Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια για ολες τις απαντησεις.Ηρθε τεχνικος και τελικα ,αυτο που κουδουνιζε ηταν μια βιδα αλλα οχι του μηχανηματοςπου ενδεχομενως να  επεσε κατα τη συναρμολογηση.Οσον αφορα τη ταχυτητα,απενεργοποιησα και καθαρισα τα σχετια σκουπιδια και εστρωσε απλα το θεμα ειναι οτι ο σκληρος ειναι μαπα και αργει.Αυτα.Εν τελη ολα μια χαρα!

• Like 1
Δημοσ.

SSD του χρονου θα βαλω ,μολις το πηρα,ας κρατησω τον κρατησω λιγο.Και μενα μου εκανε εντυπωση πως τη γλιτωσα αλλα και να γινοταν ζημια θα μου εδιναν καινουριο. ;)

Δημοσ.

SSD του χρονου θα βαλω ,μολις το πηρα,ας κρατησω τον κρατησω λιγο.Και μενα μου εκανε εντυπωση πως τη γλιτωσα αλλα και να γινοταν ζημια θα μου εδιναν καινουριο. ;)

δεν χάνεται η εγγύηση σε dell Μηχανήματα αν δεν κάνεις κάποια ζημιά κατα το άνοιγμα.

έχει έρθει τεχνικός να μου αλλάξει οθόνη ενώ ηδη είχα ανοιγμένο λάπτοπ απο μόνος μου για καθάρισμα και δεν τον απασχόλησε καν.

Επίσης το ίδιο με έχει επιβεβαιώσει και η ιδια η dell σε ερώτηση μιας και το Ν5110 για να βάλεις ssd πρέπει να το κάνεις φύλλο και φτερό.

Αν έχεις τα χρήματα αλλαξε δισκο χτες.Και αν δεν χρησιμοποιείς το dvd rom πάρε ενα dvd caddy να βάλεις τον εργοστασιακό δίσκο για να μην τρώς απο τις εγγραφές του ssd.

ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΛΛΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ στα χέρια σου.

Το ίδιο έλεγα και γω για το λαπτοπ της υπογραφής,να το κρατήσω όσο γίνεται "εργοστασιακό" μιας και ειχα και 5ετη εγγύηση (2 κανονικά +3 επέκταση next business day)και εδω και 1 χρόνο που εχω ssd χτυπαω το κεφαλι μου στον τοίχο που ανεχόμουν τον μηχανικό δίσκο να καθυστερεί όλο το σύστημα.

Δημοσ.

Αααααααα Ωστε εκει το πας? Στις εργοστασιακες @αρχιδιες? Δεν νομιζω φιλτατε γιατι πηρε τουμπανακι δεν πηρε laptop celeron με 230 ευρω... :mellow:

Εγω ενα τετοιο λεω να προτεινω σε φιλο. Για απλη χρηση. Να μην το κανω;

Δημοσ.

Εγω ενα τετοιο λεω να προτεινω σε φιλο. Για απλη χρηση. Να μην το κανω;

Δεν αξίζει το συγκεκριμένο , είναι δυπύρηνο , αυτό είναι κλάσης ανώτερο με τετραπύρηνο επεξεργαστή , καλές γιορτές B)

https://www.skroutz.gr/s/10420953/Asus-X550VX-XX015D-i5-6300HQ-4GB-1TB-GeForce-GTX-950M-No-OS.html

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

δεν χάνεται η εγγύηση σε dell Μηχανήματα αν δεν κάνεις κάποια ζημιά κατα το άνοιγμα.

έχει έρθει τεχνικός να μου αλλάξει οθόνη ενώ ηδη είχα ανοιγμένο λάπτοπ απο μόνος μου για καθάρισμα και δεν τον απασχόλησε καν.

Επίσης το ίδιο με έχει επιβεβαιώσει και η ιδια η dell σε ερώτηση μιας και το Ν5110 για να βάλεις ssd πρέπει να το κάνεις φύλλο και φτερό.

Αν έχεις τα χρήματα αλλαξε δισκο χτες.Και αν δεν χρησιμοποιείς το dvd rom πάρε ενα dvd caddy να βάλεις τον εργοστασιακό δίσκο για να μην τρώς απο τις εγγραφές του ssd.

ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΛΛΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ στα χέρια σου.

Το ίδιο έλεγα και γω για το λαπτοπ της υπογραφής,να το κρατήσω όσο γίνεται "εργοστασιακό" μιας και ειχα και 5ετη εγγύηση (2 κανονικά +3 επέκταση next business day)και εδω και 1 χρόνο που εχω ssd χτυπαω το κεφαλι μου στον τοίχο που ανεχόμουν τον μηχανικό δίσκο να καθυστερεί όλο το σύστημα.

τα δυο χρονια δεν τα λεω για την εγγυηση,το λεω για τον λογο ,οτι μολις το πηρα και οτι δεν θα με χαλασει κι ολας ο 1ΤΒ που εχει μεσα,ασχετα που ειναι λιγο "μαπα".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...