Προς το περιεχόμενο

Spider-Man: Homecoming (2017)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεύτερη την έχει... όχι πως έχει κάποια σημασία...

Γενικώς καλή είναι η ταινία και σίγουρα καλύτερη από αυτά με το Garfield.

• Like 1
  • Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεύτερη την έχει... όχι πως έχει κάποια σημασία...

Το point μου δεν είναι το πόσο καλή ή όχι είναι σε σχέση με τις άλλες, αλλά το ότι linkαρε κάτι (για να υποστηρίζει την άποψή του) το οποίο ουσιαστικά έχει τελείως διαφορετική άποψη από εκείνον. :P

• Like 1
Δημοσ.

Πλέον όλες οι προηγούμενες spiderman movies θεωρούνται θεικές μπροστά σε αυτήν την μετριάντζα.

Ειδικά ο Andrew Garfield ήταν ο αγαπημένος μου.

Κρίμα.

https://www.thestar.com/entertainment/movies/2017/07/10/all-six-spider-man-movies-ranked-from-best-to-worst.html

αλλα λεει το link αλλα εσυ...

• Like 1
Δημοσ.

Το point μου δεν είναι το πόσο καλή ή όχι είναι σε σχέση με τις άλλες, αλλά το ότι linkαρε κάτι (για να υποστηρίζει την άποψή του) το οποίο ουσιαστικά έχει τελείως διαφορετική άποψη από εκείνον. :P

I know, βασικά στον Killik απαντούσα και συμφωνησα μαζί σου πως όντως είναι δεύτερη :P

Δημοσ.

Tριαλαλο τριαλαλα και ακόμα δεν μπήκαν full ζεστες, να είναι καλά το ignore list. Έκλεισα εισιτήρια τελευταία παράσταση, pray with me lads να μην έχει πιτσιρικαρία στην αίθουσα!

• Super Moderators
Δημοσ.

I know, βασικά στον Killik απαντούσα και συμφωνησα μαζί σου πως όντως είναι δεύτερη :P

Με μπέρδεψε η έλλειψη quote :P

Δημοσ.

Την είδα και εγώ,

BTW πραγματικά απόλαυση το να βλέπεις την ταινία 3 εβδομάδες μετά την πρεμιέρα, πρώτη φορά που είδα μεγάλη ταινία - Κομικ χωρίς να έχω τα γνωστά μαλακισμένα να μου παίρνουν τα αυτιά. Απορώ γιατί δεν το έκανα νωρίτερα.

Anyway, σαν ταινία την λάτρεψα και πέρασα πολύ καλά, ξεράθηκα στο γέλιο κυρίως.

Σαν ταινία Spiderman δεν με τρέλανε, ο Villain της ταινίας ήταν αδιάφορος και οι μάχες βαρετές, επίσης ο χαρακτήρας είχε συμπεριφορά 10χρονου ενώ δεν υπήρχε λόγος και παραήταν τραλαλα και τρολολο. 

Θεωρώ ακόμα τις πρώτες ταινίες τις καλύτερες και τον Maguire τον καλύτερο και πιο Balanced Spiderman.

Πάντως από τα εκτρώματα Amazing spiderman 1 & 2 ήταν σαφέστατα καλύτερη

Δημοσ.

14-15 ετών είναι ο Spiderman στη ταινία. Εννοείται ότι η συμπεριφορά του θα είναι ανάλογη. Σου δείχνει πως ωριμάζει σιγά σιγά μέσα απο την εμπειρία και τα λάθη του.

Για μένα η ταινία ήταν πολύ καλή. Πολύ καλός ο μικρός και δεν το περίμενα.

Αυτό που με απογοήτευσε είναι η aunt May. Καρικατούρα και μηδαμινή συμβολή στην εξέλιξη του Πάρκερ. Ελπίζω να την βελτιώσουν στα επόμενα και να σταματήσουν να μένουν στο πόσο την θέλουν οι άντρες για το κρεβάτι τους.

• Like 1
Δημοσ.

Το καλύτερο Spidey για μένα overall αλλα όχι η καλύτερη super hero movie και ας είναι ο Spidey ο fav μου. Θα συμφωνήσω με τον φίλο από πάνω για May, ήταν το μονο που με ενόχλησε.

Δημοσ.

14-15 ετών είναι ο Spiderman στη ταινία. Εννοείται ότι η συμπεριφορά του θα είναι ανάλογη.

Το γνωρίζω ότι ήταν 14-15, το θέμα ήταν ότι έκανε σαν 9-10, γιαυτό είπα ότι δεν υπήρχε λόγος.

Δεν μπορεί από την μια να είναι ένα μετρημένο παιδί, πανέξυπνο και από την άλλη να κάνει σαν παιδάκι που του πήραν το γλειφιτζούρι.

Εκτός αυτού κάτι που ξέχασα να αναφέρω, τι στο καλό γίνεται με την Super high tech στολή του;

Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω (ούτε έγινε κάποια αναφορά στην ταινία) αν τον έχει δαγκώσει όντως μια αράχνη ή είναι απλά ένα πιτσιρίκι που φοράει Super High tech εξοπλισμό... 

Δημοσ.

Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω (ούτε έγινε κάποια αναφορά στην ταινία) αν τον έχει δαγκώσει όντως μια αράχνη ή είναι απλά ένα πιτσιρίκι που φοράει Super High tech εξοπλισμό... 

Μάλλον δεν την είδες την ταινία...

• Like 2
Δημοσ.

Μάλλον δεν την είδες την ταινία...

Λες να με πήρε ο ύπνος και να μην το κατάλαβα; Nope

Εκτός αν αναφέρθηκε σε 5-10 δευτερόλεπτα στο ντούκου και είχα το μυαλό μου αλλού εκείνη την στιγμή.

Δημοσ.

Λες να με πήρε ο ύπνος και να μην το κατάλαβα; Nope

Εκτός αν αναφέρθηκε σε 5-10 δευτερόλεπτα στο ντούκου και είχα το μυαλό μου αλλού εκείνη την στιγμή.

Έχει πολλά σημεία στα οποία είναι προφανές, πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως το έχασες ακόμα και αν δε γνωρίζεις καθόλου το χαρακτήρα.

Έτσι πρόχειρα θυμάμαι πως συζητάει με το Ned για την αράχνη που τον δάγκωσε, σηκώνει 20 μεταλλικά ντουλάπια χωρίς να φοράει τη στολή, ενώ περνάει την τελευταία μισή ώρα της ταινίας με τη στολή που είχε φτιάξει μόνος του η οποία στην ουσία ήταν κομμάτια κάποιας φόρμας...

• Like 3
Δημοσ.

Καλά και όταν αναβαίνει σαν την αράχνη κάτι ψιλιάστικα, αλλά και πάλι μέχρι ένα σημείο της ταινίας πραγματικά δεν ήξερα τι γίνεται. 

Οπως και να έχει το μάμησαν και ψόφησε με την High tech στολή. Πραγματικά όμως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...