thessalonik Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Εχω βαλει το τελεθαιο build 14971 των Windows 10 στα αγγλικα. Υπαρχει τροπος να το γυρισω στα ελληνικα παρολο που η γλωσσα μας δεν ειναι μεσα στις γλωσσες αλλαγης, ετσι ωτσε να μην χρειαδτει να περιμενω μεχρι τον Μαρτιο του 2017 που θα βγει το τελικο RS2? Ευχαριστω. 1
corsair04 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Εχω βαλει το τελεθαιο build 14971 των Windows 10 στα αγγλικα. Υπαρχει τροπος να το γυρισω στα ελληνικα παρολο που η γλωσσα μας δεν ειναι μεσα στις γλωσσες αλλαγης, ετσι ωτσε να μην χρειαδτει να περιμενω μεχρι τον Μαρτιο του 2017 που θα βγει το τελικο RS2? Ευχαριστω. δοκίμασες το vistalizator
thessalonik Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 οχι δεν το εχω δοκιμασει θα το δοκιμασω αμεσως και θα σου πω! Ευχαριστω! Μακαρι να δουλεψει. Μολις το καταωβα και δοκιμασα και οταν πηγε να τρξει ειπε πωτο προγραμμα προοοριζεται μονο για τα 7αρια οχι για τα windows pou exw. Τα περασε για 8 ενω ειναι τα 10.
micos000 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Εχω βαλει το τελεθαιο build 14971 των Windows 10 στα αγγλικα. Υπαρχει τροπος να το γυρισω στα ελληνικα παρολο που η γλωσσα μας δεν ειναι μεσα στις γλωσσες αλλαγης, ετσι ωτσε να μην χρειαδτει να περιμενω μεχρι τον Μαρτιο του 2017 που θα βγει το τελικο RS2? Ευχαριστω. Αν τα Ελληνικά δεν υπάρχουν για την έκδοση αυτή που στο καλό θα βρεθούν για να τα βάλεις; Και τι σου μπήκε να κατεβάσεις την insider preview έκδοση; Το πιθανότερο είναι να είναι γεμάτη bugs.
thessalonik Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Παιζουν αψογα, απλα πρεπει αν τα γυρισω στα ελληνικα. Μπορει γλωσσα ελληνικων ακριβως προηγουμενου build να χρησιμοποιηθει στο ακριβως επομενο build? Eιανι πανομοιοτυπα. Πως μπορει να γινει?
micos000 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Όχι, δε θα παίξει ή θα έχει προβλήματα. Πάντως, αν θέλεις να παιδευτείς μπορείς να κατεβάσεις το Ελληνικό mui για την 1607 build 14393 από εδώ και οδηγός για το πως να στήσεις γλώσσα χειροκίνητα εδώ.
thessalonik Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Σε ευχαριστω πολυ, θα το δοκιμασω και θα σας ενημερωσω αν πετυχε.
thessalonik Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μολις το δοκιμασα φιλε μου και βγαζει το εξης μηνυμα: "This language pack cannot be instalels in this Computer"
micos000 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μολις το δοκιμασα φιλε μου και βγαζει το εξης μηνυμα: "This language pack cannot be instalels in this Computer" Στο είπα και πριν ότι δε θα το δεχτεί. Ο οδηγός είναι για να βάλεις το πακέτο γλώσσας στο αντίστοιχο build και στον έδωσα για να δοκιμάσεις αυτό που ρώτησες πριν, για το αν δηλαδή μπορείς να βάλεις τη γλώσσα από προηγούμενο build. Οπότε η ερώτηση σου απαντήθηκε...
thessalonik Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 To προβλημα παραμενει ομως. δεν υπαρχει καποιος τροπος μεσα απο το μητρωο να ξεγελασουμε τα Windows 10 b14971 να το δεχθουν?
thessalonik Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Μαλιστα. Μπορω τουλαχιστον να βαλω απο πανω την εκδοση 14393 και να αντικατασταθει η παλια?
micos000 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Μιλάς για downgrade; Νομίζω δε θα το δεχτεί και θα σε πάει για φορμάτ..
thessalonik Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 γαμησε τα και μετα στησιμο ολα απο την αρχη γμτ... δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν υποσηριζεται η ελληνικη γλωσσα.
micos000 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δεν είναι ότι δεν υποστηρίζεται η Ελληνική γλώσσα αλλά το ότι η έκδοση είναι η insider preview και όχι η τελική rc που θα κυκλοφορήσει ευρέως, όταν κυκλοφορήσει, για τους τελικούς χρήστες. Γι αυτό λέγεται και Preview. Εξ' άλλου, πως κατέληξες εσύ με την έκδοση αυτή; Είσαι εγγεγραμμένο μέλος στο πρόγραμμα (είσαι δλδ insider); Γιατί αν είσαι θα ήξερες ότι οι preview εκδόσεις δεν είναι σε όλες τις γλώσσες. Περισσότερες πληροφορίες -> http://www.howtogeek.com/257948/should-you-use-the-windows-10-insider-previews/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα