Wayward Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Εκεί περίμενες μωρέ να το ψιλιαστείς? Πόσο πιο προφανές να το κάνουν? Υπήρχε έτσι και αλλιώς περίπτωση ένα τόσο well-established χαρακτήρα να τον αλλάξουν σε τέτοιο βάθμο που απλά θα ήταν ένα πιτσιρίκι με high-tech στολή?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Οπως και να έχει το μάμησαν και ψόφησε με την High tech στολή. Πραγματικά όμως. Η συγκεκριμένη στολή είναι ότι πιο "ρεαλιστικό" μπορούσαν να κάνουν και κολλάει υπέροχα η σχέση με τον Tony. Όπως και στο Deadpool έτσι και εδώ μετράει τρελα που έχουν ζωή τα ματια όπως το comic. Έχεις δοκιμάσει να φορέσεις ποτε κολάν? Φαντάσου να μπεις σε full body. Τώρα να πεις για το εμφανισιακό part της στολής ok ούτε εμενα με τρέλανε και είναι τελείως θέμα γούστου, worry not υπάρχει μέλλον.
W0zzAp Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Την ειδα και γω και ηταν καλυτερη αποτι την περιμενα. Πολυ κωμωδια οπως αρμοζει για spiderman,ισως η πιο πετυχημενη ταινια της marvel σε αυτο τον τομεα.Πανω κατω χωριστηκε η ταινια μισο στην ζωη του Parker και τον περιγυρο του και το αλλο μισο στον κακο.Η δραση καλη και αρκετη παντα με αναμιξη κωμωδιας μεσα. Ο Tom Holland οπως και στο civil war μου αρεσε και εδω εξισου πολυ ως εφηβος spiderman.Μου αρεσε η high tech στολη και η ατσουμπαλια που ειχε ο Parker ως πρωταρης spiderman. Πολυ καλη δουλεια εκανε ο Keaton ως Vulture,ο οποιος δεν μου αρεσε καθολου στο καρτουν που εβλεπα πιο μικρος,αλλα εδω ηταν πολυ καλυτερος και τον θεωρω ως πετυχημενο villain σε σχεση με καποιες προηγουμενες ταινιες Marvel/DC. Ο Shocker λιγο πολυ κομπαρσος ηταν οποτε δεν χρειαζοταν να τον βαλουν. Η "Aunt" May που μονο για θεια δεν φαινεται δεν επαιξε κανενα σημαντικο ρολο,ομως το παρεακι του Peter Parker ηταν πολυ συμπαθητικο. Επισης ενιωσα οτι η ταινια ηταν μεγαλη σε διαρκεια,ισως θα μπορουσαν να το κοψουν λιγακι. Συνολικα μου αφησε πολυ καλη εντυπωση,ειναι ταινια για σινεμα οχι μονο για την δραση,αλλα και για την κωμωδια που εχει. 1
Fulgore Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Εμένα πάλι μου άφησε ανάμεικτα συναισθήματα.. Τι μαρεσαν Ο tom και ο keyton και φυσικα tony stark στους αντίστοιχους ρόλους του. Άντε λίγο και ο χοντρουλης στην αρχή. Ωραία εφέ Συνέχεια από το τελευταίο civil war και όχι κάποιο reboot πάλι από την αρχή Ή στολή πρωτότυπη Κουβέντες stan lee. Τώρα από εμφάνιση η liz και η may ας μην το σχολιασω . Τι δεν μαρεσε όμως Shocker.Άχρηστος κομπάρσος χωρίς καν στολή,wtf.... Vulture που αν δεν κάνω λάθος δεν αναφέρθηκε ποτέ αυτή ονομασία του. Το ρομάντζο και η βιαστική σχέση με την liz. Μπλιαξ Μεγαλύτερη από ίσο χρειαζόταν η ταινία.Οι σκηνές του χορού,δεκαθλου και πάρτυ καλύτερα να μην τις έδειχναν καθόλου.15-20 λεπτά μεγαλύτερη απο όσο έπρεπε. Δεν με γέμισε επίσης η τελική μάχη και κυρίως το τέλος. Ή Mj που το έπαιζε μαγκακι...γιατί έτσι. Ή may και καθόλου να μην υπήρχε δεν θα πείραζε κανένα. Ή επιλογή vulture και shocker είχε μία λογική από πίσω. Ότι αν έφερναν κανένα ισχυρότερο εχθρό θα τον πετσοκοβαν οι avengers. Σε γενικές γραμμές μου άφησε μία γλυκόπικρη γεύση της τάξης του 6-6.5/10. Μαρεσε περισσότερο από amazing αλλά όχι από την αρχική τριλογία τουλάχιστον στην επιλογή ηθοποιου(αν και η σύγκριση λόγω avengers δεν είναι σωστή). 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Πάντα η δεύτερη φορα στο σπίτι είναι καλύτερη
omghi2u Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Την είδα τώρα... και ψιλοξενέρωσα που δεν την είδα στο cinema... άνετα ο καλύτερος Peter Parker / Spiderman συνδιαστικά και απο toby και απο garfield. Ως teenager spidey ofc ofc. Η ταινία μου άρεσε είχε πολυ καλό balance μεταξύ δράσης και κωμικού στοιχείου είχε spideyness η ταινία διαολε! 1
qspock Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δε θελω να χαλασω το κλιμα, οταν την ειχα δει πριν μηνες στο σινεμα μου φανηκε ευχαριστη. Απλως... Τωρα, ηθελα να γραψω κατι εδω, αλλα να σας πω την αληθεια, ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΝ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ! Αυτο τα λεει ολα νομιζω για το ποσο καλη ηταν κατ εμε... Οσον αφορα την αποψη οτι τα Spiderman πρεπει να ειναι κωμωδια, καλο θα ηταν να διαβασετε λιγο απο τα πρωτα comic spider-man, ξεκινηστε απο το amazing στη δεκαετια του εξηντα και προσπαθηστε λιγο να μειτε στο κλιμα. Εκεινο ειναι το mood που πρεπει να εχει μια ταινια spider-man. Αν δεν αντεχετε τον Steve Ditko (δικαιολογημενα αφου ειναι ο ορισμος του "obsolete"-ξεπερασμενου σκιτσογραφου αν και ειναι φοβερα retro, δε τον αντεχα ουτε στα 80s) πηδηξτε μια 10ετια και πατε στα 70's (John Romita Sr) οπου αρχισαν και τα spinoffs comics (spectacular). Aν παλι τα 70s δε σας καθονται καλα, πατε στα 80 (Ross Andru) οπου παρουσιαζονται νεεοι vilain στο franchise οπως ο Hobgoblin και ο Venom. Αν ακομα δεν ειστε ικανοποιημενοι, περαστε στη δεκαετια των 90s, οπου αν καταφερετε να κρατησετε μια σειρα αναμεσα στα διαφορετικα τευχη που συνδεονται σχεδον ολα (amazing, spectacular, web of, spider-man, ulimited) τοτε θα απολαυσετε τον ηρωα στα καλυτερα του (maximum carnage, clone saga κλπ) και με τα καλυτερα σκιτσα ολων των εποχων. Μεχρι που το γυρισανε σε manga style... Sorry για το off topic, αλλα αυτη ειναι η καλυτερη συμβουλη μου οσον αφορα το χαρακτηρα spider-man αν θελετε πραγματικα να μαθετε τι σημαινει. Οχι οι σημερινες ταινιες. Πλησιεστερο στο κομικ ηταν μονο oι 2 πρωτες ταινιες του S.Raimi. Μονον αυτες και τιποτα αλλο.
Wayward Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ναι απλά ο Peter του Tobey (όσο και να μου αρέσουν οι δύο πρώτες ταινίες) δεν έχει σχεδόν καμία σχέση με αυτόν του κόμικ. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2017 από Wayward 1
Fulgore Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Ταινια καθαρα λογω των avengers ηταν και τιποτα αλλο. Και αυτο φανηκε και απο την χρονικη περιοδο που κυκλοφορησε αλλα και απο την επιλογη του κακου για ας το πουμε reboot της σειρας.
eliasjuve Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Πέντε λεπτά την είδα και έφαγε σουτ. Δεν ξέρω αν κάποιος άνω των 25 ετών μπορεί να την δει. 1
Bourdoulas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Απλά για να σου φύγει η απορία: μπορεί. 6
Kostasspil Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Κι εγώ άνω των 25 ειμαι και την είδα μια χαρά.. 1
Wayward Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Εγώ είμαι πολύ πάνω των 25 και την είδα με χαρά... Keep in touch with your inner child mate 3
eliasjuve Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Και γω που είμαι πάνω από 30 βλέπω ακόμα και παιδικά, animation κτλ αλλά την συγκεκριμένη δεν την πάλεψα. Μου φάνηκε για 13χρονα. Γούστα είναι.. 3
Wayward Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Προφανώς, δε χρειάζεται να αρέσουν σε όλους τα ίδια και ούτε πρέπει... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα