KilliK Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 well... η μαυρη που καθεται στον παγκο και τους μιλαει ειναι η MJ. με αυτην θα τα φτιαξει στο τελος ο PP. υπαρχει λογος που την δειξανε ελαχιστα στο τραιλερ και με κακο μακιγιαζ παρολο που ειναι μεγαλυτερη σταρ απο την αλλη μαυρη με την οποια ειναι τσιμπημενος ο Πητερ, οποιος εχει δει τις ταινιες του John Hughes ξερει πως θα εξελιχθει το στορυ...
Vassilis_24 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Do you even Spiderman? Πάντα είχαν χιούμορ και οι ιστορίες αλλά και ο Spidey σα χαρακτήρας. Εντελώς διαφορετικό σε ύφος από αυτό του Deadpool... Συν το πως ο Deadpool είναι πολύ μεταγενέστερος χαρακτήρας... οπότε... Σπάιντερμαν, παιδάκι, Μέρι Τζέιν μαύρη, θεία Μέι μοντέλα, χιούμορ στιλ Ντέντπουλ κι όχι το κλασικό του Spidey, αν εσένα σου μοιάζει ότι ακολουθούν τις ιστορίες και δεν τους έχουν αλλάξει ό,τι μπορούν, τι να πω. Από τους αγαπημένους μου ήρωες είναι ο σπάιντερμαν και γι'αυτό δε μου αρέσει που έχουν αλλάξει τόσες πολλές σημαντικές λεπτομέρειες...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Βάλε κάνα spoiler for the love of god (και tbh wgaf για το τι χρώμα είναι) , και όλοι λένε ότι είναι ο πιο κοντινός Spidey στα comics, τώρα τι λες εσύ idk, τι ταινία την είδες βασικά?! Όσο για το χιούμορ απλά δεν παίζει μιλάμε για PG13 και όχι R.
Wayward Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Σπάιντερμαν, παιδάκι, Μέρι Τζέιν μαύρη, θεία Μέι μοντέλα, χιούμορ στιλ Ντέντπουλ κι όχι το κλασικό του Spidey, αν εσένα σου μοιάζει ότι ακολουθούν τις ιστορίες και δεν τους έχουν αλλάξει ό,τι μπορούν, τι να πω. Από τους αγαπημένους μου ήρωες είναι ο σπάιντερμαν και γι'αυτό δε μου αρέσει που έχουν αλλάξει τόσες πολλές σημαντικές λεπτομέρειες... Πάμε πάλι: Το χιούμορ δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με εκείνο του Deadpool... είτε δεν έχεις δει μία από τις δύο ταινίες είτε καμία... Από εκεί και πέρα: Το να είναι η θεία May μια πεντηντάρα είναι πιο λογικό από μια ογδοντάρα για θεία ενός δεκαπεντάχρονου... Επιπλέον αν όντως είναι από τους αγαπημένους σου θα έπρεπε να ξέρεις πως έφηβος ήταν στις αρχές στα κόμικ. Τελος η τύπισσα δεν είναι η Mary Jane αλλά η Michelle Jones δηλάδη κάποια MJ και προσωπικά θεωρώ πως είναι απλά easter egg και δε θα είναι στην ουσία ο ίδιος χαρακτήρας, μπορεί σε αυτό όμως να βγω λάθος.
LongTom Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Την είδα την ταινία σε Άη-Μάξ. Ήταν πολύ διασκεδαστική, αν και είχε πολλά λυκειακά τυριά που με χάλασαν. Κατά τα άλλα,ομολογώ ότι πέρασε πολύ ευχάριστα η ώρα και τα εφέ ήταν πολύ καλά. Ο κακός πάντως ήταν συμπαθητικός τύπος. Αυτά, την προτείνω για κάτι ανάλαφρο καλοκαιριάτικο.
KilliK Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 εγω ξερω να πω οτι το Marisaki εχωσε τις βυζαρες της στο κεφαλι του Peter, στην σκηνη που τον αγκαλιαζει στον καναπε. lucky bastard.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Στην ξαδέρφη και στη θεια ε? 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Έπρεπε να κόψω την ξαδέρφη από την ατάκα ε?
jpaokx Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Την είδα και εγώ. Αρκετά καλη ταινία. Καλό χιούμορ και πέρασε ευχάριστα η ωρα. 7/10 απο μένα. Ενα δεν κατάλαβα. Ο ιστός πετάγεται απο την συσκευή που είχε ή ηταν έμφυτο σε αυτον; Εκεί το έχασα .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Από το 1ο, δεν είναι σαν τις ταινίες του Raimi... 1
LongTom Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Από το 1ο, δεν είναι σαν τις ταινίες του Raimi... Το αυτό.
KilliK Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Έπρεπε να κόψω την ξαδέρφη από την ατάκα ε? ποια ξαδερφη;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 ποια ξαδερφη; Δεν έχεις ακούσει την ατάκα "στην ξαδέρφη και στην θεια 10 πόντους πιο βαθειά?" Ε μίλησες για την "θεία", γι' αυτό τάιριαζε, ασχέτως αν δεν υπάρχει ξαδέρφη... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα