Προς το περιεχόμενο

Spider-Man: Homecoming (2017)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Enhanced combat mode ftw! Tbh ήθελα λίγο να δω τι κάνει...damn it Karen. :D

Πέντε λεπτά την είδα και έφαγε σουτ. Δεν ξέρω αν κάποιος άνω των 25 ετών μπορεί να την δει.

Ταινια καθαρα λογω των avengers ηταν και τιποτα αλλο. Και αυτο φανηκε και απο την χρονικη περιοδο που κυκλοφορησε αλλα και απο την επιλογη του κακου για ας το πουμε reboot της σειρας.

• 92: Rotten Tomatoes
  • 7.7/10: IMDb
  • 3/4: Roger Ebert

Λίγο δύσκολο "κακή" όταν παντού έχει καλή κριτικές, right?! Το ότι δεν σου άρεσε σεβαστό :)

• Like 1
  • Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Enhanced combat mode ftw! Tbh ήθελα λίγο να δω τι κάνει...damn it Karen. :D

• 92: Rotten Tomatoes
  • 7.7/10: IMDb
  • 3/4: Roger Ebert

Λίγο δύσκολο "κακή" όταν παντού έχει καλή κριτικές, right?! Το ότι δεν σου άρεσε σεβαστό :)

Που κολλανε αυτα με αυτο που εγραψα?

Εγω την αποψη μου την εγραψα αναλυτικα πιο πισω με τα αναλογα επιχειρηματα οπως και καποιοι αλλοι. Απο την στιγμη που βλεπω μια ταινια και αρα αποκτω προσωπικη αποψη για αυτην,ποσο που με ενδιαφερει προσωπικα τι βαθμολογιες παιρνουν.

Εδω το Wonder woman πηρε υψηλες βαθμολογιες που ηταν...αυτο που ηταν,το spiderman δεν θα επαιρνε?

• Like 1
Δημοσ.

Ταινια καθαρα λογω των avengers ηταν και τιποτα αλλο. Και αυτο φανηκε και απο την χρονικη περιοδο που κυκλοφορησε αλλα και απο την επιλογη του κακου για ας το πουμε reboot της σειρας.

Η προσωπική σου γνώμη σεβαστή και καλοδεχούμενη αλλα δεν κάνει κακή μια ταινία buddy ;) Πήραν καλές κριτικές γιατί είχαν περισσότερα καλά στοιχεια από κακά για το ευρύ κοινό :)

Εκτος άμα μιλάς για τον villain και έχω καταλάβει τελείως λάθος :D

Δημοσ.

Aυτος ο αχρωμος αοσμος αγευστος που βαλανε για πρωταγωνιστη τι βυσμα εχει?

η ταινια ειναι για ηλικιες μεχρι 15 ετων

αντε 16 βαρια βαρια

• Like 2
Δημοσ.

Έχει τον Tony Stark για βύσμα :D Εμενα πάντως μου άρεσε και στο "In the Heart of the Sea" από εκεί πέρα dude όπως έχει ειπωθεί super heroes ταινίες είναι για παιδιά για αυτό και το χαμηλό rating, άμα θες adult βλέπεις V for Vendetta, Deadpool, Logan, Watchmen κτλ ;) Ελπίζω να μην είσαι fun του Uncharted γιατί θα είναι ο Nathan :D

• Like 1
Δημοσ.

Η προσωπική σου γνώμη σεβαστή και καλοδεχούμενη αλλα δεν κάνει κακή μια ταινία buddy ;) Πήραν καλές κριτικές γιατί είχαν περισσότερα καλά στοιχεια από κακά για το ευρύ κοινό :)

Εκτος άμα μιλάς για τον villain και έχω καταλάβει τελείως λάθος :D

ΠΡοφανως και μιλαω για τον κεντρικο κακο,αυτο εγραψα ουτως ή αλλως. Ο κακος,του κακου κοινως.

Την γνωμη μου για την ταινια την εγραψα πιο πισω ουτως ή αλλως.

Aυτος ο αχρωμος αοσμος αγευστος που βαλανε για πρωταγωνιστη τι βυσμα εχει?

η ταινια ειναι για ηλικιες μεχρι 15 ετων

αντε 16 βαρια βαρια

Γιατι αν την δει ενας 18+τι θα παθει?

Δεν ειναι η καλυτερη super hero ταινια που εχει βγει,αλλα μεχρι να βγουν οι avengers καλη ειναι να περασει η ωρα.

• Like 1
Δημοσ.

Σίγουρα πιο "παιδική" από τις άλλες spiderman ταινίες, αλλά αυτό δεν είναι κακό αναγκαστικά.

Μου ήταν πιο ευχάριστη από τα amazing spiderman. Καλό είναι για αρχή, αλλά θα ήθελα να δω στο μέλλον έναν λίγο πιο ώριμο spiderman.

άμα θες adult βλέπεις V for Vendetta, Deadpool, Logan, Watchmen κτλ ;)

Offtopic, αλλά πρέπει να ειπωθεί. Το Deadpool δεν κολλάει στις υπόλοιπες ταινίες που αναφέρεις. Κακώς θεωρείται adult. Το R rated δεν το κάνει ταινία "για adults". To humor του είναι καθαρό εφηβικό humour επιπέδου τελευταίων τάξεων γυμνασίου-βαριά λυκείου. Απολαυστικό όπως απολαυστικά είναι και τα υπόλοιπα σαχλοταινιάκια του είδους, απλά με βία και "πρόστυχα" αστεία. Λες και δεν κάναμε τέτοια αστεία όταν ήμασταν μικροί..

• Like 2
Δημοσ.

Συμφωνώ απλά την ανέφερα όχι για το rating αλλα για το gore που σε φάσεις είναι too much για μικρά και αυτό επειδή διαφωνώ κάθετα με το US rating που έχει την βία πιο κάτω από profanity και nudity. Παρόλα αυτά είχε πολλά references jokes που έπρεπε να είσαι ηλικίας για να τα γνωρίζεις.

Εγώ πάλι ήθελα πολύ να δω έναν πολύ νέο Peter και νομίζω σε αυτό το μέρος έμεινα ικανοποιημένος, παρόλα αυτά δεν ξέρω άμα θα ήθελα ακόμα μια στην ίδια ηλικία, μάλλον θα προτιμούσα η επομενη να είναι προς το τέλος του πανεπιστημιου.

Δημοσ.

+1 για το εφηβική ταινία.

Παραπάνω από την μισή ήταν τυπικό high-school "drama".

Δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά το "κοινό" της ήταν περισσότερο αυτές οι ηλικίες.

Δημοσ.

Προσωπικα δεν με πειραξε τοσο το γεγονος οτι ηταν τοσο εφηβος σε ηλικια(με την may πιο πολυ με πειραξε ας πουμε η ηλικια),οσο οτι ειδαμε αλλο ενα reboot στην ουσια που εν μερη ο κυριος σκοπος του ηταν μια εισαγωγη πριν βγουν οι avengers(οπως και σε αλλες παρομοιες ταινιες),με αποτελεσμα και η ολη ιστορια να ειναι γυρω απο τον tony start αλλα και ο κεντρικος κακος ο vulture(οχι ο ηθοποιος φυσικα)να ειναι τραγικος.

Δηλαδη συγνωμη αλλα συγκρινονται Venom,Goblin,Kingpin και παει λεγοντας με τον Vulture και αυτον τον ...shocker?

Για τον ηθοποιο και την ηλικια οντως ουτε εγω ειχα θεμα,αλλα μου εβγαλε πιο πολυ στο να βγει η ταινια γρηγορα λογω Avengers και δεν δοθηκε αρκετο βαρος στα υπολοιπα περαν του Spiderman.

• Like 2
Δημοσ.

Όχι όντως καμια σχέση Fulgore, που να βλέπαμε Venom με το τωρινό cgi, αλλα δυστυχώς μάλλον δεν θα δούμε ποτε μιας και η Sony κάνει Venom ταινία, τώρα που κολλάει ο Venom χωρίς Spidey δεν έχω ιδέα.

Δημοσ.

Είπαμε έβαλαν κάποιον τον οποίο θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ένας άπειρος Spiderman, δε θα σου έβαζαν ένα a-class villain.

Δημοσ.

Το είδα χθες. Τρελή μουφα σε όλα σχεδόν τα επίπεδα.

•Χιούμορ για 7χρονα

•μαπα CGI

•Πιτα στα κλισέ

•Αθλια τελική μάχη

Ευτυχώς που βάλανε τον IronMan και έσωσε λίγο την κατάσταση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...