hackerW32 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 αυτο θα ελεγα, το μπροστα τζαμι δεν ειναι πολυ ευκολο να βγει απο μεσα για λογους εγκλωβισμού; ή αλλαξε αυτο; ή ξερω λαθος; dafaκ
dreamkiller777 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Υπάρχει τροπος να σπασει το τζαμι σε χιλιαδες κομματακια και αθόρυβα διχως λοστούς πετρες και καγκουροσωληνες. Το εχω δει μπροστα στα ματια μου και πέφτει κατω σαν χαρτί. Ετσι κλεβουν και οι κλέφτες.. Οπότε μη περιμένετε να ακουσετε σπάσιμο τζαμιού ποτε σας εκτος αν μιλαμε για πρεζάκια ή στουκα. Ειναι σε μέγεθος τοσο μικρο οσο το νύχι σας. 3
cobain_7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Τραβας καθισμα πισω, ξηλωνεις καπλαμα πορτας πας χειροκινητα στον μηχανισμο και ανοιγεις σαν κυριος.
gjp1000 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 μας έκλεψαν εταιρικό με gps και στην επόμενη γωνία είχε εξαφανιστεί το σήμα ,ειχε δουλέψει jammer ... απλα ο διαρρηκτης της bmw θα ήταν ασχετος
gjp1000 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δεν σπάει το τζάμι εύκολα ειδικά αν είναι κλειστό τέρμα .εγώ για να το σπασω πέταξα μία πέτρα αρκετά μεγάλη και αντί να σπάσει γύρισε πίσω . Μετά πήρα ένα σωλήνα με γωνιά και έσπασε .με το πόδι που δοκιμασα επίσης δεν έσπασε. Αν είναι ανοιχτό σπάει και με το χέρι αν είναι κλειστό και πας όπως τα έργα να το σπάσεις νομίζω ότι θα σπάσεις το χέρι σου ενα οποιοδηποτε τζαμι για να σπασει το χτυπας στις ακρες οχι στην μεση που εχει σχετικη ελαστικοτητα 2
aris1986 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Υπάρχει τροπος να σπασει το τζαμι σε χιλιαδες κομματακια και αθόρυβα διχως λοστούς πετρες και καγκουροσωληνες. Το εχω δει μπροστα στα ματια μου και πέφτει κατω σαν χαρτί. Ετσι κλεβουν και οι κλέφτες.. Οπότε μη περιμένετε να ακουσετε σπάσιμο τζαμιού ποτε σας εκτος αν μιλαμε για πρεζάκια ή στουκα. Ειναι σε μέγεθος τοσο μικρο οσο το νύχι σας. Συμφωνω. Το ξερω και εγω αλλα καλυτερα να μην μαθευτει γιατι θα γινει τη μουρλης(!) Επισης στα καινιυργια BMW και Mercedes εχουν και συστημα πυρασφαλειας. Και κλειδωμενο να ειναι ερμητικα κλειστα αμα βαλεις φωτια κατω απο τον προφυλακτηρα με ενα γκαζακι θα ξεκλειδωσει για λογους ασφαλειας. Ειχα δει ενα σχετικο βιντεακι. 1
webparts Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 τα παρμπριζ σπανε μια χαρα απο μεσα,αν δεν κανω λαθος ειναι φτιαγμενα για αυτο αλλωστε.
adi32 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Οι Γερμαναραδες ας κοιταξουν να βγαλουν κανα σχεδιο καινουριο κι ας αφησουν τις χαζοδιαφημισεις Μεχρι και τα Λαντα ανανεωθηκαν
HALF EVIL Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Πιο προχωρημένο, αφού κλειδώσει τον κλέφτη μέσα σε 5 δεύτερα ανοίγει μια παροχή αναισθητικού αερίου και τέζα. Επίσης από το κάθισμα ξεπροβάλει ένα tazer και απελευθερώνει μια εκκένωση στον πισινό.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Υπάρχει τροπος να σπασει το τζαμι σε χιλιαδες κομματακια και αθόρυβα διχως λοστούς πετρες και καγκουροσωληνες. Το εχω δει μπροστα στα ματια μου και πέφτει κατω σαν χαρτί. Ετσι κλεβουν και οι κλέφτες.. Οπότε μη περιμένετε να ακουσετε σπάσιμο τζαμιού ποτε σας εκτος αν μιλαμε για πρεζάκια ή στουκα. Ειναι σε μέγεθος τοσο μικρο οσο το νύχι σας. Πολύ σίγουρο σε βλέπω .εντάξει για σένα αυτά είναι ρουτίνα αν κρίνω από τον τρόπο σου .τώρα αν το είδες κιόλας την ώρα που έκλεβαν θα εχεις πολύ καλό μάτι ή ακόμα θα είσαι και μάρτυρας ή τσιλιαδορος.τ ι να κάνουμε εμείς που δεν ξέρουμε να σπαμε τζάμια με τους καγκουροσωληνες μας θα μας μάθεις εσύ
bill987 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δεν σπάνε τα τζάμια όπως βλέπουμε στις ταινίες, θέλει ειδικό εργαλείο, ένα που έχω ( για την δουλειά) είναι σε μέγεθος φακού μπρελόκ!
orck Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Μα ποσο δυσκολο μας ειναι να αποδεχθουμε την ανωτερη τεχνολογια της BMW και καθε αλλης γερμανικης βιομηχανιας; Απο αυριο μετα απο αυτην την "ειδηση" ολοι αγοραζουμε γερμανικα, εχουν και μια οικονομια να υποστηριξουν οι καημενοι. 1
sotiris7443 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Και τι γινεται αν κολλησει το συστημα ,απο νερα ας πουμε σε πλημμυρα;;Θα σε πνιξει το αυτοκινητο;;; 1
silverado Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Και τι γινεται αν κολλησει το συστημα ,απο νερα ας πουμε σε πλημμυρα;; Θα σε πνιξει το αυτοκινητο;;; Μπορει να τον πνιξει το αυτοκινητο αλλα τα σωστικα συνεργεια θα γλυτωσουν πολυτιμες εργατοωρες για την ανευρεση της σορου.
panosveto12 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Ρε παιδιά έλεος το τζάμι σπάει εύκολα με το μέταλλο της ζώνης η τα μέταλλα από τα προσκέφαλα . Και φυσικά εννοώ τα πλαϊνά που είναι πιο λεπτά. Και όπως ανέφερε και ένας φίλος πιο πάνω πως κατάφερε ο κλέφτης να κλέψει ένα αυτοκίνητο τελευταίας τεχνολογίας .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα