jmo_ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα, έχω (ή τουλάχιστον είχα????) το Laptop Asus R556LJ-XO739. Στην απόδειξη γράφει πως η κάρτα γραφικών είναι NVIDIA GeForce 920M. Το έχω λιγότερο από 3 μήνες αλλα δυστυχώς μου έπεσε νερό, αρκετό κιόλας και στην αρχή η οθόνη άλλαζε χρώματα και από τοτε μου εμφανίζεται η εικόνα έτσι όπως στη φωτογραφία. Εγώ νομίζω πως χάλασε η κάρτα γραφικών, αλλα υπάρχει περίπτωση να είναι η μητρική; Ή κάτι άλλο; Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να απαντήσει πόσο περίπου θα μου στοιχήσει να το φτιάξω στη κάθε περίπτωση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
BlueBlood7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Κανείς δεν μπορεί να ξέρει ακριβώς που είναι το πρόβλημα. Το λάπτοπ πρέπει να ανοιχτεί.
fallen4ngel Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Μπορείς να το συνδέσεις με μία οθόνη ή στην τηλεόραση, εάν δείχνει οκ το έκανες σταθερό ή αλλαζεις οθόνη 1
Sheogorath Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Και θα φανει στην εγγυηση οτι επεσε νερο? Λεω εγω τωρα...
jmo_ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Και θα φανει στην εγγυηση οτι επεσε νερο? Λεω εγω τωρα... Λογικά δεν θα φανεί; Νομίζω ότι πάντα φαίνεται λόγω των μηχανήματων που χρησιμοποιούνται για τη διάγνωση...
RTW4ever Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Ε πως δεν θα φανεί ρε παιδιά, είναι δυνατόν; Αφού το νερό διείσδυσε μέσα στο εσωτερικό, όταν στέγνωσε θα άφησε άλατα. Και ένας άπειρος θα μπορούσε να το καταλάβει αμέσως μόλις το ανοίξει. 2
fallen4ngel Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Και θα φανει στην εγγυηση οτι επεσε νερο? Λεω εγω τωρα... Δεν εχεις και άδικο. Άλλωστε εκεί που παίζει να έχει αφήσει σημάδια δεν νομίζω να φτάσουν
nemesiskp Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Και θα φανει στην εγγυηση οτι επεσε νερο? Λεω εγω τωρα... Μονο το πληκτρολογιο να βγαλεις απο ενα λαπτοπ που εχει πεσει νερο θα το καταλαβεις.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μπορείς τουλάχιστον να δοκιμάσεις την τύχη σου με την εγγύηση μήπως και το παραβλεψουν και περάσει στην εγγύηση (εννοείται ότι δεν πρέπει να κάνεις αναφορά ότι έπεσε νερό κτλ)
FasTaker Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Εχει περασει στην εγγυηση ενα λαπτοπ που κατα λαθος αδεισα πανω του γυρω στα 50ml υγρό βασης απο ηλεκτρονικο τσιγαρο! 12mg νικοτινης αν νομιζεται οτι εχει σημασια. Του εβγαλα το πληκτρολογιο καθαρισα με πανι και λιγο WD40 το πηγα στο e-shop και κανονικα περαστικε στην εγγυηση.
kataramenos32 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Πηγαινε το και κανε τον κινεζο δεν εχεις να χασεις τιποτα
ZELOMOTH Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Απλα πρεπει να στηριχθεις στο ποσο πτωχος τω πνευματι θα ειναι αυτος που θα το κοιταξει εκει. Αλλα γενικα το νερο αφηνει και σταμπες και υγρασια οσο πιο μεσα παει για πολυ καιρο λογο του οτι δεν στεγνωνει ευκολα.. Κι αν εχουν πρασινησει κιολας μεταλλικα σημεια, δυσκολα τα πραγματα
alex23tg Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Αν είχε πάει το νερό στην κάρτα δεν θα είχες εικόνα, κατά 99% δεν θα είχες καν ρεύμα τουλάχιστον θα είχες σίγουρα ένα short circuit που είτε δεν θα σου έδινε ρεύμα είτε θα σου έδινε μαύρη οθόνη η reboot.Πιστεύω πως είναι οθόνη.
fallen4ngel Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Ή οθόνη είναι. Λογικά μπήκε νερό ανάμεσα στα φύλλα για αυτό και είπα μπας και δεν φαίνεται εύκολα αν το ανοίξουν. Δεν ξέρω και πολλά από φορητά αλλά πιστεύω κάποιος που ασχολείται μπορεί να το καθαρίσει από εμφανή σημάδια νερού. Για να δει εαν ειναι ή κάρτα που δεν νομίζω απλά το συνδέει με μια εξωτερική οθόνη/τηλεοραση ότι τον βολευει και βλέπει. 1
sil_unique Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 αν έχει πέσει νερό θα έχει οξείδωση [λόγω ηλεκτρολύσης] στο εσωτερικό και είναι εμφανές γιατί φαίνεται αλλού σαν ασπρίλα και αλλού μαυρίλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις