιξε τον υπολογιστή με την παλιά κάρτα. Από την διαχείριση συσκευών κάνε κατάργηση της συγκεκριμένης κάρτας. Κλείνεις τον υπολογιστή. Τοποθετείς την καινούργια κάρτα και ..... βλέπουμε.
corsair04 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 το έχω ήδη κάνει, αλλά τίποτα. ποια μητρική έχεις; είσαι σίγουρος ότι είναι συμβατή αλλιώς μπορεί όντως να είναι ελαττωματική η κάρτα γραφικών όποτε πήγαινε την κάρτα γραφικών στο κατάστημα και ζητά να στην ελέγξουν και να την εγκαταστήσουν μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημία με μια λάθος κίνηση και ποσό μάλλον με γυμνά χεριά μέσα στο κουτί !!
vasdim1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρα, τελευταία μου πρόταση, κάνε clear cmos. Η διαδικασία είναι απλή (σελ. 17 του manual).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα