Ather Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Έχω ενεργοποιήσει το σύστημα και χρησιμοποιώ το google authenticator. Ωστόσο έχω ένα πρόβλημα που δεν το είχα παλαιότερα. Όταν κάνω login για πρώτη φορά (έχω ενεργοποιήσει το login approval) και βάζω τον 6ψήφιο κωδικό της γεννήτριας η σελίδα του fb με ρωτάει αν θέλω να αποθηκεύσω τον browser ώστε να μη με ξαναρωτήσει από το παρόν browser. Αν απαντήσω να μην το αποθηκεύσω τότε στο επόμενο login δε με ρωτάει για τον 6ψήφιο κωδικό ενώ θα έπρεπε. Συμβαίνει σε κανέναν από εσάς; Προσπαθώ να δω τι φταίει.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Καταρχήν άλλο το two factor authentication του Google και άλλο του Facebook οπώς περιγραφείς αρχικά. Και για τις 2 περιπτώσεις όμως λογικά έχει να κάνει με το caching του web browser. Δες τις ρυθμίσεις του (Firefox, chrome etc) που χρησιμοποιείς σχετικά με history και δοκίμασε αν έχεις ρύθμιση στην ενότητα privacy, remember history άλλαξε το (οπώς και το τι θέλεις να θυμάται ο browser). Κάθε φορά που θα ανοίγει το login με το two factor (για κάθε νέα εκκίνηση του web browser) θα πρέπει να σου ζητάει credentials/6 digit.
Ather Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Έστειλα και αναφορά στο fb για να δούμε. Ο google authenticator συνεργάζεται και με το facebook. Ίσως να είναι κάποια ρύθμιση στον browser.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα